Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

hej Kamilla... no w koncu sie odezwałas :) tak własnie myslałam, ze swieta nie beda za ciekawe u Ciebie, bo z tego co pisałas..... ale nie martw sie, pamietaj co Ci pisałysmy !!! Głowa do góry Maleńka :)

Nerwusek- takie bole co opisujesz sa noromalne, tez takie mialam i mam :) Wiec bez nerwow, ale powiadom lekarza o nich. Sat- woidac, ze co lekarz to inna opinia. Moj powiedzial zeby brala sobie nospe 2-razy dziennie ta bez recepty, albo raz dziennie ta na recepte. Oczywiscie ja bralam tylko w tedy jak bolalo. Gienio powiedzial, ze nospa napewno nie zaszkodzi. Ja chodze do przychodni ktora zajmuje sie glownie leczeniem nieplodnosci, wiec mysle ze dobrze dbaja o swoje pacjentki, a maja ich tam multum, nawet tych ciezarnych. Kamila23- nie wiem jaka jest u ciebie sytuacja, ze tak piszesz o rodzinie. Nie wiem czy o niej pisalas i ja nie pamietam... czy nie. Ale grunt to nie brac do glowki. Co do faceta, pogadaj z nim. Niestety znam niemila sytuacje gdy facet po pol roku staran o dziecko zostawil panne, bo nie wyrobil psychicznie. Stal sie jej potrzebny tylko do lozka, tylko chodzila plakala, marudzila, narzekala, albo krzyczala i miala do niego pretensje. Nie wiem jak jest u was ale pogadaj...

Hej kobity:):):) święta święta i po świętach:):):)Wróciłam,odprężyłam się i jutro trzeba zapindalać do pracy:(..... Dziewczynki nocowaliśmy na zamku Czocha...jejku jak cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Poszukajcie w necie zdjęć tego zamku...jest boski!! Do zwiedzania zachęcam!!!Naprawdę pięknie położony, noc w ślicznym pokoiku...rano śniadanie tak obfite że nie było szans spróbować wszystkiego chociaż M się starał:):):)Odpoczęłam...... Co do biologii jak ja to zwykle pisze, 24 dc...żadnych konkretnych objawów poza bólem piersi....czasami pobolewa mnie podbrzusze jak na @ i nie wiem czy to @ się zbliża...:(czy może jakaś nadzieja jest.....

Zalezy ja mialam mocne jak na okres, nospa je usmiezala ale nie dokonca. Lezalam tez troche w wannie w letniej wodzie. Ale takie ciagniecia to gienio mi mowil ze noromalne. Sama mialam ze jak lezalam i nagle wstawalam to zginalam sie w pol ... tak ciagnelo.

hej dziewczyny jak tak was czytam to stwierdzam ze kolejny moj cykl jest stracony. 13 dc zadnych objawow, jajniki juz nie bola brzuch tez, piersi tylko przez momet smyraly. podziwiam was za wiare. ja juz nie mam sily poddaje sie.

Nina- ja juz pisalam wczesniej dziewczynom, zze nie mialam zadnych objawow, sam gienio powiedzial ze nici w tym cyklu i co?? Dziecko :D

hej nina... :) przeciez tyle razy Ci mówiłam zebys odpuscila sobie te obserwacje..... ! po prostu trzeba dzialac dla przyjemnosci i nie myslec.... !!!!!!!!!!!!!!

to nie na moje nerwy, nie jestem typem czlowieka ktory walczy do konca. poddaje sie po kilku nieudanych probach. pozatym nie daje rady psychicznie, myslalam ze jestem " silniejsza " nie pomyslcie sobie ze sie uzalam nad soba. albo zwariuje ja albo moje otoczenie, wiec wole zmienic priorytety, trzymam kciuki za reszte staraczek, uzaleznilam sie od waszego forum wiec pewnie bede tu zagladac

nerwusku nie obserwuje i nie mierze temperatury, ale wiem ze sie nie udalo. kobieca intuicja - ona jedna mnie nigdy nie zawiodla :/

ponoc wiara czyni cuda, ale mi jej juz braklo :) a co u was jak tam minely swieta?

no jak bedziecie dzialac tylko wtedy jak cie gdzies tam zakłuje to marne szanse.... po prostu trzeba to robic... a jak Ty w 13 dc piszesz ze sie poddajesz to ...... !

nerwusku skurcze ktore opisywalam...ciezko jest opisc slowami,lekarz i je zademonstrowal za pomoca piesci ktora sie zaciska i otwiera tak na zmiane,jak serce tylko duzo wolniej :P czyli co kilka sekund powracajace skurcze....mam nadzieje,ze teraz jasnij opisalam to co chcialam ci przekazac :P justys ja juz 8tydzien... nowatu sama widzisz,co kraj to obyczaj i tak samo z lekarzami :P chyba najwazniejsze to z niczym nie przesadzac :)

pierwszy poddal sie M powiedzial ze ma to w d...e i poszedl spac. a ja tez nie mam tyle sily zeby dac sobie rade ze wszystkim

Oj dziewczyny zycze wam z calego serca abyscie jak najszybciej zaciazyly, bo jeszcze nam sfiksujecie. sat- dobrze napisane z ta pienscia :) spokoj, spokoj, spokoj... tylko to... Nina a bylas u gienia, czy nie. Ja bym juz poszla, zaluje ze poszlam dopiero po ponad roku.

w tej sprawie jeszcze nie. wszedzie pisza zeby po 2 latach staran sie zglaszac no ostatecznie po poltora roku

dobra kobiety ide spac, moze jutro zaswieci slonce i bede miala lepszy humor. kolorowych snow.

nina to co pisza to sa brednie. ja sie staram 5 miesiecy i chodze na badania nawet kilka razy w miesiacu bo z tym nie ma zartow. jestem silna i zdrowa a mam problemy z zajsciem w ciaze. dzieki wczesnej wizycie u gina wiem ze mam jakis problem i ze po jego zwalczeniu bedzie dzidzia. lepiej idz na badania a nie poddawaj sie bez walki

Nina dupa jasia i juz. Ja poszlam po ponad roku. Jesli data oprzy niku to twoj rocznik to mamy tyle samo lat. Pierwszy gienio mnie splawil, ale dziewczyny z topiku KAZALY mi isc no i poszlam dla ich swietego spokoju. 5 miesiecy i jest!!! Uwazam, ze powinnas isc, nawet sklamac jak bedzie potrzeba. Oczywiscie pierwsze badanie to nasienie partnera. :) ALe ja bym zawitala, poszukaj fajnego gienia i idz dla swojego swietego spokoju... Fakt ze moj gienio sie pomylil i dzidzi jest... ale tego akurat nie mam mu zazle :D

Gość Nowau24
Nerwusek ja nie pracuje jestem na L4. Napoczatku mialo byc tylko na poczatek..., potem juz sie przeciagnelo. Zreszta pracuje fizycznie. Nie bylo dla mnie innego stanowiska. Zle sie czulam i stwierdzilam, ze nie wroce na stare stanowisko (lutowanie), jestem ciagle na zwolnieniu i juz pewnie tak do konca...

ja jestem kelnerka,czeste zmiany po 6 godz bez przerwy ciaglego biegania,czasami nawet 9 godz sie zdarza...zastanawiam sie jak pojsc na zwolnienie,bo juz przemeczona jestem z dzidzia :( moge spac 24h/dobe....jak mam wolne to co 3-4 h spie,bo nie wyrabiam :/

Nowy nie robi. Jestem od poczatku marca, wiec od 12tyg. Ide lulc... dobrej nocki :)