Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

CZEŚĆ :p No ja byłam na zakupkach w Biedronce i jak szłam spowrotem to normalnie lujneło! Przyszłam cała mokra :( eansy miałam az do kolan mokre, cąła torebke, buty... normalnie szok... A potem poszłam jeszcze do Reala to jakos sie uspokoiło teroszke ale w oddali dalej grzmi.... Upiekłam jutro na obiadek pieczeń z mięsa mielonego i teraz pieke takiego małego biszkopcika, mąż i tesciowa uwielbiaja słodkie wiec bedzie jak znalazł Mam nadzieje ze jako tako wyjdzie :) Juz po rowerku jestem 30 minutek :P Kamilka trzymam kicuki i pozdrawiam!!!!!!!!!!!!! Buziaki dla WAS !

ojjj jak od księżniczki butki :):):):) słodziaki :):):) cacuśne :):)) a dodatki to podobne do moich tychko ja miałam w złotym kolorku bo suknia była biała ze złotych haftem :)

Czekająca ty pracusiu, zakupy, rowerek, obiad i ciacho nono nieźle dajesz sobei w kośc. a czemu to szrlotka się nie odzywa co?? niby się nudzi a z nami nie pisa?? jak to??

Wiolkcia no ale juz padam :P Dopieke ciacho, zjem kolacje, naszykuje potem papu mezowi i juz nic chyba dzisiaj nie robie !

Wiolkcia to super ze masz az 4 dni wolnego, odpoczniesz sobie :P No u mnie tez cały czas leje na przemian ze słoncem i burzami! Porabana ta pogoda!!! Kamilka to czekam tutaj na linka jak juz zrobisz foteczki tak zeby M nie widział :D Agnieszka112 to mozesz smiało juz zatestowac. Justys to czekam na tescika 1.06 i trzymam kciuki zeby @ nie przylazła! Werna Pozdrowionka :P To miłego wesela! Nina u mnie tez same burze :O Karten pozdrowienia! XmonikaX no tak test owulacyjny pozytywny po owulacji to ciaza :P Marta8723 witaj i gratuluje ! Nadi8 Mysia26 S28 Berbelek1 NowaTu24 Szarlotka Nerwusek usciski!!!! 🖐️

czekajaca nie mam slonko kabla do kompa M gdzies posial moze wiolkci uda sie jakos wrzucic na kompa:)

nio moge zrzucić ale dopiero w środe- jesli mi przypomniecie. bo nie będzie mnie w domciu.

stresik zawsze jest bo jakby nie było to wystapienie publiczne i wszystkie oczy i uszy beda skierowane na Was- ale to tylko 15 minut z z głowy :):):)

o widze ze tu temacik slubow jest:) ja tez mialam konkordatowy i zero stresu bo na ten slub 3 lata czekalam:) kama jak tylko dasz rade to wrzuc nam fotki sukni i calej reszty:)

ja miałam cywilny a za 8 miesięcy Kościelny. musielismy byc małzeństwem by mieć większe szanse na większe mieszkanko i dlatego wcześniej był cywilny. strasznie szybko te imprezki nam minęły i faktycznie mało się pamięta z własnego ślubu- jak by nie było emocje zawsze sa do końca :) potem jak się ogląda fotki, film przypomina się wszystko :)

to fakt przezycia sa niesamowite- oczywiscie jeśli wszystko idzie po naszej mysli. ale najwazniejsza jednak jest tak chwila przysięgi- bardzo piękny i wzruszający moment. monia dasz nam coś do obejrzenia??? :)