werna26 0 Napisano Maj 5, 2010 jupi, nineczka się pojawiła!!! :D witaj kochana, co tam słychac? już miałam do Ciebie skrobnąć na NK gdzie się podziewasz. Acha, no mnie się też niestety nie udało, no ale się nie poddaję. W tej chwili czekamy na wieści od berbelka, bo jest pęcherzyk, ale są pewne komplikacje i dzisiaj miała odebrać wyniki czy jest przyrost bety czy nie.... :( A byłoby tak fajnie, gdyby kolejna spadła do drugiej tabelki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Maj 5, 2010 ja brałam wiesiołek ale zle sie po nim czułam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 5, 2010 a u mnie ciagle zmiany. chwilowo zaprzestalismy staran ida wakacje trzeba psychicznie odpoczac i naladowac akumulatory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 5, 2010 matko jaka radosc na moj widok :p dzieki kochane. bedzie dobrze dziewczyny zobaczycie. na nasza klase i na gg serdecznie zapraszam jak cos. choc rzadko jestem teraz na necie :P berbelek z radosci ze jest wszystko ok zrobila runde po sklepach zobaczycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 5, 2010 ninus taki wypoczynek i wakacje dobrze ci zrobia:) chyba kazdej z nas by sie taka przerwa przydala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 5, 2010 a ja nie mam Twojego gadulca ninka..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 5, 2010 nie wiem czy moge podac na forum zeby jakies "pomaranczowe" nie pisaly bezsensownych glupot :P odezwij sie na nk to ci napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 5, 2010 ok ninka :) pisz co u Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 5, 2010 zmiany w sensie koniec staranek. mnostwo planow na weekendowe wyjazdy :P pisz lepiej co u ciebie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 5, 2010 hej dziewczynki juz jestem :) jaka sliczna dzidzia tej mojej kolezanki.... teraz juz siedze i probuje sie rozgrzac owocowa herbatka :) cos berbelek znowu sie nie odzywa :(:(:( hej ninka :) miło ze zajrzałas do nas ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 5, 2010 hej nerwusku :) fajnie że wpadłaś do nas, ruch tu dzisiaj kiepski, ale staramy się :) Na pewno dzidziuś słodki, ja uwielbiam patrzeć na malutkie dzieciaczki, jakbym mogla to bym sie chyba gapiła 24 na dobe. Acha, napisałam do ninki na gg,podobno ma Twój nr, więc jak bedziesz chciała mój, to jej napisz i Ci poda. Nie chcę też tak na forum podawac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 5, 2010 no nic, ja się będę już z Wami żegnać, ide się myć i lulu :) Berbelku, nie zapomniałam o Tobie, odezwij się!!! Miłej nocki, do jutra papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 5, 2010 Dziewczynki berbelka nie ma:(:(:(...co jest grane...:(.....ja powoli też zbieram się spać....po pierwsze nie mam już siły:(plecy mnie bolą...bo przed chwilą jeszcze kończyłam z dzieckiem plakat do szkoły...po drugie spać mi się chce...i mam takiego stresa przed sobotą że hej....straszną nadzieję mam że może się udało:(:(L:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 5, 2010 szarlotka pozytywne myslenie to podstawa :) berbelek sie nie odzywa, chyba dobrze to nie wrozy....? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 5, 2010 czemu zle moze wlasnie jest dobrze i swietuje dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 5, 2010 NINA MIŁO CIE WIDZIEC :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 5, 2010 Nina no napewno taka przerwa WAM dobrze zrobi :) A noz widelec bedzie z tego niespodzianka :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 5, 2010 czekajaca ciebie rowniez ale to nawet nie po to ta przerwa poprostu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Maj 5, 2010 berbelek odezwi sie wszyscy sie denerwują:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 5, 2010 No tak Nian ale moze cos sie zdarzyc :P:P:P Wiadomo wakacje, relaks itd :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 5, 2010 ninka a gdzie na wakacje sie wybieracie ??? prosiłam berbelka zeby napisała jak wyniki, no przeciez my tu odchodzimy od zmysłów, przynajmniej ja !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 5, 2010 Berbelku jestesm z TOBA.... Napisz cos... :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 5, 2010 Ninka ja tez chce w te wakacje zwiedzic z mezem rózne miejsca, zobaczymy na ile kaska i na ile zdrówko pozwoli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 5, 2010 Hej wpadlam zobaczyc wiesci od berbelka no ale nie ma nic:( Nina mam nadzieje ze przeszla Ci zlosc i zaczniesz sie odzywac do mnie;) Pozdrowionka dla reszty dziewczynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 5, 2010 co tam kamilka sie z toba dzieje ????????/ tez zajzalam na kafe zobaczyc co z berbelkiem a tu nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 5, 2010 Aj slonko takie tam problemy... Życie :( Kurcze na gg Berbelek ma taki sam opis jak przez caly dzien martwie sie o nia:( Szarlotko ja dalej Tobie kibicuje jak cos to sluze wsparciem;) Nina nie jestesmy dziecmi wiec napisz czy masz zamiar ze mna rozmawiac czy nie. ps. i niech zadna pomaranczowa sie nie wtraca bo mam na jej slowa w.y.j.e.b.a.n.e. Werna wariatko Ty moja koffana;) Justys, Monia, Mysia i wogole wszystkie starajace sie o rybcie dziewczynki jest maj moze tym razem sie uda;) A jak Ty sie Karten czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 6, 2010 a ja calkiem niezle dzis ostatni dzien z clo a dzis tez owiedzialam sie ze kolezanka nastepna spodziewa sie blizniakow blizniaki za blizniakami kamilko nie przejmuj sie wszystko bedzie kiedys dobrze musi byc dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 6, 2010 ja niestety uciekam buziaki i kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 No kolorowych slonko;) BERBELKU ODEZWIJ SIE!!!! JESTEM Z TOBA!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 No i dupa zero wiesci od Berbelka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach