Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 i znow nikogo nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 jesteśmy jesteśmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 i jak wasze samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 tak średnio :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Kobitki wrócilam.....:):)jejku ale się ciulato pisze z tymi paznokciami:):):)nie lejcie ze mnie:) niestety karniszy nie kupilam i musze sie zebrac jeszcze raz do Leroy Merlin::(:()nie chce mi się bo pogoda paskudna ale muszę....:(no trudno....... zaraz zabieram sie za obiad i sprzatanie.......potem wloski pofarbowac i do sklepu.....potem znow zawieźć muszę te karnisze na drugie mieszkanie bo chlopcy będą czekali z wieszaniem....:):) a poza tym staram się nie myslec za duzo:(bo to mi na dobre nie wychodzi.....::(:(:(:( chce dzidziusia....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszkaa112 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 o widze ze sie odchudzacie:) ja pije aqua slim, tzn piłam i teraz zaczynam znowu :) załamałam sie, zrobiłam test, i jedna kreska:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 agnieszka nie przejmuj sie. kiedy powinnas dostac @ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszkaa112 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 piatek/ sobota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 wg mnie to jeszcze nic nie znaczy. spokojnie poczekaj do soboty i zatestuj jeszcze raz. a robilas teraz po poludniu test czy rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 kobieto uszy do gory nie teraz to nastepnym razem. ja mialam dostac w poniedzialek pewnie @ przylezie dzis bo czuje sie fatalnie, ale nie wolno sie lamac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszkaa112 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 popołudniu, ale 2 dni temu były słabe 2 kreski:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 zaczekaj do sobory jak nie dostaniesz to zrob ale z pierwszego moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 agnieszka zaczekaj do soboty i zrob rano slonce. mysl pozytywnie prosze cie. hej ninus:) a moze paskuda nie przyjdzie, bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 sie zobaczy. tak czy inaczej trzeba zyc dalej. teraz mam juz dla kogo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ninus a testowałaś już??? agnieszko poczekaj do soboty z z rannego moczu zrób. szarlotka sie strogi do ginka chyba :):):):) w sumie to przystojny mężczyzna jak na swój wiek hehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ciesze sie ze humorek masz lepszy. wkoncu sie nam uda bo inaczej byc nie moze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 nie. mam dwa testy w domu i sobie spogladam na nie. nie bede ich robila. samo sie okaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 justys trzeba zmienic tok myslenia. zawsze sa inne wyjscia z sytuacji. nie ma sytuacji bez sensownego wyjscia trzeba tylko to zrozumiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 a nie no dopiero za 4 dzionki. Sorki niunus dopiero spojrzałam w tabelusie. to trzymam kciukaski mocniutko by były 2 kreseczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ja dopiero w maju kupie tescik bo nie chce za wczesnie sie nastawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 obiecaj że jak będa 2 kreseczki to nas pozarażasz- proszę- bedę tez chciała "zachorowac " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 obiecuje ze jak beda to rozniose wirusa tu i tam :P a jak nie to pomyslimy nad kara :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 mi sie chyba w tym cyklu nie uda- bo był jakiś dziwny- pęcherzyk urusł wielgaśny, endometrium też wielkie- niby ginek nie miał do niego zastrzeżeń ale wyczytałam na necie to to zbliża sie do choroby endometriozy czy coś takiego. więc normalnie troszku sie zmartwiłam. lecz nie ma co krakać i trzeba czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ja juz nie zwracam uwagi na to co mnie boli i kluje. co bedzie to bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Wiolkcia....przystojny mówisz????:)To ja nie wiem jak mój M to zniesie....:):):)a w jakim wieku on jest????:):):) He he...wloski pofarbowalam już.....:)czekam na efekty....szybkie suszenie potem i te zasmolone karnisze...... dziewczynki a macie konta na NK????? MOże pozdradzamy nasze wyglądy???:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 no myślę że to dobre podejście do tej sytuacji. ja w sumie też nie ale jak mam za dużo czasu to zastanawiam sie czy jakieś oznaki ciąży są no ale nie ma więc luzik nie nakręcam się. no to trzymam Cie ninus za słowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ja raz mam takie oznaki jak nerwusek raz nie ma nic wiec olewam je konto na naszej klasie mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ninka to tak jak ja. tez sobie ten cykl darowalam, nie kocham sie po dyktando wykresow itd. co ma byc to bedzie, ale wkoncu jest milo bo nie trzeba sie kochac na rozkaz bo sa "te" dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 No to jak laski zdradzamy zdjątka????:):):)Kto chętny???? To ja pierwsza dla odwagi podam linka...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 wiolkcia a co sie bede stresowac i denerwowac niepotrzebnie. czasu sie nie cofnie jezeli sie nie udalo tydzien temu to teraz tego nie zmienie. a klucia oznaczaja ze zyje przynajmniej taki plus :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach