Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Derrka

Skonczylam pedagogike i dostaje 1430 zl na reke -to jest mozliwe tylko w Polsce

Polecane posty

Gość Derrka

5 lat siedzenia nad ksiazkami w biblotece i tylko na tyle moge liczyc. Polska jest zalosnym krajem. A osoby, ktore 5 lat imprezowaly (mysle tu np o studentach politechniki), dzis zarabiaja 2-3 razy wiecej niz ja

Gość hyrrr
Ty chyba na głowę upadłaś porównujesz łatwiznę pedagogiki z politechniką???

Gość Derrka
Nie studiowaliscie, to nie wiecei jak ciezko jest na pedagogice - trzeba czytac duzo ksiazek, wszystko na pamiec

Gość sama tak wybralas
nikt cie nie zmuszal, wiec teraz nie anrzekaj

Gość a moim zdaniem_
1.Nikt za ciebie kierunku nie wybieral 2.Nikt cie w kraju nie trzyma

Gość za to na politechnice
"trzeba czytac duzo ksiazek, wszystko na pamiec" Trzeba ruszyc mozgiem, a nie zakuwac jak bezmyslna małpka w zoo co sie sztuczek uczy :o

Ja mimo wszystko cieszyłabym się, że masz pracę, bo wiele osób po Twoim kierunku jej nie ma... niestety.

Gość bo ja wiem czy sie cieszyc
Za prawie tyle samo mozna siedziec na kasie w biedronce, nie trzeba sie uzerac z banda niewychowanych bachorow i zakuwac kilogramy ksiazek ;)

jest kapitalizm, zarabiają ci których robota jest dużo warta nie ma wolontariatu, robisz robotę nie dającej kasy więc sama zarabiasz grosze jak się nie podoba to wyjazd do Ameryki ;-)

Gość gola ila
Wybrałaś sobie taki "opłacalny" kierunek, to teraz masz :D Co, myślałaś, że po pedagogice będziesz zarabiać 5 tys. miesięcznie? :P

ha ja w casynie za siedzenie na tylku mialam 1500... ale kochany Wujek Tusk swoimi głupimi ustawami pozbawił mnie pracy

Gość też to skończyłam
Ja studiowalam pedagogikę i potwierdzam: to są ŁATWE studia. Trudne tylko dla tych, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem (stąd rzekoma konieczność kucia na pamięć). Studia techniczne są cięższe, a o ile - to już zależy od kierunku i uczelni (piszę z własnego doświadczenia - mam za sobą dwa kierunki i trzy uczelnie, więc materiał porównawczy spory). Oczywiście nie pracuję w zawodzie, bo można by się zapłakać nad taką pensją...

To prowokacja A wy się podniecacie. Pedagogika to najłatwiejszy mo.zliwy kier. studiów - nie idzie z niego wylecieć.

Gość Weronika- weronka
to zmień kierunek, pedagogika + oligofrenopedagogika i masz pracę w szkole specjalnej mniej godzin pracy, więcej kasy i praca w warunkach szkodliwych tyle to dostają po licencjacie ok 1800 po magisterce, dodatki, premie i żle nie jest

Gość barbieee
moze rozkladaj nogi na czacie jak niektore dziewczyny z tematu tutaj, zarobisz łatwo pare dolarow

Gość Anq25
Ty sie ciesz ze masz tyle....sa ludzie po o wiele cięższych studiach i zarabiaja 1000 na reke.