mysia26 0 Napisano Maj 9, 2010 Jest ktos? Cześć dziewczyny, u mnie 9dc, ostatnie clo dzisiaj, jajniki pobolewaja, takie jakby powiekszone byly. Nie wiem czy to tez wiesiolek czy moze po pranku cos zostalo ale wczoraj i dzisiaj taki mam wodnisty śluz. Justys jedziemy równo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 Ja jestem ale dziewczynki nie chca ze mna gadac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 mysia to w tym miesiacu zmieniasz z justysia tabelke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 9, 2010 Hej Kama, aleś pelna optymizmu, nie to co ja... staranka są... nadziei niewiele, co by sie nie rozczarowac, kurde nie mam sily zaczynac 10 cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 A moze nie trzeba bedzie zaczynac kolejnego cyklu a szczescie bedzie skarbie podwójne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 9, 2010 Oby, oby :D w piatek kolega z pracy pochwalił sie ze zostanie ojcem, po raz 2, zona jest w 3 mscu, gratulowalismy mu, a potem zaczely sie dopytywania i zarty ze ja bede nastepna, ze moja kolej, że mozemy zaczac dzialac bo umowe mam dostac na stale, to sie nie musze martwic o prace, a najbardziej dogadywal taki co ma 45 lat, i tak sie wkurzylam, tak mi sie przykro zrobilo, ze wyszlam z pokoju, przesiedzialam w toalecie chyba z 15 minut, kurcze no co mialam powiedziec? ze nie moge zaskoczyc? durny ten świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 Skarbie ludzie czasem nie maja taktu i nie ma co sluchac. Olej ich;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 9, 2010 mysia no to mamy nawet objawy po clo podobne:) ja dzis zrobilam pierwszy test owulacyjny i byla bardzo ale to bardzo blada kreseczka wiec wedlug mnie owulka bedzie w tym tygodniu:) jutro zaczynam staranka i tak co dwa dni:) a sluz tez mam narazie taki wodnisty. kamilla obys miala racje co do zmiany tabelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 9, 2010 Bo wiesz Kama starym dziadom wydaje sie ze mozna wszystko tylko sie nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 Justys pozytywnie mysl i bedzie dobrze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 9, 2010 no jak narazie mam dobre nastawienie wiec moze bedzie ok:) mam nadzieje ze jak co dwa dni beda staranka to cos zalapie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 mysia bo sami juz nie moga;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 9, 2010 Justyś a mierzysz sobie tempke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 9, 2010 tak mierze rano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 9, 2010 dobre Kamilla, to tak jak w tym dowcipie: spotyka sie 3 facetów po 40tce i zwierzja sie sobie jak czesto to robią, pierwszy mówi że co miesiac, eee to całkiem całkiem, odpowiadaja tamci. Drugi mówi ze raz na pół roku, no nie najlepiej, ale zawsze to coś. A trezci mówi z wielką radościa: a ja raz na rok. I z czego sie cieszysz? - pytają pozostali. - Bo to już jutro!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 9, 2010 a powiedzcie mi jak jest z tempka przed owulka? bo czytalam ze zaraz przed owulka niby spada a potem wzrasta po owulce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 no wlasnie o to chodzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 9, 2010 Justys przed owulacja obserwujes ie zwykle 6 dniowy spadek temp, potem ze by stwierdzic owulke, musza sie pojawic minimum 3 dni wyzszej ( zwykle o min. 0,2 oC) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 9, 2010 ale mam brzuch, jak napompowany i biegam co chwila do toalety, czas na clo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 9, 2010 ja mam jakas dziwna ta tempke bo tak: 1dc - 37 2dc - 37 3dc - 36,9 4dc - 36,8 5dc - 36,8 6dc - 36,9 7d - 36,8 8dc - 36,9 9dc - 37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 9, 2010 hmm, ja moge pwoeidziec ze mam podobnie, zwykle mialam nizsza tempke ok 36,6, a teraz mam 36,8 w tym cyklu, ale takie tempki moga byc po clo, wiecej hormonu chyba no nie/? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 9, 2010 no mozliwe:) poczekamy zobaczymy. a wy jak robicie pranko... codziennie czy moze co kilka dni? sorki ze pytam ale juz nie wiem co i jak po tych niepowodzeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 Justys mam pytanko chodzi mi o bol piersi a dokladnie o roznice miedzy tym jak bylas w ciaży a tym przed @ slonko. wiem ze sa porownwalne ale moze roznia sie jakimis dorobnymi szczegolami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskapyska 0 Napisano Maj 9, 2010 hej dziewczyny my staramy sie juz 1.5 roku tyle ze od maja zaczynam konkretne kroki w leczeniu w klinice leczenia nieplodnosci BUZIAKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 hej a wczesniej robiliscie jz jakies badanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskapyska 0 Napisano Maj 9, 2010 kochana wszystkie jakie mozna zaczelam od hormonow,potem badanie nasienia,monitoring niby wszystko rosnie,peka i nic okres przychodzi(dodam ze nasienie ok)potem test pct po stosunku tez ok ,w kwietniu hsg-jajowody drozne,od 6 mies biore duphaston a teraz 1 cykl clo(jestem w 5d.c.)i zaryzykujemy zrobimy inseminacje podjelismy taka decyzje ze 1 teraz w maju .to okropne co miesiac test i 1 kreseczka!co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskapyska 0 Napisano Maj 9, 2010 kamila skad jestes ja z wroclawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 warszawa :) A moze to psychika blokuje? czasem kiedy para za bardzo chce miec dzidzie psycha blokuje wszystko. Ale zycze zeby sie Wam udalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach