Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

u mnie ok, czekam cierpliwe do tego 23-go, ale jakoś się nie nastawiam, że się udało. Poza tym, to ja nigdy nie jestem pewna kiedy mam tą owulkę.... Jednak się nie załamuję, bo przecież kolejny cykl też jest do wykorzystania :) W każdym razie, zawsze jest nadzieja, a ona umiera ostatnia :)

no kamilla masz rację że do czasu kiedy @ nie przyjdzire to jest nadzieja ale trudno mi w to wierzyc :(

Kobietki...i co tam słychować w nowym dzionku???:) Werna Ty znowu chcesz mnie bić???:):):) Ja już w pracy do 13.30 potem spadam na panokcie:)potem karnisze....a tak w ogóle mój M narzekał dzisiaj na żołądek///a nasza młodsza ma biegunkę i siedzi w domciu sama...:(:(coś mi się wszyscy rozkładają.....jak ja się zbieram to coś nowego..... Laski niech ktoś zatestuje i obwieści radosną nowinę bo mi smutno dalej...:( choć jest lepiej...muszę się chyba zająć tym remontem.....dziewczynki mam cykora przed poniedziałkiem....Wiolkcia nie musisz może jednak jechać w poniedziałek do gina?????????:):):)

berbelku wiara czyni cuda;) Ja obiecalam sobie ze jezeli uda mi sie to z M jedziemy do Czestochowy podziekowac Matce Boskiej Jasnogórskiej. Jak zdalam mature to też bylam. Jestem wierzaca ale nie praktykująca. Tam naprawde zdaza sie wiele cudow nie zapomnianym przezyciem jest odsłoniecie i zasłoniecie Obrazu Matki Boskiej. Ten Obraz ma w sobie coś takiego ze w którym miejscu nie staniesz Matka Boska patrzy na Ciebie. Cos fantastycznego jak dla mnie

Szarlotko bedzie dobrze;) Jak zrobisz pazurki to humorek na pewno sie poprawi. A twoj M i mloda moze za duzo jajeczek sie wczoraj najedli? Buziak

czesc dziewczynki:) ja mam dzisiaj wolne wiec odpoczywam:) u mnie 17 dc i piersi bola chociaz nigdy nie bolaly mnie w okolicach owulki bo dopiero na @ bolaly. mam klucia jajnikow... ale przy nacisku lewy kluje bardziej wiec moze zaczal pracowac:)

ja czuje sie fatalnie, katar mnie dzisiaj dopadł i cigla mam mdłości, a niewiem dlaczego piersi mnie bolą tylko w dzień, wieczorem ból prawie znika.. Kamila to jak przyjedziecie to zapraszam do mnie:)

Justyś zazdroszcze ja sie na zajęcia wybrać nie moge :( ostatnio na wykładzie nam babeczka fajnie opowiadała jak sie rybcia w brzuchu z nudów pępowiną bawi :)

Hej Dziewczynki :) właśnie wstałam :P no i w końcu słoneczko na dworze :):):) M szykuje sniadanko i idziemy na miasto załatwić parę rzeczy . Kurde denerwuje się z Wami Słoneczka :( niech ten czas szybciej mija ! Jak Wy sie czujecie?

DZIEN DOBRY MOJE DROGIE :-) Ja juz byłam na małych zakupkach :P Kupiłam troszke majteczek mojemu M i sobie :-) Niewiem jak bedzie z rozmiarem ale mam nadzieje ze beda na mnie pasowac bo ze na meza beda to wiem :) Nastawiłam szybko na zupke składniki, nastawiłam pranie malutkie, jeszcze pranie w rekach mnie czeka i prasowanie poscieli bo tesciowa chora i poszła do lekarza a to ona zawsze prasuje, ale i ja tez umiem wyprasowac co nie ? :P A u mnie chyba 70 dc :(

agnieszka ja tez pedagogike:) to obie bedziemy kiedys oblezone przez dzieci:) nerwusku jak samopoczucie? czekajaca ja to bym chyba zwariowala jak bym miala tak dlugi cykl..... nie dali ci nic na wywolanie @?

Aga ja tez mialam ostatnio katarek, zaczal sie poznym popolunie, wieczorkiem rozkrecil tak ze nie moglam sie nachylic a rano wstalam bez katarku:) Justys moja gin mowi ze jak kluja to jest znak ze pracuja i trza sie kochac bo moze strzal bedzie celny;) wczoraj jak gin badala mnie tam recznie to przycisneła brzuch i od srodka i tak strasznie zabolalo ze muslalam ze zaraz zejde:( no ale ona wie co robi;)

Justys no własnie pytałam ginekolog czy mam cos wziasc na wywołanie miesiaczki to powiedziała ze nie, ze mam sie zapisac do tej nowej ginekolog i ona juz zastosuje leczenie :( Ale tez powiedziała ze trzeba do niej długo czekac... Acha i ze tak w srodku sie nic nie dzieje, w macicy cieniutkie endometrium, i te kłócie jajnika lewego nie jest niczym uzasadnione bo tam jest cisza :( Tylko te pecherzyki sie natworzyły :(

Wlasnie czekajaca ja tez mialam sie o to zapytac juz wczoraj ale zakrecona jestem i zapomnialam:P Powinni chyba chociaz luteinke Ci przepisac czy cos takiego?

czekajaca no ja tez mam te przeklete pecherzyki na jednym jajniku mam ich sporo a na drugim to podobno taka budowa pecherzykowa jest bo to sa jakies inne pecherzyki.

Kamilla pytałam lekarke, powiedziała ze nie mam brac :( Luteine to ja mam nawet w domu, bo zawsze ja brałam na wywołanie.... Ale jak lekarka nie kazała brac....... Justys no tak, te pecherzyki sa okropne... Z moim pcos one beda ciagle wracac......

Kamilko mam 30-31 dniowe cykle. Czekająca, a to jakąś dietkę stosujesz? No ja też bym się chętnie pozbyła kilku kg, ale nie mogę się przemóc.... Może któraś jest tu bidulka chudziutka? Bo ja chętnie oddam kilka kg, no i cellulitu też mogę troszku oddać :P

no ja mam na diagnozie napisane ze jest podejrzenie pcos.... mam jeden sprawny jajnik wiec lekarz mowi ze wskazane jest szybkie zajscie w ciaze bo zdrowy jajnik moze ulec wlasnie pcos i wtedy beda juz marne szanse

Kurcze od trzech dni nie moge z rana wstac nie wazne o ktorej sie poloze to i tak nie slysze nawet budzika ....Jak nam wolne to jeszcze pol biedy najgorsze jak musze isc do pracy:( Dzisiaj gdyby M mnie nie obudzil i nie uswiadomil ze jest juz 7:30 to dalej bym spala w najlepsze a do pracy na 8:30 pewnie bym nie zdazyla:(

justyś, no to nic tylko bzyk-bzyk codziennie i na pewno się uda :) a może już się udało, kto wie?? :D

Oj WERNA ja jestem na rozsadnej diecie :-) Schudłam juz 21 kilo :( Ale niestety 13 wróciło :( Znowu musze sie zaczac starac bo jajniczki poblokowane a nadmiar tłuszczu je blokuje :( I nie wolno jesc słodyczy itd :( A ja sobie pozwalałam....... JUSTYS ja mam zdiagnozowane PCOS w szpitalu po badaniach :(

Justys no mi tez powiedziała lekarka ze gdybym sie niestarała o dziecko to by mi dała diane znowu :( A ze sie staram i jak sa takie jajniki zeby jak najszybciej sie zaczac uboiegac o dziecko bo potem bedzie coraz gorzej. No i ze sie staramy no to mnie skierowała so lepszego specjalisty... Jutro sie dzwonie zapisac!

kurcze, to czekająca zapodaj mi jakiś fajny sposób na schudnięcie, albo jakiś jadłospis, bo pomału będę się toczyć a nie chodzić...