karten 0 Napisano Maj 20, 2010 no dzis to do d....uszy ;) jakas zakrecona jestem bol brzucha i jeszcze zimno na ustach masakirra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 20, 2010 a oznaki @ sa jakies czy spokojnie jak narazie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 tak dziwnie jest wogole to czasem mnie zakluja jajniki nie wiem juz sama a co ninka u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 no i dzis rano tez ponad 37 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 20, 2010 ja wlasnie zbieram sie spac ale M oglada pilke nozna kobiet ;p bardzo go zafascynowala a tak poza tym to wsumie nic nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 ja chyba tez zaraz ide spac bo mnie zmogło tylko herbatke ciepla wypije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 20, 2010 a co to reszty dziewczyn nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 no cos pouciekaly kama jeszcze przed chwilka byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 20, 2010 37 stopni to chyba dobry znak choc zalezy pewnie jak u kogo ja dwa miesiace temu mialam 36,9 przed @ a i tak przlazla franca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 20, 2010 wszystkie pewnie poszly dzialac ze starankami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 no z ta @ to niewiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 Jestem jestem:) Karten a tez z pizzy hut? Czy wlasna robota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 20, 2010 zastanawiam sie czy warto kupic testy owulacyjne? moze ktos mi cos doradzi czy jest sens? czy warto im wierzyc czy one tak jak telewizja klamia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 a calkiem mozliwe ja cos nie mam ochoty na przytulanca tak od 20dc nie mam wogole ochoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 kama oczywiscie ze wlasnej robotki ostatnio tylko taka mi smakuje ninka mysle ze dobre testy owulacyjne warto wyprobowac ale tylko kupne w aptece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 20, 2010 no wlasnie bo na allegro znalazlam za 30 zl 25 testow owulacyjnych i 5 ciazowych gratis cos mi ta sprawa smierdzi ze tyle za tak tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 choc powiem ze z pizzy hut tez bym opedzlowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 20, 2010 dobra ja kobiety ide spac jutro rano do pracy. buziaki i usciski na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 wydaje mi sie ze kupione w aptece sa wiarygodniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 pa ninka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 Pa niunus a testy to najlepiej w aptece:) Karten ja to z pizzy hut tylko peperoni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 ja tez uciekam bo padam buziolllllllllleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 Buzialki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 no wiem wiem kamilko ostatnio taka wcinalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 20, 2010 buzioooooooooollllllllleeeeee kamcia milych snow i glowa do gory bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 Dzieki karten kolorowych jak nie teraz to za miesiac:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 21, 2010 witam Miłego dnia zycze i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 21, 2010 witajcie dziewczynki u mnie dzis 36,7 a juz myslalam ze urosnie cos ta cholern atemperatura, staranka wczoraj były, nastepne dopiero po wekendzie, bo wyjezdzam do kielc w sobote a dzis M ma nocke, wiec jesli wciaz czekam na owulke to pewnie przegapie, kurcze juz sama nie iem co robic, brac duphaston nie bedac pewna czy byla owulka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 21, 2010 cześć :))))))))))))))))) udanego dnia dla wszystkich moich koleżanek z forum życzę!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 21, 2010 witam :):):) ninus a Ty co tak wczesnie wstajesz?? co tam u koleżanek słychac??? u nas pokazuje się co jakiś czas słoneczko więc już troszke bardziej optymistycznie sie dzionek zaczyna :):):):) uściski dla Wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach