Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Kamila widze ze odliczasz juz dni? Super :D Karten no nikt nie podejmnie za Ciebie decyzji, mozemy tylko radzic a sama musisz zdecydowac.

no wiem wiem poczekam jeszcze chwilke musze ucekac bo do pracy lece pozniej sie pokaze pozdrawiam i buziaki

Karten beta wyjdzie Ci na pewno:) I mi sie wydaje ze i tak Ci sie udalo slonko:) Czekajaca odliczam;) Stres zaczyna dawac o sobie znac im blizej tym wiekszy;)

Niom tyle ze boje sie ze znow schudne i sukienka nie bedzie pasowala;) poprosze Monie zeby wrzucila jeszcze tyl sukni:)

O tak, fajnie by było jeszcze tył zobaczyc! A jest prosty czy ma jakis trenik lekki?????? No moze w dwa tygodnie juz nie schudniesz cio ?

KAMILKO ta sukienka naprawde sliczna!!!!!!! Ja miałam szyta na miare bo w inna bym sie niezmiesciła! :P:P:P

dziewczyny nie wim co sie ze mna dzieje:(chodze i rycze:(jeszcze nie miałam takiej doliny:(brzuch boli jak na @ zawsze miałam ochote na sprzatanie tak 2 dni przed@ a dzis już chodze i sprzatam, jeszcze wieczorkiem mój M wyjeżdza i wróci dopiero w czwartek to już zupełna załamka:(

Juz jestem :) Moniu kochanie sciskam Cie mocno i wierze ze Wam sie udalo:* Moge mieć skarbie prosbe? Wstawisz fotke tylu sukni? Bardzo dziekuje i mocno caluje:* Czekajaca ja mam niestety tak ze jak mam stres to mimo tego iz staram sie jesc normalnie to chudne:/

moniczko, wybacz że nie odpisalam od razu 🌻 no więc pierwszy test pozytywny wyszedł mi w piątek więc 4 dni przed spodziewaną @ czyli w 27 dc..Z cyklami to u mnie różnie rozpiętość to od 29-31. Ostatni cykl np miałam 33 dni,więc coś się przesunęło. Teraz może się znowu unormowalo o te 3 dni i możliwe dlatego test wyszedł wcześniej. Lub moja owulka występuje początkiem cyklu i zarodek się zagnieździł dość wcześnie no i dlatego teścik wyszedł. Sama już nie wiem... :) EEEEEEEE zagmatwałam to dosyć :p

Wernus zarodek zagnieżdza sie zazwyczaj miedzy 6 a 12 dniem od momentu zaplodnienia:) U wiekszosci kobiet do zagniezdzenia dochodzi ok 10 dni po zaplodnieniu:) HCG natomiast zaczyna sie wydzielac od momentu zagniezdzenia i wykrywane jest przez testy sikane o czulosci 10mlU natomiast przez testy sikane o czulosci 25mlU po ok 2 dniach od zagnieżdzenia:) Ale wiadomo co kobieta to inny organizm;) Wiec moniu nie lam sie i nie nastawiaj sie negatywnie;) Pozytywne nastawienie to polowa sukcesu reszta juz nie od nas zalezna:*

Kamcia, Ty to masz łeb nie od parady ;) skąd to wszystko wiesz i pamiętasz to ja nie wiem. Ale dobrze że tu mamy taką znachorkę jak Ty 👄

Czytalam troche na ten temat i utkwilo mi w pamieci:) Po za tym zdawalam mature z biologii:) Idac na kosmetyke latwiej mi bylo sie dostac i pozniej tez latwiej w studium mialam bo niektore rzeczy musialam sobie tylko przypomniec;)

kurcze, u nas burza się zbiera. Ok, to ja uciekam w takim razie... Powinnam być jeszcze wieczorem :) papa

Hej Kobity! Werna ogromniaste gratulacje!!! Mam nadzieję, że na Tobie się nie skonczy i jeszcze pare dziewczynek w maju spadną w dół tabelki:) Kamillko śliczna suknia i buciki:) Będziesz piękną panną młodą:) Nowa ale Ci zazdroszczę córuni. Suppperrr!!! A u mnie przegapiona owulka. M był dopiero w sobotę wieczorem a owulka w czwartek. GRRRRRR Ale bynajmniej wiem, że CLO działa. Teraz czekam na @ i pewnie znów się opóźni. Zawsze tak jest, jak się na coś czeka. Mam nadzieję, że potowarzyszycie mi w dalszych starankach. Te zaciążone również:) BUZIAKI I UŚCISKI DLA WSZYSTKICH :**

Nadi wcale nie wszystko przesadzone bo jezeli pranko bylo przed owulka to faceciki moga sie przyczaic i czekac na jajeczko;) Wiec do poki @ nie ma trzeba miec slonko nadzieje;) Ciesze sie ze suknia sie podoba i dziekuje za mile slowa:*

Oj Kamillko niestey pranko było w niedzielę, więc raczej nie ma szans. Za to jestem pełna nadziei na następny cykl:)

ja za Ciebie też trzymam. Daj znać jak będziesz miała wyniki bety:)

To zleci czas szybciutko ;) I moze @ wcale sie nie zjawi;) Mam wyniki ale nie chce o tym slonce gadac i psuc atmosferki:)

oki rozumiem. Mam tylko nadzieję, że wsio oki i będzie po Twojej myśli:)

A plemniczki moga nawet do 5 dni czekac na jajeczko w przyjaznych warunkach , obecnosci sluzu plodnego :) wiec szansa jest. Wiekszosc kobiet zachodzacych w ciaze to te ktore mialy stosunek przed jajeczkowaniem i w trakcie niego niz te ktore mialy po jajeczkowaniu. Plemniki zwykle docierają do jajowodów w ciągu kilkunastu minut, ale nie są zdolne do zapłodnienia. Potrzebują około 6 godzin pobytu w szyjce macicy i przejścia przez proces tzw. kapacytacji, aby osiągnąć ostateczną dojrzałość.(wiec zazwyczaj stosunki przed i w trakcie zazwyczaj koncza sie ciaza:) ) Zapłodnienie może się dokonać w tzw. bańce jajowodu, jak też w każdym innym odcinku jajowodu. Są teorie, że jajeczko wydziela pewne substancje chemiczne, które powodują, że plemniczki nie mają problemu z jej znalezieniem. Wiec kochana moze ten cykl milo Cie zaskoczy;) Oby tak bylo