Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Pa malvus dzieki za wsparcie i niech tobie po pranku przysnia sie pluszowe misie kolorowych snow slonko.

Jest jeszcze ktoras z dziewczynek?? s28 ja na spedy nie jezdze bo mnie nie zapraszaja nawet sms'a na koma nie wysla niby zapominaja ze nie mieszkam z mama.... a wyprowadzilam sie z domu 3 lata temu...

To dobranoc wszystkim słoneczkom I dzieki za wsparcie. Maleńkie jesteście wielkie.

hej nie odzywalam sie wczoraj bo kiepsko sie czulam fizycznie i psychicznie niestety przyszla @ jestem zalamana

Czesc Kochaniutkie:) Właśnie przed chwilą zobaczyłam 2 piękne kreseczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie moge w to uwierzyć !!!! Cała sie trzese.....:) Jutro rano na bete a po południu do ginka, innego oczywiscie !!!!! Buziolki dla Was z ranka :):):)

nerwusku gratulacje!!!!!!!!!!!!!! mowilam ci ze bedzie dobrze:) ja po 9 odbieram wyniki i strasznie sie boje..... nina wspolczuje slonko, nastepnym razem sie uda.

nerwusek gratuluje !!! justyś nie martw się będzie dobrze trzymam mocno kciuki :) i daj koniecznie znać jaki masz wynik :) będzie dobrze kochana :)

Ojjjjjjjjjjj ale się dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)A ja zaniedbałam lekturkę:):) Ale to dlatego ,że wczoraj pracowałam do 21.00...... Kamillka słuchaj bidulko...masz mniej więcej jak ja tyle tylko że ja do mamy nie chodzę bo to nie ma najmniejszego sensu!!Wytrzymuje z matką jakieś 20 minut po dobroci...potem jest już gorzej....wiecie co u mnie w rodzinie było zawsze tak że brat(starszy o 7 lat) ma żonę i dwójkę malutkich dzieci i dostał od rodziców dom po dziadkach(który miał być mój)dostał samochód od ojca który zawsze mi się podobał i zawsze tatę o niego prosiłam jakby miał zmieniać samochód, brat wystarczyło że pisnął to kasę mu pożyczali...a ja????? A mi nie trzeba pomagać bo ja zawsze sobioe radzę.....teraz jest bardzo dobrze aż za dobrze bo pieniądze są na wszystko!!!! Mamy kilka samochodów M marzył o motorze i ma najdroższy, dwa mieszkania ,firma i inne cuda ale zanim to miał to się ciężko napracował!!!!!!!!!! Bardzo ciężko i naprawdę masę wyrzeczeń...i do dzisiaj rodzinę widuje wieczorem tylko bo tak późno wraca!!!!!!!!!!!!!! Ale kiedy było ciężko, kiedy ja jeżdziłam fiatem 126p nikt nie pomyslał żeby np. w upale pożyczyć mi ze względu na dziecko jakiś lepszy samochód jak jechałam daleko,nikt nie pomyślał żeby kasę pożyczyć...bo było ciężko!!!!!!!!! Wszyscy ładowali w brata,bo ja nie muszę nic mieć bo mieszkaliśmy wtedy z rodzicami...... A jak tylko zaczęło być bardzo dobvrze,uwierzcie mi z dnia na dzień!! Nagle wszyscy kochający się stali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tyle tylko że już za późno....i tak na nic nie mogę liczyc nadal bo teraz to mi też niepotrzebne prawda???wtedy było niepotrzebne ,teraz tym bardziej.....ale żeby ktoś się czasem zapytał jak się M czuje....albo jak firma idzie....albo żeby zaprosili nas na obiad to NIE!!!!!!!! w koncu mnie nie trzeba zapraszac tylko ja powinnam..........eh szkoda słów....z rodziną to naprawdę najlepiej na zdjęciu!!!!!!!!!!!!!! Nerwusek GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty biedactwo tak się denerwowałaś więc szczęście się uśmiechnęło:):):) Nina...nie martw się skarbie....ja jestem w trakcie 4 cyklu....ale i tak dupa będzie bo po pierwsze M był chory, ja chora, gorączki wysokie, dwa miałam nadal krwawienia....jakieś niewiadomo skąd....a trzy wydaje mi się że jestem źle leczona a raczej wcale nie leczona a powinnam.....i dopiero w następnym cyklu zapisałam się do porządnego lekarza więc sporo czasu jeszcze minie:(:(:(

Nerwusku slonko mowilam ze bezdie dobrze a jak sa dwie wyrazne kreseczki to znaczy ze hcg rosnie i z rybka wszystko ok. Ninus sloneczko nie zalamuj sie pozytywne myslesnie i przytulaski na luzie to teraz podstawa usmiech na buzi:) Dziewczynki wiecie ze czytalam iz bardzo pomocny w zajsciu w ciaze jest kobiecy orgazm. Dzieki niemu plemniczkom latwiej jest dotrzec do jajeczka bo miesnie macicy sie rozluzniaja:) U mnie samopoczucie juz troszke lepiej moze uda mi sie przesunac wizyte na wczesniejsza godzine:D Bede dzwonic po 9. Jestem zestresowana na maxa. Cycochy bola przy dotyku ale sa duuuze M jest po prostu nimi zachwycony ;) Brzusio od czasu do czasu pobolewa jak na @ temperaturka 37,1. Moze nam sie udało...

hejo :):):) no widzisz nerwsku my to już wiedziałyśmy od początku a Ty teraz masz tę pewność- gratuluje :):):) teraz poprosimy o pozytywne zarybione fluidki :):):):) nina przykro mi bardzo ze ten cykl nie należy do tych szczęśliwych ale nie ma co się załamywać- bo to nie pomoże w zajściu w ciąże- trzeba się zmobilizować i walczyć dalej. witaj evika :):):) to teraz nasze nerwowe dzionki od jutra sie zaczynają :) -ale będzie napewno dobrze :) Kamillo nie przejmuj się takim gadaniem- współczucia za taką rodzinę- najlepiej ich unikać. Po co mają cokolwiek o Tobie wiedzieć- jak nie wiedza to i nie gadaja. Wredziole normalnie. czekająca a jak tam zdrówko?? malvus to ty normalnie tego prania robisz hohohohoho wszystko bedze lśniło :) s28 jak tam @ przyszła już czy niee? testujesz ???

Szarlotko słonko wiem o czym mowisz. Co prawda nadal jest u nas cieżko i dopiero sie dorabiamy. Ja mam mlodszego brata i na wszystkie jego wyskoki moja rodzina patrzy z przymrózeniem oka. Jak chodzilam do ogolniaka nigdy nie poszlam na wagary nawet jak cala klasa zrywala sie z zajec ja dzwonilam do matuli zeby mnie zwolnila. Brat wagaruje caly czas i jest dobrze. Mature zdałam bardzo dobrze i poszłam na licencjat on nie wiadomo czy do tej matury zostanie dopuszczony a o studiach juz nie wspomne. Dostalam sie do wyzszej szkoly kosmetyki i pielegnacji zdrowia ale ze wzgledu na wysokie czesne (3500 zl za semestr) musialam przeniesc sie do studium kosmetycznego i nie wazne dla mojej rodziny ze je ukonczylam wazne jest to ze zrezygnowalam z poprzedniej uczelni bo mialam przecierz wysokie aspiracje wg nich i malo istotne ze nie bylo mnie na nie stac. Ale wiesz co kochanie mam ich w nosie. Zakladam z M swoja rodzine i nasza dwojka wystarcza mi w zupelnosci a oni niech dalej stawiaja mojego brata na pierwszym miejscu wisi mi to.

wiolkcia slonko moja rodzina nawet jak nie wie to gada... Pracuje jako niania i zarabiam calkiem calkiem ale co z tego... Jak skonczylam kosmetyke to powinnam pracowac jako kosmetyczka bo niania to nie zawod... Ale mam nerwa przed tym ginem chyba zaraz pojde do apteki i zatestuje bo nie wytrzymam tego czekania.....

Kamilla u mnie pdobnie jest :( za studia muszę płacić sobie sama i nei jest łatwo mój brat miał płacone za studnia przez rodziców a ja niestety nie :( no ale na studia mnie wysyłali ale poszłam tylko dla siebie :) dasz radę ... a o której masz gina??

Udalo mi sie wczesniej przesunac. Mama chce obejrzec pozegnanie wujka. Ma byc w wiadomosciach o 18 na wocie w kurierze

oby kochanie oby.... dzisiaj mialam dziwne sny ze w ciazy bylam ze na tescie dwie kreseczki jakies bliznieta..... strasznie pokrecone buuuuuuu az motyle w brzuchu mam

Ciąża - kiedy ją zauważysz - znak to że nadejdą nowiny,być w ciąży - spełnią się Twoje marzenia,Ciąża pozytywny wynik w teście ciążowym symbolizuje ciążę a ta wiadomość we śnie oznacza dobree idee, dzieła na horyzoncie zdarzeń :) Pociąg pośpieszny - szybkie spełnienie życzeń Bliźnieta- niespodziewane spełnienie nadziei Co o tym myślicie??

Nerwusek- wiedzialam :D To bylo tak pewne jak to ze zima juz nie wroci. Aha ja jub bym sobie darowala bete. Ja wogole jej nie robilam. Zajdz do innego gienia, powiedz ze robilas test i wyszly 2 piekne kreski!!! Nie ma co 1000 razy sprawdzac. Justys jak tam?? Kamila to na ktora do gienia??

WITAM! NERWUSKU gratuluje serdecznie!!!!!!!!! 🌼 Kamilla powodzenia na wizycie u ginekologa. Miełgo dnia !

mam drugiego aniolka...................... ciaza obumalra w 5 tyg:( ja juz nie mam sily, teraz juz tylko moge czekac az moje dzieciatko wyplynie tak jak poprzednie....... zyc mi sie nie chce:(