Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

werna pytałaś o śluz, a wię jeśli dopiero się zaczął, to owulka się zbliża i będzie go coraz więcej, jednak występuje ona wtedy, gdy jest go najwięcej:)

Szarlotko jezeli jest podniesiony progesteron tzn ze owulka wystepuje wiec monitoring wg mnie jest niepotrzebny a z tego co pamietam bete mialas 1,24mlU wiec nieznacznie ale podwyzszony bo zazwyczaj przy braku ciazy jest ponizej 1 i wiem ze norma gdzie liczy sie ciaze jest pow 5. Wysoki progesteron + nieznacznie podwyzszona beta moze swiadczyc o ...... Ale nie chce robic Ci kochanie zadnej nadziei to sa moje przypuszczenia moze zrob bete jeszcze??

No ale slonko a moze;) a lekarz zalecil Ci bete i progesteron bo takie badania zaleca sie przy krwawieniach miedzy miesiaczkami:) gdzies o tym czytalalm Berbelek powinien zmienic gina bo jezeli rosnie pecherzyk to jest dobrze wg mnie

Gdzie nie czytam to podniesiony progesteron zrobiony po owu dawal II kreseczki na tescie;)

sorki znów zdublowało.....no właśnie dlatego mi zlecił bo miałam plamienia i krwawienia a progesteron żeby sprawdzić czy owulka była....

kamilla u normalnej kobiety nie bedacej w ciazy beta ma byc ponizej 5. i ja osobiscie mam 3.44 a w ciazy nie jestem, a bete robie zawsze po @ bo mam takie zalecenia od gina. wiec szarlotko beta sie nie sugeruj bo ona tez wychodzi u kazdej kobiety indywidualnie. za to ten progesteron to jak najbardziej moze byc dobry znak:)

przy takim wyniku byla na 100% A u Ciebie justys wychodzi taka bo byly rybcie.:) Szarlotko a robilas juz kiedys bete procz tej??

kamilla rybci nie bylo bo nie mialam nawet owulki w tym cyklu bo jajeczko wchlonelo sie w jajowodzie. a taka bete mam juz od dawna. jak dawniej robilam bete i jeszcze sie nie staralam to bete zawsze mialam ponad 3 a w ciazy nie moglam byc bo jeszcze nie bylo staranek.

Justys nie kluce sie bo nie jestem ginem:) Szarlotko kibicuje zeby @ nie przylazla i byly II kreseczki na tescie

moglo by sie wkoncu ktorejs udac zaciazyc bo mamy tu jakis zastuj na forum:) ja mam cicha nadzieje ze clo mi pomoze i ze sie wkoncu uda

hej juz jestem... berbelku nie wiem co Ci napisac....:( ale skoro pęcherzyk rośnie...? moze powinnas isc do innego lekarza, tak dla sprawdzenia porównania..... ?

Justys Kamilla kochane jesteście:):):)....kurczę byłoby tak pięknie że az niemożliwe....no cóż nie napalam się za bardzo bo znów przepłaczę kilka dni....

Szkoda ze berbelek nie napisala nic wiecej co powiedzial jej ten konowal czy zarodek jest widoczny itd:(

Kamilla jak zawsze przed @.....czyli cyce bolą:)Przy dotyku....szczerze mówiąc być moze powiększone bardziej żyłki na nich ale nie wiem czy to nie psychika....jedyne co w tym cyklu mnie wnerwiało to że jakieś 4 dni temu jajnik mnie bardzo bolał prawy...i potem takie pobolewanie jak na @....ale nie mam śluzu białego:(jak przy ciąży....w ogóle go mało....niby mleczny ale jak zawsze przezd @.....pobolewania brzucha też jak na @....nie mierze temperatuty więc nie wiem....

Znalazlam cos takiego : Pęcherzyk ciążowy jest prawidłowej wielkości. W 4 tygodniu ciąży jego wymiary powinny wynosić 3-4 mm, więc znajduje się idealnie po środku normy. Od tego czasu pęcherzyk powinien wzrastać ponad 1,1 mm na dobę. Berbelek powinien zmienic gina tak sie o nia boje ze ten lekarz moze zrobic krzywde jej rybci:( Szarlotko śluzem sie nie sugeruj bo u kazdej kobiety jest inny;) Moze cos z tego bedzie i zmienisz tabeleczkę;)