nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 sat to podziwiam Cie !!! ja chce isc juz od jutra ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 tez chcialam,bo przemeczona jestem,ale lekarz powiedzial,ze jak dzidzi nic nie grozi to zwolnienia nie moze dac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 zartujesz ...??? a chodzisz prywatnie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 poza tym musze sie dokladnie dowiedziec jak tu ze skladkami jest,bo musze miec rocznie 39 skladek odprowadzonych by miec platne zwolnienie i macierzynskie,a nie wiem czy podczas zwolnienia lekarskiego pracodawca cos placi :( dziewczyny moze ktoras z was mieszka w irlandii i wie cos na ten temat?prosilabym o wiesci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 niestety tu tylko prywatnie :( a cenia sie jak za zloto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 to mu naściemniaj ze masz mdłosci i wymiotujesz a masz taka prace i nie dajesz rady !!!! teraz mozemy nawet od razu isc ( przysługuje nam 270 dni L4)!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 ale ja w irlandii mieszkam,a tu inaczej....nawet nie mam kogo zapytac,bo jak bylam w odpowiednim urzedzie,to nie potrafili odpowiedziec a podstawowe pytania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 hmmmm kurde to nie wiem czemu tak :( ja jutro ide, powiem szczerze, ze mam stracha ze mi nie wypisze, choc słyszałam, ze nie robi problemów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 masz racje,musisz odpoczywac i nauczyc sie zyc troszeczke iaczej jak do tej pory :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 jak na razie jestem przerażona..... zobaczymy co jutro bedzie... a Ty tez pomyśl o sobie !!! nie mozesz sie tak przemęczac !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 wyobraz sobie,ze moja wspolpracownica napisala na mnie skarge do szefa,ze sie obijam i nie nosze ciezkich rzeczy ktore do tej pory byly moim obowiazkiem...a najlepsze,ze ona jest najwiekszym leniem u nas w pracy i wszyscy sa w szoku jak to wlasnie ona mogla napisac skarge...jestem wstrzasnieta,tak zle sie wtedy czulam,mielismy zapierdziel,ona sie lenila i byla na tyle bezczela by napisac skarge na mnie...a dobrze wie,ze w ciazy jestem i nie moge nosic :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 tez czasami sie boje,2 lata czekalam na to by byc w ciazy,a teraz jestem przerazona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 a rozmawiałas z szefem ...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 jasne...wezwal mnnie na dywanik...godzina tlumaczenia sie i zobaczymy co z tego wyjdzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 no to trzymam kciuki :) kłade sie spac.... ale sie tu rozpadało :( buziory :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 kolorowych :) buzka i badz spokojna...pomysl sobie:co ma byc to bedzie :) ciesz sie dniem dzisiejszym :) a wszystko bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 sat to nie fajnie to wygląda z tym zwolnieniem :( jakaś dziwna sprawa :( newrusek u gina będzie wszytsko dobrze i dotaniesz L4 więc będziesz mogła spokojnie wypoczywać :) justys głowa do góry ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Czesc Dziewczynki :) jak tam po świętach??? mam nadzieje, ze dzisiaj odliczą sie wszystkie staraczki i brzuchatki :) ja czuje sie troszke lepiej, mam nadzieje, ze brzusio bedzie grzeczny i nie bedzie mnie stresował !!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 hej i po świętach!!!! Nerwusek jasne że idz na l4 lekarz nie powinien oi dmówić ci lekarz!!! co tam u reszty ??? jak samopoczucie dziewczynki, na jakim etapie cyklu jesteście???? Ja mam dzi 12dc w pitek ruszam do ginka na kontrole, ciekawa jestem czy w kwietniu trafi sie jakas brzuchatka, no mam nadzieje, ze tak!!!! buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 hejo Laseczki :):):) u mnie 12dc - jutro monitoring- narazie nic nie pobolewa więc pecherzyk jeszcze nie rośnie. kolokokta ja nie miałam owulacji ale odkąd biorę clo to jest i pęcherzyk pękł- zobaczymy co ten cykl przyniesie. dziewczyny buziaki ogromne dla Was i oby uśmiech gościł na Waszych buźkach przez cały dzionek malva spóźnione zyczonka ale szczere- oby te Twoje mazrenia się spełniały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanka30 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Cześć dziewczynki... Przyszła do mnie malpa@:-( Uaktualniam tabelkę. NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2...............03/04.. ..Tychy s28 ...................24............6.................25.04 Warszawa justys1818...........21...........5...................??? ??.........żywiec czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.... .....Elverum Kamilla23.............23..............3................25 .04...........Wawa Lajla_ie.........19............1......................02. 04.....poza Polska Joanka 30............29............3...................5.05........ Wawa malva1983.............27............5................01.0 5............Elbląg szarlotka80.........29.............4............ .. ..09.04......Gliwice berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica nina1985............24............8...................19. 04......Radomsko wiolkcia..............27............12.......... .....23. 04....Zabrze evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ...????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............????????????....... ...........???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Hej kobietki:) U mnie 25 dc....brzuszek zaczyna zawiadamiać o @...cycki napierdalają dosłownie aż mam ich dosyć:(:(Nie wiecie moze czy to nie pbjaw jakiegoś braku hormonu skoro bolą od owulacji???????? Bo coś mi to nie pasi:( I teraz jeszcze jedna zła wiadomość...po wczorajszych przytulankach plamienia:(:(Ale nie w ciągu dnia tylko po konkretach...:(:(:( I teraz znów przepowiednia @ pewnie tylko dlaczego cholera jasna tak wcześnie?????? Jak chodzę do wc to nic ani pół plamki a po przytulankach plamienie....:(:(:(Co wy na to????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Szarlotka a bylas u gienia. ja juz nie wiem ktora co i jak, bo tyle was jest, a ja mam skleroze. Ale czytalam, ze plamienia po stosunku moga oznaczac nadzerke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 no własnie szarlotka... albo za bardzo szalejecie :P a tak powaznie to zapytaj gina co jest tego powodem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 u mnie dziś 20dc i brak oznak owulki :( pewnie się nie uda tym razem znowu :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 berbelek owulka nieraz nie daje o sobie znac..... głowa do góry ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Nerwusek na ktora do gienia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 nowaTu jade przed 16, ale strsuje sie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Nerwusek, czym?? Sama radosc :D Zero stresu i juz. To rozkaz!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 czym....? czy wszystko bedzie dobrze... a dzisiaj mam stresa zwiazanego z L4 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach