Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

nie dam na WOŚP ani grosza

Polecane posty

Gość kdsfbaifo
a co Ty myslisz, ze jak placisz ZUS to zasilasz swoje konto????

Gość dfrghjkjgfnhgsddh
Pytałem, nawet wczoraj przy okazji rozmowy o dzisiejszej orkiestrze. Powiedział że i tak nic nie zdziała poza tym że straci dobrze platna pracę. Od dziesięcioleci to tak wygląda i podobno niejeden próbował to zmienić ale klika silniejsza. Jak tam wleziesz to musisz się dostosowac albo cię wywalą. To samo z innymi ministerstwami, pzpn i wieloma instytucjami państwowymi. A że mój stary ma rodzine do utrzymania to sie nie wpiernicza tylko sie cieszy że ma dobre pieniądze.

Gość Sneaky
Od zawsze byłem przekonany że to jedna wielka ściema a tysiące złotych lądują w kieszeni Owsiaka i jego ludzi. Bardzo sprytnie to sobie obcykał, pod przykrywką dobroczynności znalazł sobie sposób na utrzymanie. To co niby kupują za zarobioną kasę to kropla w morzu potrzeb, a często taki sprzęt stoi i się kurzy, bo nie ma pieniędzy na jego eksploatację. Pieńkowska prowadzi te kwestowanie, zarabia na tym a jej mąż jest miliarderem.. i co ? Niech wpłaci chociaz 1 milion złotych na konto... ale nie, oni tylko wyciągają pieniądze od biednych, omamionych ludzi ! SKANDAL !

" Pytałem, nawet wczoraj przy okazji rozmowy o dzisiejszej orkiestrze. Powiedział że i tak nic nie zdziała poza tym że straci dobrze platna pracę. Od dziesięcioleci to tak wygląda i podobno niejeden próbował to zmienić ale klika silniejsza. Jak tam wleziesz to musisz się dostosowac albo cię wywalą. To samo z innymi ministerstwami, pzpn i wieloma instytucjami państwowymi. A że mój stary ma rodzine do utrzymania to sie nie wpiernicza tylko sie cieszy że ma dobre pieniądze." konformista zwykły znaczy się ale krytykowac potrafi . prawdziwy Polak :-)

Rewq, doprawdy matką dopiero zostanę, ale widzę na codzien ludzi,w których życiu tocza się dramaty z ich dziecmi w roli głównej. Zgadzam się z Tobą, bo ten sprzęt nie jednej małej istocie pomogł.

Gość kdsfbaifo
a no wlasnie-widzi wg Was- przekret, zlodziejstwo i nic nie robi bo straci dobra posadke!!!!!no i wszytsko jasne!!!to jest chyba karalne???jak sie nie mysle w panstwie prawa i sprawiedliwosci:P

ja tez uważam że od utrzymywania szpitali jest ministerstwo i rząd a nie prywatny kapitał. Albo niech nie potrącają w podatku na zdrowotne to wtedy bede płacił takim owsiakom

Gość magiczkaaaaaaa
A co mnie obchodzi kto zakupił dany sprzet do szpitala.Opłącam skałdki,wiec nie żeruję na sprzecie za darmo.A nawet moge poweidziec,ze wiekszosc badan jakie przeprowadzane sa na mnei i mojej rodzinie sa przeze mnie i meza opąłcane dodatkow z własnej keiszeni.

Gość kdsfbaifo
Diable Wcielony-proponuje, zebys jaki kiedys Cie spotka sytuacja, ze sprzet WOSP bedzie musial uratowac Tobie czy komus w Twojej rodzinie zycie-zebys powiedzial-NIE DZIEKUJE, nie potrzebuje, :P

Gość magiczkaaaaaaa
Owsiak zarabia na tym,gdyby nie zrabaił to miałby po prostu to w nosie.Prawda jest tak,ze wszedzie wazny jest pieniadz,mimo dobrych chęci i szczytnych celow.

Gość kdsfbaifo
ale to normalne ze zarabia- tylko glupiec mysli, ze robi to za darmo-nikt za darmo nie pracuje- zeby ten jeden dzien zorganizowac to sa m-ce (zapewne) pracy i to nie jednej osoby!wiec ma prawo on i reszta osob to organizujacych cos zarobic-ale po odtraceniu tych "wynagrodzen" popatrz ile zostaje i co my-oywatele- z tego mamy. jesli powiesz, ze nic-to jestes idiota i tyle!

Gość klikam ile wlezie
Owsiak zawsze wakacje spedza na egzotycznych wyspach Jego corki studiowaly w stanach Pracuja przy nim ;przy orkiestrze Jego zona jest ksiegowa przy orkiestrze..

Gość Sneaky
Dokładnie, ale ode mnie nie dostał i nigdy nie dostanie złamanego grosza ! Weźcie ze mnie przykład !

Gość e zdzira ja ci powiem
a dlaczego ma nie otrzymywac pieniedzy od wosp? przeciez tam przcuje , poswieca swoj czas .

Gość magiczkaaaaaaa
kdsfbaifo--co Ci mowi słowo charytatywnośc? Charytatywnosc to dawac a nie brac.

Gość Sneaky
Żona Owsika zarabia 8 tysięcy ?! To skandaliczne... potem ma za co wysyłać córki do uczelni zagranicznych i wieść życie wielkiego pana.. Skurwy syn jeden... Z drugiej strony mozna mu pozazdroscic smykałki do interesów i całkowitego braku kręgoslupa moralnego.

Gość kdsfbaifo
oj Sneaky Sneaky- nie chcesz nie dawaj, nikt Cie nie potepi-wolny kraj,ale nie oceniaj innych bo nie masz prawa.

Gość magiczkaaaaaaa
Praca to praca,a udzielanie sie w fundacjach charytatywnych to praca społeczna,wiec nie powinno sie czerpac z niej zysku .

Gość e zdzira ja ci powiem
powtarzam wam jeszcze raz. on pracuje w wosp a nie 'udziela sie:. udzielaja sie wolontariusze.

Gość krolowa Narnii
sneaky czy jak tam sie zwiesz przemowic do rozsadku kopiac je?? Ty naprawde jestes jakas tepa strzala. Nie dajesz twoja zasrana sprawa. Ale jakim prawem obrazasz tych co im nie zal zlotowki czy nawet 10?? Co boli cie to ze ty tych pieniedzy nie dostajesz?? Nie podoba ci sie cel owsiaka ok, ale przestan pierdolic od rzeczy bo wychodzi z ciebie tylko cham i glupek

Gość kdsfbaifo
magiczka-aaaaaa- nie ma czegos takiego jak charytatywnosc!!frmy dajce cos "charytatywnie" odbijaj sobie to od podatku!!! ja naprawde nie wymagam aby organizatorzy robili to za darmo. tak naprawde mam gdzie ile na tym zarobia-ja patrze na to co zostaje nam!a zostaje duzo- i w kazdym jednym szpitalku to zobaczysz, wiec argumet, ze on ma duzo do mnie nie przemawia bo jakby nie on ja bym miala moze z 10 zl w portfelu wiecej ale MY zdecydowanie mniej!!

Gość klikam ile wlezie
znam osobe przy orkiestrze Jego starsza corka jest mloda ,samotna matka Wrocila ze stanow i pracuje pzrzy owsiku Wiem ze zarabia ponad dziesiec tysiakow Kupila teraz mieszkanie w apartamentowcu na mokotowie..

Gość
Masz rację, taka jest Polska.

Gość magiczkaaaaaaa
kdsfbaifo--ja tez sadze,ze charytatywnosc prawdziwa zdarza sie bardzo rzadko. A ja własnie uwazam,ze jezli ktos chce byc tak dobry to niech za darmo pracuje w fundacjach.

Gość kdsfbaifo
no wiesz jak tez pracuje i tez sobie kupilam wlansie mieszkanie-chyba po to pracujemy-prawda??

Gość Sneaky
Oburza mnie bezczelność z jaka Owsik i jego świta wyciąga pieniądze od ludzi, by dzieki swojej działanosci charytatywnej,...ops, przepraszam, PRACY, zarabiać grubą kasę...Jesteście naprawdę tak zaślepieni jego propagandą, że tego nie widzicie ?

Gość magiczkaaaaaaa
kdsfbaifo tylko,ze Ty chyba nie zarabisz na krzywdzie ludzkiej.Po prostu wykonujesz swoja prace. Owsiak i jego rodzina moze takze wykonywac inna prace a tą fundacje prowadzic za darmo,wtedy by mieli wkłąd w to co robia,a tak zarabiaja na tym.

Gość krolowa Narnii
jednam zal ci dupe sciska ze oni zarabiaja a nie ty. Coz Polacy nigdy sie nie zmienia. Zawistni, zazdrosni, zabiliby bo ktos ma lepiej

Gość kdsfbaifo
no dobrze zakladamy, ze on pracuje za darmo-organizuje to wszytsko, chodzi, zalatwia itd traci na to kilka m-cy a mzoe kilkanscie, jest do tego sztab ludzi, i co maja to robic za darmo bo to "charytatywnie"? no to z czego maja zyc? posiwcaja na to normalny dzien roboczy- czyli ida do pracy, no to chyba nalezy im sie za to wynagrodzennie prawda??