werna26 0 Napisano Maj 19, 2010 no wlaśnie wiolkcia, niech coś postawi :) Dobra kamilka, po lekarzu od razu do tabelki marsz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Ok ale chyba soczki bo kobiety w ciazy alkoholu nie pija;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Cycochy to az czuje pod pachami boli tak jakbym zakwasy miala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 19, 2010 ja tez juz chce dwie kreski:( kama zarazaj nas i to szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 19, 2010 no oki ty soczek, ja piwo z sokiem :p szczesciara :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Justys zarazam Cie sloneczko LAP:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Nie Wiolkciu ty kochana tez soczek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 19, 2010 justys, ja też chce II kreski, wszystkie chcemy.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Kochaniutkie Wam tez sie uda:) Zarazam i trzymam mocno kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 19, 2010 no mam nadzieje ze te zarazki od kamy pomoga:) boze niech nam wszystkim sie uda:) fajnie by bylo gdyby wszystkie testowanka w maju i czerwcu byly pozytywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 19, 2010 czesc kochane:)wrócilismy szybciej bo wszystko pozalewane:( kamilko kochanie Gratuluje!!!:)wklejaj zdjecie:)czekamy:* nerwusku tak bardzo mi przykro tez przez to przechodziłam i moja siostrunia rok po mnie też. ja już po owulacji bo mam sluz już taki metny, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 19, 2010 no super by było :) razem przechodziłybyśmy ciąże i rodziłybyśmy jedna po drugiej w przyszłym roku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Moniu nie mam kabla do koma ale Werna jest dowodem ze tescior autentyczny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Dziewczynki zobaczycie ze te miesiace beda udane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 19, 2010 wierze że autentyczny ale chciałam zobaczyc:)a mocna jest ta kreseczka?:)ale się ciesze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 19, 2010 ale mam zimno w domu ... :( właśnie sobe parzę herbatkę, chce ktoś ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 19, 2010 w sumie to ja wole sok- za alkoholem nie przepadam :) więc ja poprosze sok pomarańczowy :):):):):) ja też chce zobaczyć tego testa !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Ja poprosze z cytrynka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 KAMILKA ciesze sie razem z TOBA !!!!!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Wiolkcia to przeslij mi nr na NK:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 Werna ja poprosze zjakąs owocowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Monia to przeslij tez nr na NK a kreseczka jasniutka ale widoczna, nawet nie wiesz jak ja sie ciesze az sie cala w srodku trzese:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 19, 2010 no ja tez mam w domku zimno bo M poszedl do mojego taty i mnie zostawil sama:( a w piecu juz sie nie pali..... chyba ta herbatka to swietny pomysl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 U mnie w mieszkanku jeszcze grzeja w ogrzewaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 19, 2010 ok, to zaparzam dwa dzbanki, w jednym herbatka z cytrynką w drugim owocowa :) niech się każda częstuje tym, na co ma ochotę :) Kama i widzisz co narobiłas? Jakie poruszenie na forum? Pięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Ja tylko chcialam sie kochana podzielic szczesciem wiecie Wy i M tylko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 19, 2010 wiem wiem, napisałam to w pozytywnym tego slowa znaczeniu :) buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 wiem slonko buzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 19, 2010 ok, ja uciekam slonka! :) miłego wieczorku pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 Ja juz po rowerku 40 minutek a teraz ciut klanu obejrzałam i pije herbatke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach