Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von lex

kobiety zrobią wszystko dla faceta z kasą

Polecane posty

Gość cruell von lex

a najbardziej te przeczące (wystarczy że jakiś fagas się nimi zainteresuje) a na samą myśl o wygodnym i leniwym życiu aż pali im się pod czachami

Po co mi męska kasa? Mam swoją :-o To raczej mężczyzna zrobi wszystko dla mnie. Tylko, że taki mężczyzna, to nie jest mężczyzna. A pieska już mam.

nie uogolniaj. Obrazasz wiele kobiet tym stwierdzeniem.Jesli zostawila Cie kobieta dla kogos z kasa , to sytuacja dotyczy tej jednostkowej kobiety.Poza tym, co to za slownictwo.Troszke oglady wykaz.

Gość cruell von lex
lafirynda a kto chciał coś ostatnio dla Ciebie robić?

Gość cruell von lex
Elena50 nie zainteresował się Tobą żaden fagas widocznie jeszcze

Gość po co ten topik jak to oczywis
te kazda jest taka sama -- leci na kase

odpowiem mimo, ze uwazam Cie za osobe malo grzeczna.No chyba, ze jestes tak zraniony.Ja nie mam fagasa, mam meza.I pracuje bardzo duzo.I zarabiam pieniadze.A tu jestem ,by czytac co inni maja do powiedzenia w zyciu.Czasem jest to dobra szkola, by unikac na swej drodze ludzi, ktorym brakuje piatej klepki.

Gość cruell von lex
nie jestem zraniony wręcz przeciwnie , fagas czy mąż na jedno wychodzi jak się jest nieszczęśliwą , a poza tym nie chcesz się zająć czymś innym niż pracą? ups jestem niegrzeczny znowu

Gość onaaaa23
gowno prawda....piniedze szczescia nie daja... nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.... ja poznalam swoje faceta jak byl hmm normalny jeszcze czasami odemnie pozyczal dorobil sie kasy i mu odbilo co z tego ze mial kase , nie czulam sie z tym komfortowo....odbilo mu i sie rozstalismy po kilku latach....i tak szczerze nie wiem czy chcialabym jakiegokolwiek faceta z kasa a napewno nie nowobogackiego:/ wiec daruj sobie takie teksty....

Gość cruell von lex
duuplloo to na co on wydaje tą "wielką" kasę skoro Ty dorabiać musisz? pochwal się

Gość dsfgdfgdfgd
lecicie na forse wszystkie da si eprzekupic kwestia czasu biedak zawsze ma przestane

Gość cruell von lex
onaaaa23 no wiesz jak trafiłaś na dorobkiewicza któremu "świat leży pod stopami " to po prostu nie "dotrzymałaś mu kroku"

Gość hetsjsj
dsfgdfgdfgd lecicie na forse wszystkie da si eprzekupic kwestia czasu tak jest bez wyjatku wszystkie kobiety takie sa i klamia ze nie

Gość onaaaa23
tak i powiem ci ze zaluje ze nie korzystalam z jego pieniedzy bo zaczelam go ograniczac on miesiecznie zarabial wiecej odemnie srednio hmmm z 15 razy:/ ale ja zawsze chcialam placic sama no i nie na wszystko bylo mnie stac na wyjazdy itd ....no to go ograniczalam a przeciez on mlody bog mogl wszystko..... stwierdzilam ze chce placic sama za siebie jak bedziemy malzenstwem oczywisice ale nie mam zamiaru miec sponsora i co/? rozstalismy sie........kurna kochalam tego czlowieka i nie wiem czy zufam juz komukolwiek .........w szoku jestem jak mozna zmienic sie przez pieniadze:( a on sie zmienil i to bardzo.... wiec jak widzisz na moim przykladzie nie osadzaj wszystkich dziewczyn ze leca na kase....

Gość wszystko jest na sprzedaz
demono spiewali...... wszystko jest kwestia ceny... oprocz milosci. ale seks mozna kupic i "milosc"

Gość cruell von lex
onaaaa23 napisałem ze kobiety zrobią wszystko dla faceta z kasą i gdybyś odpowiedniego faceta z kasą to zrobiłabyś co napisałem w temacie , ze spotkałaś dorobkiewicza teraz jest jak jest , ale nie martw się masz jeszcze szanse

Gość cruell von lex
szukająca odpowiedzi czyli nie chodzisz do pracy dla pieniędzy rozumiem? czyli facet sponsoruje resztę?

Gość taka seeeeeee

Gość timtirimrim
Żyć za swoje darmozjady! Do pracy , a nie łazić z facetem dla kasy , troszkę szacunku dla samej siebie!

Gość taka seeeeeee
a ja kiedy sie hajtalam z moim mezem studiowalam, mialam tylko rente po ojcu, on zarabial 1000 zl, nie mielismy bogatych rodzicow, ale pokochalismy sie mocno, ja na kase nie patrzylam, w tym roku bedzie 5 rocznica naszego slubu, ja nie pracuje zajmuje sie malym dzieckiem M awansowal i zarabia ok, nie powiem ze rewelacja ale starcza, ja jak pojde do pracy bedzie spoko, wiec nie uogolniaj, bo ja na kase nie lecialam a moglam ! i wsrod moicj znajomych nie ma takich kobiet

Gość kosztela - rzadkosc dzis
jesli beda rozumowaly jak Ty to pewnie zrobia. nie mierz kobiet swoja miara. piniondze to nie fszystko

Gość cruell von lex
taka seeeeeee nie jesteś bo nie miałaś możliwości poznania takiego fagasa wcześniej

cruell von lex mam dwoje dzieci, jak zaczynałąm pierwszą prace dostałam najniższą krajową.. ryczałam kilka dni, ąże nie potrafie, nie pojde, potem nie żałowałam... prace zmieniłam po roku chyba, ale wiem co czułam - dzieci zostawały w przedszkolu a ja byłam gwiazdką :) maż pracował na pol etatu, nei mielismy pomocy od rodzicow teraz dzieci są juz dawno w szkole, oboje z mężem mamy świetne posady i świetnie zarabiamy tfu tfu tfu... ;) zarabiam wiecej od niego, chociaż nie ma to dla mnei znaczenia. nie patrze na kase, jesli ktorys miałby mi czyms zaimponować to z pewnoscią czyms innym niz pieniądze :) facet nie sponsoruje niczego

Gość taka seeeeeee
kochany mialam mialam.......zebys wiedzial, i powiem ci wiecej nawet moglam miec bogatego kochanka, ale dla mnie liczy sie nie zawartosc portfela tylko milosc, a poki co jest cudownie i co z tego ze inni maja fury, chawiry, a potem tylko zdrady, syf. , my sie kochamy od dawna

Do cruell von lex: godzinę temu :) Sąsiad chciał odśnieżyć podjazd przed moim domem :) jakieś "anse"?

Gość cruell von lex
szukająca odpowiedzi rozumiem Cię teraz ale skłonności napadowe kobiet na tego rodzaju osobnika są znane , jednak po początkowej fascynacji rodzą się problemy, których nie da się załatwić kasą lecz czymś innym ale to już inny problem

Elena50, bardzo podobają mi się Twoje wypowiedzi. Są wyważone i mądre :) Pozdrawiam serdecznie :)