Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harpagonka

Gdzie szukać pomocy dobrych ludzi?

Polecane posty

Gość harpagonka

Znacie jakieś strony, gdzie można zwrócić się o pomoc do ludzi dobrej wolu, jeśli się potrzebuje czegoś materialnego, albo jakiejś pomocy? Mam znajomych, których dziecko marzy o tym, żeby pojechać na zimowiska, na narty, bo nigdy nie wyjeżdzało ze swojego miasta, niestety nie stać ich na taki wydatek, ja też nie mogę im pomóc finansowo, ale może znajdzie się ktoś, kto będzie mógł pomóc. Słyszałam kiedyś o takiej inicjatywie, że wpisywało się na stronie marzenia, a ludzie je spełniali, ale nie mogę teraz tego znaleźć. Jeśli ktoś wie, gdzie i jak można zaapelować do ludzi o pomoc, będę wdzięczna za jakieś namiary.

w każdym mieście są centra pomocy rodzinie (nie mylić z ośrodkami pomocy społecznej), tam są organizowane różne wczasy dla uboższych dzieci

Gość harpagonka
nikkka_ to fakt, ale nigdziue nie jest powiedziane ze marzenie dzieciaka, zeby wyjechac z miasta i zobaczyc gory jest mniej wazne od marzen innych dzieci, ktore marza o ogrzewaniu... jedne i drugie tak naprawde moglyby byc spelnione latwo, gdyby sie o to postarac

Gość harpagonka
siostrzyczka widze sie wczula w temat... ehhh