nadi8 0 Napisano Maj 4, 2010 werna pytałaś o śluz, a wię jeśli dopiero się zaczął, to owulka się zbliża i będzie go coraz więcej, jednak występuje ona wtedy, gdy jest go najwięcej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Szarlotko jezeli jest podniesiony progesteron tzn ze owulka wystepuje wiec monitoring wg mnie jest niepotrzebny a z tego co pamietam bete mialas 1,24mlU wiec nieznacznie ale podwyzszony bo zazwyczaj przy braku ciazy jest ponizej 1 i wiem ze norma gdzie liczy sie ciaze jest pow 5. Wysoki progesteron + nieznacznie podwyzszona beta moze swiadczyc o ...... Ale nie chce robic Ci kochanie zadnej nadziei to sa moje przypuszczenia moze zrob bete jeszcze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 4, 2010 Kamilla zbyt piękne żeby prawdziwe:(:(:(zobaczymy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 No ale slonko a moze;) a lekarz zalecil Ci bete i progesteron bo takie badania zaleca sie przy krwawieniach miedzy miesiaczkami:) gdzies o tym czytalalm Berbelek powinien zmienic gina bo jezeli rosnie pecherzyk to jest dobrze wg mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 4, 2010 Kamilla zbyt piękne żeby prawdziwe:(:(:(zobaczymy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Gdzie nie czytam to podniesiony progesteron zrobiony po owu dawal II kreseczki na tescie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 4, 2010 sorki znów zdublowało.....no właśnie dlatego mi zlecił bo miałam plamienia i krwawienia a progesteron żeby sprawdzić czy owulka była.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 4, 2010 kamilla u normalnej kobiety nie bedacej w ciazy beta ma byc ponizej 5. i ja osobiscie mam 3.44 a w ciazy nie jestem, a bete robie zawsze po @ bo mam takie zalecenia od gina. wiec szarlotko beta sie nie sugeruj bo ona tez wychodzi u kazdej kobiety indywidualnie. za to ten progesteron to jak najbardziej moze byc dobry znak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 przy takim wyniku byla na 100% A u Ciebie justys wychodzi taka bo byly rybcie.:) Szarlotko a robilas juz kiedys bete procz tej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 4, 2010 Ale mi dziewczynki nadzieję robicie:(...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 To sa slonko fakty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 4, 2010 A może taka moja uroda że progesteron poza normą???? I potem nagle spada:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 4, 2010 kamilla rybci nie bylo bo nie mialam nawet owulki w tym cyklu bo jajeczko wchlonelo sie w jajowodzie. a taka bete mam juz od dawna. jak dawniej robilam bete i jeszcze sie nie staralam to bete zawsze mialam ponad 3 a w ciazy nie moglam byc bo jeszcze nie bylo staranek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 4, 2010 szarlotko juz niedlugo i bedziesz testowac i sie wyjasni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 4, 2010 No tak dzisiaj mój 25 dc.....także do soboty czekam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 4, 2010 oby ci sie udalo kochana:) zycze z calego serducha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Justys nie kluce sie bo nie jestem ginem:) Szarlotko kibicuje zeby @ nie przylazla i byly II kreseczki na tescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 4, 2010 moglo by sie wkoncu ktorejs udac zaciazyc bo mamy tu jakis zastuj na forum:) ja mam cicha nadzieje ze clo mi pomoze i ze sie wkoncu uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 4, 2010 hej juz jestem... berbelku nie wiem co Ci napisac....:( ale skoro pęcherzyk rośnie...? moze powinnas isc do innego lekarza, tak dla sprawdzenia porównania..... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 4, 2010 Justys Kamilla kochane jesteście:):):)....kurczę byłoby tak pięknie że az niemożliwe....no cóż nie napalam się za bardzo bo znów przepłaczę kilka dni.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Szarloko a jak sie ogolnie czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 4, 2010 no własnie justys, jakis zastuj.... do dzieła Kobietki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Szkoda ze berbelek nie napisala nic wiecej co powiedzial jej ten konowal czy zarodek jest widoczny itd:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 4, 2010 Kamilla jak zawsze przed @.....czyli cyce bolą:)Przy dotyku....szczerze mówiąc być moze powiększone bardziej żyłki na nich ale nie wiem czy to nie psychika....jedyne co w tym cyklu mnie wnerwiało to że jakieś 4 dni temu jajnik mnie bardzo bolał prawy...i potem takie pobolewanie jak na @....ale nie mam śluzu białego:(jak przy ciąży....w ogóle go mało....niby mleczny ale jak zawsze przezd @.....pobolewania brzucha też jak na @....nie mierze temperatuty więc nie wiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Znalazlam cos takiego : Pęcherzyk ciążowy jest prawidłowej wielkości. W 4 tygodniu ciąży jego wymiary powinny wynosić 3-4 mm, więc znajduje się idealnie po środku normy. Od tego czasu pęcherzyk powinien wzrastać ponad 1,1 mm na dobę. Berbelek powinien zmienic gina tak sie o nia boje ze ten lekarz moze zrobic krzywde jej rybci:( Szarlotko śluzem sie nie sugeruj bo u kazdej kobiety jest inny;) Moze cos z tego bedzie i zmienisz tabeleczkę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 http://ciazaporod.pl/ciaza_badania_w_ciazy_artykul,5051.html zobaczcie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 Jest ktos?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 4, 2010 no ja jestem... co to za stronka ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 4, 2010 Mnie się nie otwiera a co to?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 4, 2010 http://ciazaporod.pl/ciaza_badania_w_ciazy_artykul,5051.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach