berbelek1 0 Napisano Październik 8, 2011 no to kolejne USG w poniedziałek po pracy (jak mnie lekarz przyjmie) i telefon do kliniki. Insemka najprawdopodobniej we wtorek Kwadratowy ale okaże się w poniedziałek. Miałam problem żeby się skontaktować z lekarzem bo on nie miał dzis dyżuru i nie chcialei mnie połączyc z nim ale zrobiłam awanturę (przecież ja jestem specjalistką od tego Razz i kazali mi zadzwonic jeszczed raz przed 11 no i odebrał Kwadratowy fraisse gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 9, 2011 a u mnie tempka spadła na "łeb na szyję" :-( czekam na @ :( Aniu (berbelku) trzymam mocno kciuki za poniedziałkowe usg :-) niech zdrowo rosną Twoje pęcherzyki :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 9, 2011 hej dzewczyny ;p mam pytanie. Jesli zaczynam miec juz objawy przed okresowe takie jak adrwazliwosc i mega apetyt to znak ze bede miala okres czy nie koniecznie??? ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 10, 2011 Wsawac spichy i odpisac mi na pytanie xD Ja od rana biegam po mieszkaniu i sprzatam. musze sie uwinac szybko bo czeka mnie jeszcze nauka na cococium a popoludniu lece na zajecia do 20;00 paranoja ;p pozdrawiam ;D jak minal weekend? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 10, 2011 wybaczcie za bledy cos mi klawisze odmowily posluszenstwa ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fraissse Napisano Październik 10, 2011 M.I. - Niekoniecznie okres. Chociaż każda kobieta może sobie wszystko wmówić. Poczekaj jeszcze te kilka dni, a wszystko się wyjaśni :-) Mnie od wczoraj paru dni wszystko dziwnie pachnie. Zwariować idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 10, 2011 Widzisz ;p A ja od wczoraj polubilam grzyby i ostre rzeczy.. niewiem jak moglam sobie to wmowic ale krokiety mojej mamy z kapusta i grzybami sa pyszne!!! ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 10, 2011 jest tu kto? mam pytanie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 10, 2011 No trzeba czekac cierpliwie czy przyjdzie @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 10, 2011 Oto moje pytanie. czy po zagniezdzeniu sie jajeczka zawsze jest malutkie krwawienie a raczej plamienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 10, 2011 MI nie niezawsze :) Niektóre kobiety tylko maja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 10, 2011 Ok dziekuje bardzo. milego dnia zycze ja lece na zajecia buziaki :)) bede poznym wieczorkiem jak cos albo jutro po 14 ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 10, 2011 MI udnaych zajec :) Paaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 11, 2011 Miłego dnia dla wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Październik 11, 2011 wczoraj pisałam ale widzę że nie ma mojego postu :( jestem już po :( IUi była dzis ok 11 czekamy co z tego będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Październik 11, 2011 wczoraj pisałam ale widzę że nie ma mojego postu :( jestem już po :( IUi była dzis ok 11 czekamy co z tego będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 11, 2011 Berbelku moze niezapisało podta, trzymam kciuki !!!!!! ONE KISS odezwij sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Październik 12, 2011 ej nie mogę zalogowac się na ansze forum prywatne wcael mi się strona nie wyświetla ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 12, 2011 Aniu jakis bład był, ja tez sie nie mogłam zalogowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuniaa2777 Napisano Październik 12, 2011 A ja jutro się dowiem... hehe... jutro termin @. W sumie nie wiem czy to mozliwe zebym zaszla ale nadzieja jest i objawy które sobie chyba wmawiam :D. Moje cykle trwają 27 dni, przytulanko było 10 dnia cyklu, sama nie wiem, w sumie się nie staramy ale powiedzielismy sobie ze zero zabezpieczeń, ebdzie co bedzie... jakies takie mysli mi chodzą po głowie że może się udało ;). Objawy mam identyczne jak na @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 12, 2011 niuniaa2777 witaj :) Mam nadzieje ze sie udało jak bardzo tego chcesz :) Daj znac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuniaa2777 Napisano Październik 12, 2011 czekająca na pewno dam znac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 12, 2011 niuniaa2777 czyli nie planujecie w sumie ciazy ale co bedzie to bedzie tak ? Ale chcelibyscie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuniaa2777 Napisano Październik 12, 2011 czekająca chcemy dzieciątko ale niekoniecznie teraz, po prostu nam obojetne, wiemy ze czasami tzreba sie dosc długo starac i dlatego przestalismy sie zabezpieczac. To dopiero pierwszy cykl starań :) w sumie nawet nie staram, nie kochalismy sie w samą owulację czy cos, po prostu tak wyszlo za w 10 dniu cyklu :). Chcielibysmy dziecko ale tak jak pisze czy teraz czy za 3 miesiace, czy 6 meisiecy - obojętne nam :) a jak jest u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuniaa2777 Napisano Październik 12, 2011 ale chyba w tym miesiącu nic z tego... brzuch coraz bardziej ciągnie na okres... mimo wszystko wolalabym chyba zeby nie przyszedł jutro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fraissse 0 Napisano Październik 12, 2011 Ja właśnie odebrałam wyniki badań z laboratorium- beta: 895 uI/l Samo czekanie było stresujące i jeszcze nie mogli mojego wyniku znaleźć. Ale się cieszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuniaa2777 Napisano Październik 13, 2011 narazie cisza... nie ma @, czekamy dalej ...;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 13, 2011 Fraissse super !!!!! :D Niunia no trzeba czekac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 14, 2011 hEJ DZIEWCZYNY . robilam dzis rano test. jedna kreska jest wyrazna druga widoczna ale bardzo slabo. co mam o tym myslec???? blagam odp ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fraissse 0 Napisano Październik 14, 2011 MI - Powtórz za dwa dni test. Trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach