Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zygfryd wysoki

daczego wszyscy ciagle pieprza o tym wzroscie skoro i tak liczy sie ryj

Polecane posty

Gość zygfryd wysoki

Jak laska widzi chocby nawet 2 metrowego wysportowanego ale z ryjem paskudnym, okraglym jak kartofel albo nalanym jak niedopompowany ponton i brzydkimi rysami to i tak nie bedzie go chciala a jak zobaczy niskiego ale z ladnymi takimi meskimi rysami twarzy, ladnymi meskimi ciemnymi oczami itp to i tak bedzie jej sie podobal najwyzej powie ze "koles jest troche niski ale moze byc". Ludzie nie mowcie ze jest inaczej widze to po 10kach przykladow u mnie na uczelni. kolesie z przystojnymi mordkami przebieraja w pannach mimo iz czesto sa niscy maja po 170-175cm albo i mniej. a pelno kolesi wysokich o zwyklych przecietnych ryjach po prostu cieszy sie zerowym zainteresowaniem

Gość TwojaArkadia
ee tam ....ja nie patrze na wyglad tak bardzo ...gadam z roznymi facetami...moze byc przystojny ale jak jest ponurakiem to odpada... dla mnei wazne zeby mial poczucie humoru ...moze i byc nawet gruby ...lubie taki typ misia ...ale jak nei ma osobowosci to skresliony jest z miejsca ...

Gość anula1989
a mi się zawsze podobali wysocy i przystojni ;P Z resztą to kwestia gustu, a o gustach.... się nie dyskutuje;p

Gość w sumie tez to widze
jak masz dobry ryj to juz 70-80% panien Twoje jak sam wzrost to najwyzej z 20-30

Gość liczy się twarz u facetów
tak samo jak u kobiet.Cycki dupa nogi są na 2 msc:P

"ak, zwracam uwagę na ryj bardziej niż na wzrost " ale twój facet tylko przypadkiem ma 180 cm? "tak samo jak u kobiet.Cycki d**a nogi są na 2 msc" tu masz zapewne rację. w kńcu twarz widać na codzień a dupa jest ubrana

Gość liczy się twarz u facetów
jak ktoś jest brzydki to Św Boże nie pomoze==zamekame temat:P

" ale twój facet tylko przypadkiem ma 180 cm? " nie, max. 175, nie mierzyłam go nigdy :D muszę zapytać, bo wstyd nie wiedzieć tak podstawowych rzeczy :P

Gość zelek przecie ty
podobno nie masz faceta i dziewica jesteś

Gość cos w tym jest jednakk
koles z precietna twarza chocby byl wysoki dalej bedzie przecietny a taki z fajnym ryjem zawsze predzej czy pozniej dziewczyne znajdzie. zaryzykuje stwierdzenie ze w dzisiejszych czasach o wiele trudniej spotkac faceta z ponadprzecietna twarza niz z wysokim wzrostem