Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delicja00

Jestem z jednym, patrzę na drugiego.

Polecane posty

Gość głupi temat
Niebanalna no nie wątpie, niekt nie zna nas tak jak my sami.Wszystkich dookola mozna oszukac -siebie nie Niepokorny czesc -brak komentarza :)

Gość niebanalna
dlatego właśnie nie czuje się urażona-gdyby mi napisał to ktoś kto mnie zna ok.może by było się nad czym zastanawiać,a tak...

Gość niebanalna
niekoniecznie gorszy ale na pewno ciężej odczytac jego zamiary,osobowość i cokolwiek innego;) rybko i nie zgorszyłaś się przez to pisanie?:D;) z facetami tak?osz ty niedobra;)

Rybka w pewnym sensie masz racje,ale odnislas sie do jednego bezproduktywnego produktu z wirtuala,takze nie generalizuj.Glupi temat,nie wiem o co Ci chodzi.Niebenalna,nawet czesc nieodpowiesz?

Gość niebanalna
cześć cześć:P lepiej?:) nie chce gorszyć publiki:P

Gość niebanalna
nie zamierzam;]jak już pisałam mruże oczy:D widze tylko ,że rybka tez taka nieposkromniona:P

Gość niebanalna
niepokorny-czasem drażnić też trzeba:P zdrowe podejście nie zawsze musi wszystkim pasować:P rybko ja również nie rozważam;]teraz ja będe brać;] pewnie jak ktoś nie odpowiada twoim wymaganiom na starcie po co się rwać dalej;]

Gość niebanalna
nie teraz więcej brać niż dawać;] proszę nie wgłębiać się w słowo "dawać" bo nie chce się znowu denerwować:D

Gość głupi temat
niebanalna moze i masz takie zamierzenia brac i koniec ale co jesli faktycznie sie zakochasz.Bedziesz sie bronic czy zerwiesz znajomosc.Przeciez nie planujesz sie zakochac.No chyba ze zamkniesz sie w zakonie.

Gość niebanalna
nie planuje.jak się zakocham ,to płakać nie będe:)uczucia nie są niczym złym jak dla mnie. chodzi bardziej o to ,że teraz będe bardziej patrzeć na swoje niż na czyjeś szczęście;] z doświadczenia wiem,że z siebie rezygnować nie warto

Gość niebanalna
poza tym zakochiwanie się nie przychodzi mi tak łatwo;] czasami trochę "oschłości"nie zaszkodzi

Gość niebanalna
do zakonu to myślę,że by mnie nawet nie wzięli:P zasady trzeb aczasem ustalać samemu;]

Rybka zawsze mozna znajomosc wirtualna przeniesc do reala.Glupi temat MIŁOŚC NIE ISTNIEJE!!!!.Niebanalana,ja zamierzam tylko bracod Ciebie,także mnie możesz tylko dawac:P

Gość niebanalna
ehehe a co chcesz brać?;]bo ja wcale nie chce dawać;]:D znajomość wirtualna przeniesiona do reala często kończy się rozczarowaniem:/

Gość głupi temat
tylko wiesz dla mnie zakochac sie jest silne uczucie cos czego sie nie kontroluje.Nie jest sie wtedy egoistą.Nie kazdy facet musi byc swinia.Poza tym zawsze wydawalo mi sie ze zanim sie zakochasz to najpierw musisz kogos poznac.Wiem ze ludziom odbija.Chwila słabosci- skok w bok.Tez nie chcialabym byc z taka osoba.Niektorzy spazyli sie nie raz lecz kilka razy.A jednak wierza w to ze jest na swiecie ktos kto jest ciebie wart.

Gość niebanalna
ja za długi czas patrzyłam na szczęście drugiej osoby, a teraz-"zmęczenie materiału"dokładnie;)

Gość głupi temat
Niebanalna zgodze sie z Toba.Mowie o tej znajomosci z internetu.Tutaj mozna wypisywac rozne bzdety ale kiedy czlowiek mowi patrzac na ciebie ,widzisz wtedy mimike twarzy.Widac kiedy kłamie no chyba ze jest dobrym aktorem.

Gość niebanalna
ja nie mówię,że nikt nie jest mnie wart!nie mówie,że na świecie są same świnie.jedyne o co mi chodzi to fakt, że zacznę się przejmować sobą;] wiem,że zakochania nie da się kontrolowac,głupia nie jestem.nie chce się zamykac na facetów.zająć się sobą...odpocząć

Gość głupi temat
Rybka nie zawsze sie tyje bezpowrotnie , traci wlosy i zęby.Oczywiscie sa kobiety ktore po ciazy wygladaja zle.Ale mysle ze to jest wszystko zalezy od tego jaka jest TA kobieta.Znam wiele ktore maja dzieci i wygldaja rewelacyjnie.Wystarczy zadbac o siebie.Dla mnie to podstawa.Ja np zle bym sie czula z tłustymi włosami i poobgryzanymi paznokciami.

Niebanalna zamierzam brac Cie cała,taka jaka jestes:P Rybka wiesz niektorzy sa bardzo odwazni na necie,tacy szczekacze netowi.W realu zakompleksinoe ciche myszeczki.Biedactwa musicie zachodzic w ciaze,tyc,a facet swinia tylko zrobi sobie przyjemnosc,nie ponoszac konsekwencji i nie jest odpowiedzialny.Nie myslalas o tym zeby sie przylaczyc do Kazi Szczuki?:P

Gość niebanalna
rybko-co do potomstwa to ja z tym czekam ile mogę.pewnie wiele osób mi powie,że moge tego żałować ale ...trudno.nie czuje póki co wew potrzeby posiadania dzieci i bycia kurą domowa.fakt,że dom i rodzina ma dużą wartość ale do wszystkiego trzeba dojrzeć... niepokorny...dobra ściema nie jest zła:P głupi temacie-kobieta musi dbać o siebie ,ja z pomalowanymi pazurami,po maseczce ,czy innych zabiegach czuję się o niebo lepiej;]prawie dopieszczona;]

Gość niebanalna
ja jestem pyskaczem i netowym i realnym;]

Gość niebanalna
aczkolwiek pracuje nad tym żeby czasem się zamknąc;]skutki póki co marne;]

Gość głupi temat
Niebanalna dokladnie nie ma nic na siłe.Sa osoby ktore zakladaja rodziny bo wypada.Bo zwiazek sie rozpada i trzeba by bylo go sklecic.Bzdura !tak jak mowisz trzeba dojzec. A co do kosmetyczki, dokladnie potwierdzam czuje sie podobnie :D

Nie zgodze sie ze jak kobieta ma dzieci,musi byc kura domowa.Jezeli dbasz o siebie to tylko plus dla Ciebie niebanalna.No chyba ze przesadzasz z makijazem,solarka itp,itd.To wtedy taka kobieta w moich oczach wiele traci,bo jest strasznie pusta i prózna.