nadi8 0 Napisano Maj 10, 2010 no ale wiesz Kamillcia...u mnie wogóle nic nie urosło... a teraz to nawet nie chce mi się myśleć o działaniu:( Może następny cykl coś przyniesie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 10, 2010 oj jak ja Ci nerwusku zazdroszczę:) jak byłam u gin to też były dwie Panie z mężami z dużymi brzuszkami, aż się łezka w oku zakręciła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 10, 2010 Nadi ale nie rezygnujcie z przytulanek a noz sie uda u Nowej gin tez mowil ze owu nie bylo;) Mnie strasznie piersi bola i chce zeby @ przyszla bo nawet ciezko mi sie spi bo sutki sa wrazliwe na kazde musniecie i to strasznie boli:( Oby do @ brzusio zaczal pobolewac wiec juz sie zbliza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 10, 2010 nadi ja brzuszka jeszcze nie mam, przynajmniej tego ciążowego :P wiem co czujesz, ja tez zazdrościłam i to bardzo !!! ale Wam tez sie uda, przeciez nie bedziecie sie starac całe życie :) mnie sie udało w 4 cyklu, nie chodziłam do gina, nie brałam zadnych wspomagaczy, po prostu były staranka co dwa dni az w koncu zaskoczyło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 10, 2010 WITAM Szarlotko no to weekedn bardzo udany widze :) Super! Berbelku ja juz sama nie wiem co myslec... Kazdy lekarz Ci mówi co innego... Juz sama nie wiem... Justys no to owocnych staran !!!!!!! Nerwusek, Kamila pozdrowionka! Kamilla a jak tam pazurki? NADI przy naszym PCOS owulacja moze byc jeszcze !!!! Czekaj cierpliwie i działaj !!!!!! Ty 1 miesiac z CLO tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 10, 2010 Czekajaca czekam na fotke jak dostane to sie na pewno pochwale;) Nadi slonko ja tez pewnie zaczne kolejny cykl bo nawet nie wiem kiedy mialam owulke;) Czekam zeby @ przyszla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 10, 2010 Dziękuję Wam za słowa otuchy! Koffffane jesteście! Potraficie poprawić humor:) Czekająca tak, pierwszy cykl z Clo. Jajniki nie drgnęły, tylko to endometrium. Zawsze było max 6 a teraz 8mm. Kamillko współczuję Ci z tymi cycochami i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie:) Trzymam też kcikuki za resztę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 10, 2010 Nadi8 no wiesz za pierwszym razem organizm moze niezdazyc zareagowac. Dobrze ze endometrium sie poleepsza :) Koljeny cykl bedzie lepszy zobaczysz! A chciałam zapytac, Ty masz całkowicie jajkiki policystyczne? Tj z pecherzykami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 10, 2010 Nadi my w tym cyklu odpuscilismy wiec pewnie @ bedzie bo brzusio pobolewa ale dziekuje skarbie za mile slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 10, 2010 Czekająca tak i to oba:( Po kilkanaście pęcherzyków na każdym. Wczoraj cały dzień strasznie mnie lewy jajnik bolał, ale nic się w nim działo, tak lekarz powiedział. Nic nie urosło. Kazał mi 22dc zrobić progesteron i zgłosić się z wynikami. Zobaczymy co dalej zdecyduje. Chyba zwiększy mi dawkę CLO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 10, 2010 M kazal mi sie Was zapytac wiec pytam;) Mialyscie podczas pranka ze gdy tylko sie bardziej podniecilyscie to Wasz M czul takie "fale" naplywajacego goracego śluzu? Mam przez ostatnie dni wlasnie duzo bialego sluzu a podczas pranka wlasnie cos takiego jak w moim pytaniu i nie wiem ocb:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 10, 2010 NADI8 no ja tez mam po kilka w jajikach te pecherzyki :( A miałam juz takie ładne po Dianie... :( No ale cóż! No tak na nasze jajniki to chyba musi byc podwójna dawka... Sama czekam co mi powie ta lekarka, ide do niej 2.06 :( Mnie tez pobolewał lewy jajnik ale ginekolgo,mi powiedziała ze ten bół jest nieczym niespowodowany bo tam sie nic nie dzieje, cisza :( A u mnie 95 dc :(:(:(:(: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 10, 2010 Kamillko ja Ci nie pomogę, gdyż mój M nigdy nic takiego nie zauważył:) no i ja też nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 10, 2010 Kamilko nie wiem, ja tez takiego czegos nigdy nie miałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 10, 2010 Czekająca współczuję Ci, że tak długo nie masz @. To nasze choróbsko jest okropne. Ja powoli tracę nadzieję. Pytałam dzisiaj gienka o laparoskopie, gdyż wydaje mi się, że ten zabieg ma większą skuteczność niż farmakologia, ale on jest innego zdania i mówi, że chce najpierw spróbować proszkami, a jeśli one nic nie pomogą, to skieruje mnie na zabieg. Ja i tak wiem, ze te tabletki mi nie pomogą więc wkurza mnie to czekanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 10, 2010 No ja pierwszy raz wiec dlatego pytam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 10, 2010 Nadi8 zawsze najpierw sie próbuje lekami! Po co sie niepotrzebnie dawac nacinac jak mozna lekami najpierw! A nóz widelec sie uda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 10, 2010 a ja jz mojego M wykorzystalam zanim poszedl do pracy. tescik owulacyjny dzis pokazal juz wyrazna druga kreske ale nadal jest jasniejsza od kontrolnej, wiec jutro juz powinna byc tak samo mocna:) czyli clo dziala. oby sie udalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 10, 2010 JUSTYS to super ze tak łasdnie reagujesz na CLO! Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 10, 2010 Dziewczynki uda sie Wam;) Ja bede pozniej. buzialek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 10, 2010 w sumie to na początku też tak myślałam, ale im dłużej się staram, tym bardziej tracę nadzieję. Super Justyś. Ja wczoraj robiłam teścik i jak zwykle wielkie Nic. Działaj Kobietko! 3mam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 10, 2010 kurcze teraz tylko pytanie czy z dobrego jajnika jajeczko pojdzie. boli mnie po lewej, czyli od tego zdrowego ale zobaczymy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 10, 2010 Narazie KAMILKO :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 10, 2010 NADI8 ale dopiero zaczełac z CLO! Miej nadzieje! JUSTYS to super!!!!!!! Mam nadzieje ze jajeckzo pleci ze zdrowego jajnika! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 10, 2010 dzieki czekajaca:) nadi a wedlug mnie to jeszcze nic straconego, ja mialam owulke nieraz w 21 dc i na usg w 13dc nic nie bylo widac a jednak owulka byla tylko opozniona:) wiec starankuj dalej bo z ta nasza owulka to roznie bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 10, 2010 oj dziewczynki...ale mi robicie nadzieję:) W sumie to macie rację, ale jak będzie rozczarowanko to poproszę o podwójny pakiet pocieszenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 10, 2010 nadi justys ma racje, ja zaszłam w ciaze przed samym @ wiec teraz co dwa dni i sie uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 10, 2010 Nadi8 udanych staranek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 10, 2010 Dzięki Kobietki!!! Na prawdę dajecie Wiarę:) :* :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 10, 2010 Nadi bo wiare zawsze nalezy miec !!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach