nina1985 0 Napisano Lipiec 5, 2010 ja tu bede zagladala wiec nie ma problemu moga inne dziewczyny tez pisac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Nina no ja tez bede zagladała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 5, 2010 widze ze nie tylko ja czuje sentyment do tego miejsca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamilla23o Napisano Lipiec 5, 2010 j nie tylko Ty slonko:* ale od zdzir nie dam sie wyzywac..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 5, 2010 To ja tylko mi sie o do niku dopisalo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 5, 2010 ja cie rozumiem dlatego nie krytykuje ze zachecilas nas do przejscia tam gdzie jestesmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 5, 2010 ale tez nikogo sila nie zmuszalam kazdy mial wolny wybor:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Na nowym forum jest bardzo fajnie tylko tutaj tez trzeba zagladac bo moze ktos bedzie potrzebował porady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Ja tam zagladam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Lipiec 6, 2010 hejka :):):):) to sem ja :):):):) sporadycznie zagladam do neta bo mam dużo pracy i mało czasu. ale nie znikne z tego formum- spędziłam tu 15 miesięcy- więc emocjonalna więź jest. jak ylko mam mozliwośc to klikne sobie tu i tam a co :):):):):):):) ściskam Was dziewczynki mocno. u mnie no cóz- miesiąc bez tabletek i kontroli lekarza- a po @ znów ruszam z clo i 28 ginek. z niecierpliwością czekam na laparoskopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 6, 2010 ja chyba czesciej jednak zagladam na to forum niz tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 6, 2010 Ninka to chyba z przyzwyczajenia;) ja tez pierwsza kafe wpisuje w google;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 6, 2010 ta stronka sama automatycznie mi wskakiwala. trak mialam ustawiona i tak zostala. dziewczyny jak ktoras tez czuje sentyment to zapraszam do pisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Lipiec 6, 2010 hej ja tez zagladam tu codziennie bo wkoncu tu zaczynalam swoje staranka, mialam tu wzloty i upadki i tez mam sentyment:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 6, 2010 oj cos czuje ze jeszcze troche i wszystkie dxziewczyny tu wroca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Ja na pewno bede tu zagladac ale tam mam pewnosc ze zadna z Nas nie bedzie zwyzywana przez pomaranczowe wpisy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Lipiec 7, 2010 ale sie ciesze,ze tu zagladacie :D jak staranka? kto teraz testuje? jak nastroje? pozdrawiam was wszystkie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oDzieciakach.pl Napisano Lipiec 7, 2010 Drogie Panie! Polecamy artykuł na temat staranek na oDzieciakach.pl: http://odzieciakach.pl/2010/5/20/kiedy-kolejny-test-ciazowy-jest-negatywny/ . Zapraszamy również na naszą FanStronę na facebooku: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/oDzieciakachpl/10150149949725442?ref=ts, gdzie oprócz informacji o najnowszych tekstach na portalu, co tydzień orgaznizujemy konkursy z nagrodami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 7, 2010 sta zebym to ja kobieto wiedziala. chyba zadna bo zdajsie ze do wszystkich @ zawitala. zreszta w tabelce tam jest 8 osob :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 7, 2010 ja 11 mam testowac o ile @ nie przyjdzie no i romualda miala testowac i nic od wczoraj nie pisze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Lipiec 7, 2010 hej sat:) no do mnie znow @ przylazla ale zrobilam krok do przodu i zapisalam sie do kliniki i na 99 % bede miala laparoskopie w tym cyklu lub w nastepnym. wiec moze wkoncu sie uda po tym zabiegu i bez tych wszystkich wspomagaczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Lipiec 7, 2010 hej sat:) no do mnie znow @ przylazla ale zrobilam krok do przodu i zapisalam sie do kliniki i na 99 % bede miala laparoskopie w tym cyklu lub w nastepnym. wiec moze wkoncu sie uda po tym zabiegu i bez tych wszystkich wspomagaczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Bedziemy miec rozdwojenie jażni przez te fora :P:P:P Ale mi sie i tu i tam fajnie pisze :) U mnie 2 dzień @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Justys powodzonka! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Lipiec 7, 2010 SAT tez pozdrawiam CIE :) U mnie 2 dzień @, jeszcze 3 dni i zaczne III opakowanie tabletek , ostatnie i w sierpniu do pracy!!!!!!! Jestem ciekawa czy jajniki ruszą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 7, 2010 i na tym forum bylo fajnie i tam nie jest zle. ja nie moge narzekac bo mnie tu zadna pomaranczowa nie obgadywala i nie pisala na moj temat. dlatego tu pozostane i bede zagladala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 7, 2010 No ninus spojz na wczesniejsza strone jestesmy zamknieta sekta i zarozumialymi zdzirami czy jakos tak... Ale tez tu bede zagladac bo ten topic ma wartosc sentymentalna dla mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 7, 2010 nie mam zamiaru przejmowac sie takimi gadkami. jak ktos ma z tego frajde to niech pisze, moze ma taka potrzebe. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 7, 2010 mozna pisac i tam i tutaj:) Jestem ciekawa co u mysi bo z tego co pamietam 12.07 ma miec zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Lipiec 7, 2010 tak tylko mozna dostac jakiegos strereo :P mysia tez juz sie dawno nie odzywala. moze sie szykuje do zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach