Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Gość ja11111111111
dziewczyny trafilam na wasze forum bo szukam odpowiedzi na maczacy mnie problem. w poniedzialek powinnam dostac okresu ale niepokoja mnie objawy - od 2 dni jest mi caly czas zimno, pobolewa mnie w dole brzucha, na buzi powyskakiwaly mi straszne pryszcze i mam wrazliwe w dotyku piersi. dzis na bieliznie zauwazylam jeszcze slady sluzu - troche bialego i troche przezroczystego, jak mysle ze juz poleciala krew i biegne do lazienki patrze a tam sluz. niby nie ma go duzo. nie staramy sie na sile z mezem o dziecko. 2 miesiace temu przestalismy sie zabezpieczac i stwierdzilismy ze kiedy sie uda to bedzie dobrze. myslicie je zaskoczylam ? bede wdzieczna za odpowiedz

hej ninus :) to teraz ty czekasz na pozytywny tescik :) ja caly czas trzymam za ciebie kciuki. ja1111111 musisz poczekac do dnia okresu i zrobic test jak @ sie nie pojawi. A objawy sa takie same za rowno na okres jak i na ciaze. Powiem ci tak ze przez te wszystkie miesiace staran to co miesiac mialam tysiace "ciazowych" objawow, a w cyklu w ktorym zaciazylam nie mialam zadnych objawow przed terminem @. Pojawily sie dopiero pod koniec 5 tyg.

nina ja i tak bede mocno zaciskac kciuki za ciebie. Widzisz ze mi sie udalo w cyklu ktory spisalam na straty :)

Gość ja11111111111
justys dzieki. objawy jak na okres to wiem ale zastanawia mnie ten sluz. czytalam gdzies ze przed okresem jest zawsze sucho

witajcie staraczki i brzuchatki przybywam dzis ze zlymi wiesciami...u Adrianny wykryto IUGR...czzyli wewnatrzmaciczne zahamowanie wzrostu plodu...pomylka nie wchodzi w gre,bo od 8 tyg,4xdr potwierdzalo mala mase mojej stokrotki...na szczescie jej ogolny stan jest dobry,ale wszystkich szczegolow dowiem sie we wtorek...dr zapowiedzial juz,ze bedzie wywolywany przedwczesny porod,pozostaje tylko pytanie kiedy,bo beda sie starac utrzymac dzidzie jak najdluzej w srodku..czyli moze za tydzien,moze za 2,a moze za miesiac,nikt tego nie wie... wiec to jednak jest ciagla walka,najpierw o zajscie w ciaze,pozniej o jej utrzymanie,a nastepnie zdrowe donoszenie dziecka...nie wiem czy jeszcze kiedys zdecyduje sie na dziecko...szczerze w to watpie...trzymam za was kciuki,by wasze ciazowanie bylo spokojne i radosne..pozdrawiam goraco...

bleee..tak się zarzekałam brakiem objawów. teraz jak wstaję popołudniami to mnie muli,ostatnio miałam ochotę na sałatkę warzywną,na następny dzień poczułam jej zapach i miałam dosc :o

sat nie moglam uwiezyc jak to przeczytalam :( oby tylko malutka byla zdrowa i silna. Mocno trzymam za ciebie kciuki kochana! bedzie dobrze bo musi.

Hej Mnie tez zatkalo po przeczytaniu jej posta ;[ Sat nie mam pojecia co Ci slonce napisac, chyba jedynie to ze mocno zaciskam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo ❤️ Tule Was mocno ❤️

dzieki dziewczyny...juz sie jakos z ta mysla uporalam,wyszukuje na necie jakichs pozytywnych historii i szykuje sie na wtorkowa wizyte,jestem dobrej mysli,bo sprawe wykryto bardzo wczesnie...ale lek o dzidzie pozostaje...

sat ja przeczytałam twojego posta i nie wiedziałam zupełnie co napisac :-( zabrakło słow, nie wiedziałam o co chodzi :-( dobrze, że wczesnie to wykryto, wiadomo lęk o maluszka jest, ale będzie wszystko dobrze, zobaczysz :*

chcialabym,by mala dala rade do 35tc,ale troche w to watpie,a z drugiej strony tyle sie naczytalam o niedotlenieniu,ze wolalabym ja juz wyjac z brzusia...mam strasznie mieszane mysli,byleby wytrwac do wtorku...nie chce Adrianny denerwowac swoimi nerwami,ale jz nie wiem czym sie zajac,az trochhe zaluje,ze zakonczylam juz prace,ale z drugiej strony dzieki temu moge odpoczac i duzo lezec... ale zmiana tematu...ktora z was teraz szykuje sie do testowania? justys ty juz prawie 7tc :) jak sie czujesz?nadal zadnych objawow? sciskam was mocno dziewczynki i przesylam moc buziakow...

Sat kochanie wiem ze latwo mi mowic ale musisz myslec pozytywnie i wierzyc ze bedzie dobrze. Czytalam ze ciezarna powinna duzo lezec i odpoczywac i pomaga to w wiekszym ukrwieniu macicy. Ja wierze ze bedzie dobrze i nie przewiduje slonce innej opcji slonce ;) Tule mocno ❤️ A co do testowania u Nas w topiku to maly zastój ;) Ruszy sie dopiero pod koniec sierpnia i na poczatku wrzesnia ;) Przepraszam oklamalam 22.08 ma termin @ Nasza Kiss ;) Moze proszki zadzialaly i zmajstrowala cos juz z Pawełkiem ;) Trzymam kciuki zeby @ nie przyszla ;)❤️ Tak wogole to chyba kazda z dziewczyn jest ciekawa czy Nasza Justysia uslyszy na usg jedno czy dwa serducha ;) Buzial

sat no co do objawow to sennosc,apetyt i czasem lapia mnie mdlosci ale sporadycznie i to tyle :) a to wedlug ostatniej @ 7 tydzien, ale ciaza jest o tydzien mlodsza wiec mozna powiedziec ze to 6 tydzien. bo owu byla bardzo pozno.

rzeczywiscie ja jestem pierwsza teraz w testowaniu :-D choc nie sądze żeby cos z tego wyszło. pewnie jutro przyjdzie @. mimo, że nic jej nie zapowiada, zero objawów oprócz jedengo wielkiego poddenerwowania, zniechęcenia i jeszcze raz poddenerwowania. ale jak nie przujdzie to testowac bede dopiero w sobote rano, jak zjade ze szkółki na weekend bo tam to raczej nie chce tego robic. sat wszystko będzie dobrze.wypoczywaj duzo . . . sciskam mocno i całuje :* :* :* :* :*

Kiss nigdy nie mow nigdy ;) Rozwalone loz swiadczy o tym ze starania mialy odpowiednia intensywnosc ;) a co do testowanka nie bedzie cie kusilo zeby zrobic jutro rano jezeli @ nie bedzie? ;) Co do poddenerwowania to radosc mojego M ze narazie wku.r.wicy przedmiesiaczkowej nie ma dlugo nie trwala ;) Żartuje ze chyba czas spakowac sie i oposcic lokal na czas az przestane sie o wszystko wkurzac i czepiac ;) Wczoraj powiedzialam mu ze jak cos mu nie pasuje to niech zmieni mnie na lepszy model lub przyzwyczai sie ze taki moj urok przed nadchodzaca @ ;) Buziak

kamilla23 ja mojemu zawsze mowie,ze kota w worku nie bral i jak mu sie nie podoba to wie gdzie sa drzwii...od razu zmienia nastawienie :)

hej kobiety u mnie @ zaczynie sie zaraz rozkrecac. od wczoraj wieczora tylko na papierze ale daje glowe ze dzis sie zacznie. czyli generalnie u mnie nic nowego. ja 11111111111111 ja w tym cyklu tuz przed @ tez mialam sluz wiec chyba to nie jest do konca wyznacznikiem. ale sie nie znam sat mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze, wczesnie wykryte i lekarze beda wiedzieli co robic :)

hej slonca ja dzis zaczynam 7 tydzien wg. OM :) ale dzidzia jest o prawie tydzien mlodsza wiec dla niej liczy sie to jako 6 tydzien :) juz nie moge sie usg doczekac a to juz niedlugo :) mam nadzieje ze sie nie rozczaruje po raz kolejny i wkoncu czeka mnie wielkie szczescie jakim jest widok dziecka i serduszka na monitorze :)

kamilka nie kusiło bo jestem pewna ze nic z tego w tym cyklu :-) a testu nie robiłam w domu a jestem teraz tu i nawet go nie wziełam. jutro dam znac czy cos sie rozkręciło :-)

u mnie dalej bez zmian . . . @ brak, objawów nadchodzącej w sumie brak, choc teraz troszke brzuch mnie pobolewa. juz nie wiem co to,pewnie w nocy przylezie.

witam wszystkie forumowiczki, sciskam Cie Sat!!! U mnie 12cykl starań, w piatek dostalam zastrzyk z pregnylu, juz po 2 godz poczylam cholerne klucie mojego jedynaczka, staranka po kolejnych dwoch godzinach, i jeszcze na drugi dzien. Dzis 19dc. Nic sie nie dzieje. Jest mi cieżo, sa chwile kiedy trace nadzieje. Myslalam o adopcji, czytam informacje o tym. Nawet jak bede miec swoje dzieci to i tak chcialabym adoptowac. Te dzieci sa takie biedne i samotne. Polecam ksiazke "WIeża z klocków" na chomiku jest do sciagniecia. Pozdrawiam was kochane. Justys zazdroszcze fasolki:) Kamcia nie łapię nowego forum. Wole ten topik.

hej ja juz ilosci cykli nie licze stracilam rachube. teraz jestem w polowie @ mysia o adopcji tez myslalam ale niestety musze jeszcze czekac bo jednym z warunkow jest ztaz małzenski - min 5 lat a ja dopiero rok po slubie jestem. Procedury sa troche skaplikowane i niestety bardzo duzo malzenst zostaje odrzuconych z roznych powodow, ale mam nadzieje ze mi sie uda :)

Ja nina jestem 2 lata po ślubie. mam nadzieje że w koncu mi sie uda. Dzis czułam lekki ból po prawej stronie, atemka dziwna bo tylko 36,8, zawszxe mialam 37. Na pewno sie nie udało tym razem, przeciez czuje sie normalnie. Juz czekam na 13 cykl

ja kontaktowalam sie z osridkiem w czestochowie to mi babka powiedziala ze mozna zaczac starania o adopcje po 4 latach wlasnie ze wzgledu na dlugi proces.