justys1818 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 nie bedzie mnie 3 albo 4 dni bo tyle maja trwac badania. a jakos to zleci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 to ja tu nerwicy dostane... !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 no co ty. bedzie ok, jak wroce to od razu napisze co i jak:) tylko trzymajcie kciuki zeby to nie bylo nic powaznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 no ale jakos damy rade :) Kamilla jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 cześc dziewczyny :) nie było mnie długo ale tak jak już pisałam rozchorowałam się na maksa. @ już sobie poszła. już 3-ci dzień z clo i zaczniemy wkońcu pranie- stęskniłam się już za tym jakże cudownym zajęciem :) jeszcze nie nadrobiłam zaległości ale jak tylko będe miała wolną chwilkę to napewno to zrobie. buziaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 hej !!!!!!!!!!!! wIOLKCIA NO NARESZCIE:) JUŻ TROCHE TESKNIŁAM :) jA WRÓCIŁAM OD FRYZJERA Z NOWA FRYZURĄ A PRZY OKAZJI MAM NOWE NADZIEJE NA DZIDZIE A CO!!! U MNIE 7 DC I 3DZIEŃ Z CLO!!! WIĘC WIOLKCIA ZNÓW RAZEM!!! KAMILKA MAM NADZIEJE ŻE WPISY JEDNEJ OSOBY NIE PRZEKRESLĄ WSZYSTKICH NAS KTÓRE Z TOBĄ PISZEMY - POPROSTU OLEJ TO!!! JAK MOŻESZ TO NAPISZ NAZWISKO LEJ GNEKOLOG Z WAWY, BĘDĘ WDZIĘCZNA!!!! cmoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 ale dziś puściutko pochłoneły was świąteczne porządki, no nic ja jutro mam wolne i od rana ruszam z akcją PORZĄDEK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 hej hej M wrócił :):):):):):) więc będzie pranko :) Kamilla nie przejmuj się jakimiś głupimi postami widać że ich autor nie wie nic o życiu i wsparciu znajomych no ale może kiedyś zrozumie pewne sprawy w co wątpię i nie wiem po co pisze tu na forum aby ludzi denerwuje ale święta się faktycznie zbliżają to nie będę niemiła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Hey :) juz wrocilismy :) co porabiacie??? Kamilla chyba nie zniknełaś nam, przez te głupie teksty...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Hej dziewczynki:):):)Oj dzieje się dzieje na tym forum:):) Justyś to Ty na badanka do szpitala?????????? KUrczę będę trzymać kciukasy ale nie wiem ile tu wytrzymamy bez Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!:) nerwusek Ty to już teraz nick powinnas zmienić na " chodzący spokój'"...:):):) Kamilla a Ty się kochana tymi durnowatymi wpisami nie przejmuj...widocznie jakaś lala nie dostała w nocy od męża....:):):):):):) Co do mnie wiecznie zalatana, teraz dopiero siadłam...:(..wczesniej po pracy zakupy "zajączkowe" dla naszej młodszej..(ciuchy oczywiscie)...sobie kupilam pare ciuszkow z wyprzedazy...ale zarąbiste są:):):)to chyba na poprawę nastroju....M w tym czasie wymienial mi oponki na letnie.....podremontowal pare rzeczy w pozostalych autkach ...tylko jeszcze opony w motorze nie wymienil a lysa jak szlag:(:(:( Teraz M już spi a ja zdązylam jeszcze generalny remont zrobić a garderobie...czyli buty ,ciuchy moje i mlodszej....wieeeeeelka kupa tego do oddania.....No i dopiero teraz piszę:( 20 dc...jutro 21, piersi bolą jak zwykle:(tzn jak zwykle o tej porze cyklu....tylko znow mnie pobolewam a raczej kluł jajnik...nieraz mocniej nieraz slabiej....i czasem cos w dole kluje....czasem pobolewa....hmmmm.....sama nie wiem...aż takich kluc nie mialam.....do tej pory////ale dziwne by to aż bylo bo cykl na oslabionych obrotach byl:)...wazne ze zbliza sie 19 kwietnia i porządna wizyta u lekarza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Hel slonka wpadlam na sekundke bo wracam do domu od mamy. jak dojde do kompa odezwe sie Buziak Ale ja was kocham kobitki Dzieki za mile slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Sorry za wybuch ale zagotowalo sie we mnie dziewczynki. Jaki pajac... Nie mialam mozliwosci podejsc do kompa i dla tego tak pozno jestem. Dziewczynki dziekuje Wam ze Jestescie ze mna. Moze jestem pokrecona tak jak moje obecne zycie ale mimo tego pojde za roda bliskiej osoby ktora powiedziala mi zebym miala wszystko w d.pie i nie zwracała uwagi na takich ludzi jak ten pajac ktory wczoraj pisal . Mimo tego ze zmieszal mnie z blotem to nie zycze jej/jemu ( taki odwazny a nawet sie pajacyk na gumki nie przedstawil) aby czul/a co wiekszosc przezywamy my i nasi partnerzy gdy okazuje sie ze kolejny cykl stracony. s28 Pani dr. Anna Sarnowska pracuje ona w szpitalu Praskim ale ma rwniez prywatny gabinet na ul.Walecznych 40/1A tel. 0-22-490-39-79 begin_of_the_skype_highlighting0-22-490-39-79end_of_the_skype_highlighting czynny: sroda 15-19 piatek 15-18 Jak bedziesz miala slonce jakies pytanko to pisz postaram sie odp na nie:) Justys musi byc dobrze nie ma opcji ze nie. Calusy dla wszystkich dziewczynek i ] klade sie bo padam na twarz Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 dzien dobry dziewczynki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 spicie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Witaj Słońce :) juz nie spimy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Jak sie słonko czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 hej dziewczyny. ze tez tak duzo " smieci " wala sie po tym swiecie Kamilla nie przejmuj sie olej to. ktos mial widocznie ciezki dzien. co tam u was slychac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 tia slonce tylko znow ja oberwalam... Ale w nosie to mam... Moj M pozarl sie z matka swoja i mamy zamiar wyprowadzic sie od tesciow. Musimy znalezc cos taniego moze ktoras z dziewczynek mieszkajacych w wawie słyszała lub zna kogos kto chce wynajac jak cos to dajcie znac. Nienawidze mojej tesciowej!!!!! Wczoraj wracajac z pracy zaczelam czytac najnowsza ksiazke szwaji i moje nastawienie zaczyna isc w pozytywna strone;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 dzięki kamilka narazie jestem umówiona u starej ginekolog ale spisałam nazwisko bo może się przydać!!!! dzięki dziewczyny ale mi się nie chce sprzątać ale obiecałam sobie że to zrobię więc do dzieła!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze w tym cyklu też robię monitorin że by wiedziec co się dzieje mam nadzieję że będzie owulacja że to clo coś rozrusza, muszę wam się pochwalić że mój m przestał palić sam z siebie , kurcze jemu też strasznie zależy no nic................ co ma byc będzie!!!! Cmokasy na miły dzień !!!!........... łapcie bo lecą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 tesciowe juz niestety takie sa. a jaki tytul ma ta ksiazka? ja czekam na wydanie nowej ksiazki Olgi Rudnickiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 s28 ja zlapalam i przezylam swoje. tez musze posprzatac i tez mi sie nie chce. :( ale musze zaraz sie zebrac bo M obiecal mi nowa ksiazke wiec musze byc grzeczna ha ha ha ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 ja juz koncze sprzatac, wieczorem tylko podłogi umyje i koniec :) teraz sniadanko i na miasto jeszcze jakies ostatnie zakupy... Kamilla nie ma to jak na swoim !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 nina ty to masz przynajmniej mobilizację bo nagroda cię czeka he he........:) ale ja też już ruszam bo też musze być grzeczna bo mój rzucił palenie a uwieżcie mi że to dla niego ogromne wyrzeczenie, sprzątanie to pikuś:) do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak zrobię sobie przerwę to zajrzę ! pa kurczaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 kamila a ile jestescie po slubie??? my od razu ruszyliśmy na swoje żeby uniknąć problemów i jak raz, dwa razy w tyg się spotkamy to jest słodka atmosfera :) Jak macie możliwość to ruszcie na swoje odżyjesz dziewczyno:) a co do mieszkanaka to zajrzyj na alegro bo tam sa aktualne ogłoszenia ze zdjeciami a i pamietaj że jak już się umówisz z wynajmującymi to zawsze można troche negocjowac cenę, bo często na alegro zawyżają!!!! powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 "gosposia potrzebna od zaraz" Ogolnie wszystkie ksiażki ma zaje..ste poprawiajace nastroj i podejscie do zycia.Nieraz czytajac jej ksiazke w tramwaju i smialam sie sama do siebie a ludzie patrzyli na mnie jak bym od czubkow uciekla:) Babeczka pisze super na poczatku mogae sie wydawac denne ale jak sie wkrecisz to nie bedziesz chciala sie oderwac. Szwaja pisze głownie o zyciowych przejsciach roznych kobitek:) s28 p.Ania jest na prawde b. dobra. Moja mama zanim zaszla z moim bratem 2 razy poronila najpierw 1 w 11 tyg pozniej drugą w 14 i nikt nie wiedzial co i jak. Poszla do dr Sarnowskiej zaszla 3 raz i gyby nie podszyla mamy to mlodego(9 latek) tez by stracila, Bo okazalo sie ze ma skrconą szyjke macic. Zaden gin nie wiedzial a Ona tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 dziewczyny zastanawiam sie nad zrobieniem testu owulacyjnego. myslicie ze jest sens? ile taki test kosztuje w aptece? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Ślub dopiero za 2 miesiace mamy, a te babsko wstretne nabralo pozyczek i wiecznie nie ma kasy i chce od nas ciagnac. Nie doklada sie do slub, moja mama kupuje mi ubranie do slubu wiazanke zalatwia samochod i pozyczy nam cos kaski jak zabraknie. Co prawda chciala nam dac ale z jakiej racji skoro tesciowa mowi ze ona nie ma i nam nie da ale to kogo zaprosic to pierwsza byla kogo zaprosic a kogo nie. niech babsko sie cieszy ze ja zapraszamy bo jak mnie jeszcze bardziej wpieni to pojedziemy tylko ze świadkami w gory lub nad morze i bedzie miala. Jeszcze na koniec zanim M wywalil ja od nas to stwierdzila ze moja mama moze pomoc bo jest zamozna. Tesciowa nie wie ile musiala zasuwac zeby miec to co ma. Dalam tesciowej kase na komorne bo sama nie mialam jak to zamiast 410 zl wplacila 100zl a 300 zl pozyczyla sobie . Jeszcze sciemniala ze mowila mojemu M tyle ze on twierdzi ze na 1000% nic mu nie mowila... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Ninus ja skonczylam przedwczoraj pierwszy tom "Domu nad rozlewiskiem" i naprawde mi sie podobala, natomiast serial kyory na podstawie ksiazki zrobili jest do bani. Przeczytaj bo warto i rowniez pozytywnie nastawia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 moja mama czytala wszystkie czesci i jej sie podoba a ja zaczelam kiedys, ale jakos nie moglam sie odnalezc w tej ksiazce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 hej slonca. u mnie dzis 4 dc. i czuje sie dobrze. tylko ta pogoda taka ze szkoda slow...... snieg z deszczem i wogole szaro:( dzisiaj jeszcze zakupy przede mna i wkoncu spokoj. pozdrowienia. buziaki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach