Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAVRAA

mam wielki problem

Polecane posty

nie:(...ale myslalam ze na skakance 'zejde':P Ty to pewnie do odsniezania z Malcem wrocilas, prawda?:) ...masakra z tym sniegiem.

ok dzięki :) niedawno zaczęłam, mam nadzieję że jakieś efekty te moje ćwiczonka dadzą

Właśnie nie :( Aż tyle śniegu nie napadało niestety :D:P Dziś to odwiedziny,odwiedziny.....no i sernik był ,,,,:( PysZny był....

Marzenka napisz coś więcej o sobie.:) Stosujesz jakąś dietę ?Jaki cel ?:)

marzenko, zawsze mozesz z Nami popisac:) z czasem zaczniesz smigac pompki, podciagania itepe:D Doti, super, ze sernik byl pyszny:]..co to za wyrzuty, nununu:)

mam jeszcze stepper i mieszane uczucia co do niego bo łydki mnie bolą już po paru minutach, ja myślałam ze wejdę na niego na pół godziny a tu 10 minut nie mogę wytrzymac :( jak myślisz próbować na tym stepperze czy darować sobie? słyszałam że podnosi tyłek i uda poprawia ale ja nie czuję wcale tych mięśni tylko same łydki

Bondziorno wieczorem x2 ... cos mi zjadlo poprzedni post ... ale Wy tutaj macie tempo ... to niezle kcal sie spala ;) U Was to nie tak jak w serialu ... nie ogladasz tydzien ... a i tak wiesz o co chodzi ;) Hmm ... chociaz ... jestescie "Gotowe na wszystko"? ;)

marzenko- bol jest bardzo wskazany przy wysilku:D ( oczywiscie ten naturalny a nie zrywanych miesni, lamanych kosci itepe;) ) ale jest stepper Ci za ciezki to zacznij sobie od czegos lzejszego:)...z czasem bedzie lepiej:) no i napisz cos o sobie:D

Naked :) o pompkach to nie marzę :0 zrobię jedną damską i wymiękam :( zaczęłam te ćwiczonka bo staram się zrzucić kiloski i boję się wiszącego cielska :) nie jestem przy kości tylko grubasem bez kondycji :( i w dodatku ciężko mi dotrzymać postanowień o systematyczności więc jestem chodzącą porażką ale postanowiłam że ten rok będzie przełomowy :) jestem na dietce odchudzanie na zawołanie, jest tam nabiał, są owoce, warzywa i do syta więc myślę że jest ok kusi mnie dieta strukturalna dr bardadyna ale póki co nie spróbowałam jej jeszcze, podobno tamte koktajle to witaminowe bomby i poprawiają cerę, przydałoby się :)

ale myślisz że na ten stepper warto wchodzić choćby na 5 czy 10 minut? czy nie ma sensu i darować to sobie? wiem że ból musi być, niestety...

A Borsuk hasło rzucił i nie pisze...heheh Pewnie gazetę czyta:P a serial idzie na przód:P

Doti, czy Borsuk musi wiedziec ze u Nas tak nudno i bawimy sie w swoim towarzystwie?:D trza Go zachecic bo brakuje dr Greena :D:D:D

nie robię, w tamtym roku chodziłam na siłownię na rowerku poziomym jeździć ale teraz kasy nie mam :9 to robię tylko to co napisałam proponujesz dołączyć taniec? na basen sie wstydzę, no i też kosztuje tak jak siłownia... :( mam kilka płyt z różnymi ćwiczeniami ale nie nadążam za nimi i się zniechęcam :(

marzenko Kochana- kazdy ruch bedzie wskazany jesli wczesniej go w ogole nie bylo:) a taniec jest tak przyjemny ze watpie zeby i nie podpasowal:) i na diety zadne specjalne nie przechodz:)- mozna jesc w zasadzie wszystko i chudnac:) polukaj sobie na topic od poczatku ( da sie zrobic:P) i pisz z Nami:)

no niestety ja muszę mieć dietę bo muszę mieć bata nad sobą żeby mi było łatwiej kontrolowac żarełko, tak zwane żm i zdrowa żywność nie zdaje u mnie rezultatu :( a housea uwielbiam :)

JA to zawsze lookam zza laptopa bo mój M ogląda więc wiem o co chodzi:) Naked a Ty w ogóle oglądasz tv ? :P Jeśli tak to co ? I pewnie w ruchu ?

no cóż, niektóre odcinki są obrzydliwe :) to już krojenie zwłok w CSI które też uwielbiam mnie tak nie brzydzi jak to :)

Doti, przez ostatnie trzy tygodnie wciagnelam sie w kilka seriali :P:P nic modnego nie ogladam ( ani hausa, ani gotowych , ani innych na czasie...) ale za to obejrzalam cale serie "seksu..." :P i "diabli nadali" :D zadnych klanow, zlopotpolskich...:) a Wy?

JA lubiłam Londyńczyków a ostatnio czasem zerkam na Samo Życie z seriali.A no i M jak Miłość ale to chyba z przyzwyczajenia.....:P

A ja równocześnie przeglądam stronki z allegro bo wolno piszecie :P

Naked zazdroszczę tego twojego zamiłowania do sportu :) każdy mówi że sport daje szczęście... ja jestem szczęśliwa po ćwiczeniach że już sie skończyły... smutne ale co zrobić....to już się raczej nie zmieni i zawsze będzie to dla mnie przykry obowiązek...