Gość SERDECZNIE ZAPRASZAMY Napisano Listopad 20, 2010 NA DUGIE FORUM GDZIE OBECNIE PISZEMY :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czekajaca1984 Napisano Listopad 23, 2010 Witam :) Jestem ciekawa czy ktos tutaj jeszcze zaglada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Listopad 23, 2010 Witam Jestem ciekawa czy ktos tutaj jeszcze zaglada? :) U mnie IV cykl starań i nie poddaje sie jeszcze :) Wierze ze w końcu ujrze II kreseczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Listopad 23, 2010 dorota26XO witaj i powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Listopad 23, 2010 Dorotka to jest nas juz tu kilka takich oczekujących witaj serdecznie powiedz jak długo sie starcie o Maleństwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Listopad 23, 2010 czekająca helloooooo :-D ty ranny ptaszku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Grudzień 2, 2010 Adrianna 12.11.2010 godz.20:20 2640g 51cm powodzenia w staraniach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Grudzień 3, 2010 sat serdeczne gratulacje :):):) Buziaki dla Was :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia1982 0 Napisano Grudzień 5, 2010 Tydzień zanim się dowiedziałam, że jestem w ciąży kupiłam sobie 3 opakowania FEMIFERILU. Jeśli ktoś jest zainteresowany, chętnie odsprzedam. Wezmę mniej, bo 40 zł. za opakowanie. Mój adres : studentka.olsztyn@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Grudzień 6, 2010 Sat BUZIAKI BUZIAKI BUZIAKI!!!1 Dziołchy brat formata mi trepna, dawac mi na nk, lub na poczte linka do forum. Bo wejsc nie moge hehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Grudzień 6, 2010 sat ogrome gratulacje Buziaki dla Ciebie i Małej :* Nowa wyslalam Ci link na gg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczekujacaa Napisano Grudzień 6, 2010 Hej, mam do was pytanie. 4 grudnia wspolzylam ze swoim chlopakie. 5 grudnia i dzisiaj mialam rozciągliwy śluz. Jest duza szansa ze zajde w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczekujacaa Napisano Grudzień 6, 2010 powie mi ktoras? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Grudzień 6, 2010 Szansa oczywiscie jest :) Poczekaj cierpliwie do terminu @ i jezeli ta nie przyjdzie zrob test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczekujacaa Napisano Grudzień 6, 2010 czekam cierpliwie :) za ok 2 tyg powinna przyjsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Grudzień 6, 2010 Niestety nic procz cierpliwego czekania nie da rady zrobic ani przyspieszyc ;) Trzymam kciuki aby bylo tak jak bys chciala ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Grudzień 6, 2010 Piszemy tez na innym forum wiec jezeli tez starasz sie o malenstwo, chcesz sie gdzies wygadac to zapraszam Cie serdecznie w imieniu swoim i reszty kobitek :) Nie moge podac tutaj linku ale napisz do mnie na maila i przesle Ci adres forum :) kamcia818@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ann_1989 Napisano Grudzień 6, 2010 witam Was kochane ! jestem nowa ;) dziś moja owulacja!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Grudzień 6, 2010 Hej:) Ciebie rowniez zapraszam na drugie forum gdzie piszemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszuba 0 Napisano Styczeń 9, 2011 hej dziewczyny zrobilam test ciążowy na mocz wyszły mi dwie kreski jedna słabsza druga widoczna zrobiłam tez test na beta hcg i wyszło mi 262,9 dziewczyny czy jetsem w ciąży ?? aha a jelsi tak to wyliczcie mi który to tydzień z góry dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Hej odp Ci juz w temacia o objawach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iz27 Napisano Styczeń 9, 2011 Cześć dziewczyny, dawno nie odwiedzałam tego wątku, nic już tu nie piszecie, a ja jestem ciekawa co tam u Was? Są jakieś dobre wiadomości? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Styczeń 9, 2011 piszemy na innym forum napisz do mnie na maila to przesle Ci link do niego bo tu nie moge :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czekajaca1984 Napisano Styczeń 11, 2011 Jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 11, 2011 jestem i ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Styczeń 11, 2011 O juz poprawiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 11, 2011 no i super :) mam nadzieje, ze kokotka trafi, bo do reszty napisalam na nk, czyli do anji moniki justys kisss wioli ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Styczeń 11, 2011 To super ze juz naspiałas do dziewczyn :) Jak Kamilla załozy nowe forum to da znac na NK ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Styczeń 11, 2011 Ja mam monie26 na gg to tez napisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 11, 2011 czekajaca to napisz. kiss juz leci do nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach