justys1818 0 Napisano Maj 20, 2010 hej:) a u mnie nadal boli podbrzusze, musze M naciagnac na male pranko jeszcze:) a co do tych testow to faktycznie w poprzedniej ciazy mi owulacyjne wykryly ciaze ale teraz to chyba nie to..... poprostu owulka plata mi figle i sie przesuwa w czasie:) pozdrowionka:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 20, 2010 no jasne na kazda z nas przyjdzie ten radosny czas :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 20, 2010 WIOLKCIA daje rade :) Dzisiaj i to bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 Justys nie wiem jakich testow uzywasz, ja mialam zwykle z allegro. No i pokazywaly owulke a ja jej nie mialam... wiec wiem jedno te tanie dupa nie testy :P Najlepsze sa z pateki z atestem. Drogie ale dobre. No i obserwacja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 Czekajaca nie szalej bo nam schudniesz i znikniesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 20, 2010 Nowa Tu no włansie musze schudnac, ale zniknac nie znikne :) No ja zawsze miałam z apteki, przewaznie Acon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 Hehe. Trzymam kciuki. Masz dziewczyno silna wole. Bo mi to brak. Nie raz sie bralam za odchudanie i na checiach sie konczylo... No teraz mowie, ze jak urodze... biore sie za siebie. Ruchu mam duzo, ale co z tego ze moje zywienie ma wiele do zyczenia. Niezdrowo, niereguralnie, na wieczor, bez sniadania... tluste itp itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 20, 2010 NOWAtu no a ja przy PCOS mam zalecenia jak sie zywic, w sumie nieodbiegaja one od głównych zalecen diety :) Ja walcze na vitali bo tam jest duze wsparcie i jakos to idzie :) Wiesz mam 3 miesiace na zrzucenie balastu jak bede brała YASMIN wiec nie mam co sie ogladac za siebie. A WY jak sie czujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 Dzwonilam po wynik bety mam 9,63mIU/ml dzwonilam do gin w poniedzialek mam powtorzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 A duzo masz do zrzucenia?? Wiem ze pisalas ale nie pamietam... skleroza ciazowa :D u nask ok, Niunka kopie jak szalona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 20, 2010 NOWATU no przynajmniej malenstwo sie gimnastykuje :P:P:P:P No wiesz.... Na chwile obecna niecałe 12 kilo.... Ale do tego momentu co ustaliłysmy z ginekolog.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 20, 2010 a więc to ciąża :):):) oby teraz beta ładnie rosła :):):):) Słonko gratuluje i bardzo się cieszę:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 20, 2010 Kamilla no to Beta ładna! Wiec trzymam kciuki!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 wiolkcia zobaczymy slonce jaki w pon bedzie wynik, na razie wierze ze moze sie uda ale nie nakrecam sie bo bedzie rozpacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 20, 2010 WIOLCIA a co tam u CIEBIE?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 Czekajaca slonce to tak samo jak ja za Ciebie trzymam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 12 kilo... ja mam 20 :( marzenie chociaz 10 No to 4 kilo na miesiac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 wlasnie wiolkcia pisz jak Ty sie kochana czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 20, 2010 Kamila no dziekuje :) NOWA tu ja w sumei so stracenia mam 30 kilo!!!!!!! Jakbym chciała wazyc tyle ile powinnam wg norm :( No ale z pania ginekolog wybrałysmy taka wage w ktorej moge zajsc w miare bezpiecznie w ciaze i w której jaby co mozna stymulowac cykl... A zeby stymulowac cykl to od 30 BMI a najlepiej 28........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 20, 2010 u mnie dziewczynki zupełnie nic nowego- to samo co kazdego dnia :):):):) siedze w pracy, zajadam chipsy(to już chyba jakieś uzaleznienie od nich) i czekam do 21-ej aż bedę mogła iść do domciu :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 Czekajaca dasz rade wkoncu czego sie nie robi dla Niunki :) Lece polezec. Niunka dzis warjuje. Chyba tez zla na pania dr. ze nie zajrzala jej miedzy nozki hehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 20, 2010 NowaTu 24 no jasne, odpoczywaj! Narazie! A sowja droga to co ta lekarka! Ze nie chciało sie jej patrzec jaka bedzie płec!!!!!!!!! :O:O:O:O WIOLCIA czyli rutynka? :) U mnie tez :) LECE NA ROWEREK I ZJESC KOLACYJKE , BEDE PÓZNIEJ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 20, 2010 Czekajaca napewno Ci sie uda- kibicuje Twojej diecie :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 wiolkcia a jakies szczegoly co do rybci;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 20, 2010 WIOLCKIA dziekuje! :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 Kibicuje Ci czekajaca uda sie na pewno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 20, 2010 no szczegółów własnie nie ma. nic zupełnie się nie zmieniło od 4 dni- no moze oprócz tego bólu jajnika- już nie daje o sobie tak znac ale czasami zaboli. tak więc widzisz u mnie akcji testowania nie bedzie. jeszcze nie w tym miesiącu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 A moze brak znaku to tez znak;) jeju ale by fajnie bylo jakby Ci sie slonce udalo z reszta wszystkim powinno sie juz udac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 20, 2010 wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6.................ok.1. 06.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Czekajaca25........25.............2................5-11/0 6...Tychy..... kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat.................14 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 20, 2010 Kamilko było by świetnie jak by się udało- wkońcu ile mozna jeszcze czekac ?? :) ale szczerze to juz ja mam do tego duży dystans i kazda @ nie robi już na mnie takiego wrazenia jak na początku. do wszystkiego mozna się przyzwyczaić :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach