dzidzi23uk 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 dziekuje ci badzo ale oczywiscie mysli kraza ze sobie cos wmawiam iz e dostane@ ajjjj za ciebie rowniez trzymam kciuki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Wiecie ja wczoraj urodzinki maiłam i kazdy mi zyczył dzidziusia.... Oby to sie spełniło!!!!!!!!!! A i dziekuje WAM za zyczenia na NK !!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P A ja wreszcie kupiłam dzisiaj ten OEPAROL na sierpien! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidzi23uk 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 bede trzymac kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 moze wkoncu nam wszystkim sie uda:) no ile mozna czekac i co miesiac zyc tylko nadzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Justys nasza nadzieja napewno sie zamieni niedlugo w piekny brzuszek ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 obys miala racje czekajaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 hejka wszystkim. Czekająca i jak wypadły urodzinki?? widze że waga ciągle w gół- brawo :):):):):) szarlotka co tam u Ciebie??? dziewczyny uda nam się zobaczycie :):):):) będzie dobrze- nadzieja umiera ostatnia :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Wiolkcia a urodzinki sie bardzoooooooooo udały :):):) Dziekuje, waga w dól leci, ale po urodzinkach to papu to bede spalac chyba do konca tygodnia! Tak pojadłam! :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 wkońcu to były Twoje urodzinki więc nie dziwię się że sobie pozwoliłas na wiecej :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Oj tak WIOLKICIU raz w roku sa urodzinki wiec dałam popalic!!!!!!!:P Do niedzieli jakos to spale jak sie jutro wezme za siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 A co tam u CIEBIE?????? U mni 11 tabletka Yasmin w II opakowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 oj jak pieknie to u Ciebie mija- trzymasz się zaleceń i założeń ginki więc i szybko Wam się uda z dzidzią :):):):) a u mnie to wiesz totalny luz w tym cyklu-@ właśnie mi się kończy- nie biorę żadnych tabletów i nie ide do gina- robie sobie miesiąc przerwy- bo czy lecze się czy nie to i tak się nie udaje- a po co mam łykać tabsy jak nic nie wychodzi z tego i jestem prawie pewna że coś jest z niedrożnościa- więc spokojnie czekam sobie do września aby to sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 wiolkcia a czemu myslisz ze to przez niedroznosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 WIOLKCIA to zycze zeby ten luzik moze czym zaowocował :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 bo 4 miesiące łykałam clo i duphaston, dostawałam pregnyl- wszystko ładnie pięknie i miało się udać- co miesiąc ginek zdziwiony jak chodziłam na monitoring że nic nie wyszło z tego. psychiczne podłoże też nie jest wina bo już sobie dawno dałam na luz a raczej zdystansowałam się od tego. więc powód najprawdopodobniej jest taki że coś tam zatkane i nie moga się połaczyc żołnieżyki z moim jajeczkiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Czekajaca nie liczę na to - poprostu chce troszkę dać odpoczac watrobie i żołądkowi- już 8 miesięcy brałam metformine a ona jest straszna na watrobe, więc chce ją troszkę zregenerowac na tyle na ile to możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 wiolkcia a czy usg dowcipne moze wykazac ze są niedrozne jajowody?nja bralam clo i dupkja przez 3 miechy i nic a teraz jak zmienilam gina to mialam w czwartek duuzy pecherzyk i ładne endo, kazal dzialac, dzis zrobilam test owulacyjny i wyszedl negatywny wiec chyba juz po owulce. Boje sie ze znow sie nie uda. Brak sił na to wszystko. Ja tez non stop o tym mysle. Nie da sie inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 mysiu właśnie to jest najgorsze ze podczas usg niestety nie można tego stwierdzić- trzeba przeprowadzić zabieg- laparoskopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Wiolkcia no pewnie! Zregeneruj siły!!!!!!!!! Ja tez ciagle cos łykam, ale hormony to niestety musze.... Na tarczyce to do końca zycia....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 no ja tez juz drugi cykl z clo i nic. owulke mam a jednak ciazy brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 no ja co miesiąc miałam piekny pecherzyk idealne endo a i tak nie zaskakiwało :(:(:(:( teraz się poddałam narazie- po laparoskopi się okaże a do tego czasu dystans- mega dystans- starania zawieszone.( w sensie myslenia o tym a nie działania :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 ja dopiero po tym cyklu ide zapisac sie na laparoskopie i nie wiem ile bede czekac. ale pewnie dlugo..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 No u mnie narazie nikt nie wspomniał o laparoskopi bo mój problem to Pcos i mam nadzieje ze juz mi nie dojdzie zaden inny...... Juz i tak mam az za duzo........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 no nasz organizm nie jest taki prosty- ciągle jakies zagadki- dr Hous by sie przydał :):):):) on to jest w tym dobry :):):):) ale tak na powaznie to licze na to że lekarze nam pomoga i bedziemy niebawem brzuchatkami a potem szczęśliwymi mamami :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 http://www.resmedica.pl/pl/archiwum/zdart4982.html czytalam troche tego artykułu i nie mogew iecej, słabo mi "Nikt nie umiera bez utraty dziewictwa - życie pierdoli nas wszystkich" K. Cobain Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 no niestety przez ten nasz posrany rząd terminy sa odległe. ja musze czekać 3 miesiące ;/;/;/ to jest chore normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Mysia jak trzeba to trzeba, moja siostra jest po laparoskopi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Czekająca i co u Twojej siostry stwierdzili?? długo leżało po tym zabiegu?? pomógł coś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Wilolkicia moja siostra miała robiona laparospopie 2,5 roku temu, wiem ze którko była w szpitalu, ranki sie jej troszke długo goiły na brzuchu, ale miała cąłosc nagrana na płytce jak jej wypalali pecherzyki na jajnikach itp. No i teraz ma dzidziusia która ma 5 miesiecy :) Jestem jej chrzestna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 no to nie za ciekaw perspektywa co do rekonwalescencji ale cóż jak trzeba to trzeba- wszystko by wyjasniła się przyczyna nieudanych starań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach