Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłam swoje pieniadze

oszuści na allegro-zdazylo sie ze was ktos oszukał?jesli tak to na jaka kwote?

Polecane posty

Gość straciłam swoje pieniadze

Gość 35 zł
dzieciaki czekały na przesyłke ,juz nigdy nic nie kupie przez alegro

Gość zakupy lubie
zamawiam zawsze u tych sprzedawcow ktorzy nie maja negatywnych komentarzy. na razie mnie nikt nie oszukal.

Gość llpp
To nie jest zadna gwarancja, bo ludzie boja sie dawac negatywow, bo w akcie zemsty oszust odwdziecza sie tym samym i jeszcze bezczelnie klamie. Najwieksze przeprawy mialam z gosciem ,ktory mial 88 slodkopierdzacych komentarzy, zero negatywow, wydalam kupe kasy na telefony i jeszcze rozmawialam z jakas jego kolezanka, bo on sam nie odbieral i nie mial odwagi, aby zachowac sie jak facet i do mnie zadzwonic:O

Gość zakupy lubie
ja nie mialam takich przykrych doswiadczen. po drugie lepiej kupowac sklepie na allegro niz u pojedynczego sprzedawcy. poczucie bezpieczenstwa daje mi brak negatywoew i, liczba transakcji i liczba wystawionych przedmiotow. nie zdecydowalabym sie nic kupic od prywatnych osob. np. rzeczy uzywanych .

A czemu by miał sie kto dac negatywa... mnie jeszcze nikt nie oszukał.... Też zawsze sprawdzam ile negatywów jest.... i jeszcze jakie te negatywy..

Gość stracilam swoje pieniadze
ja mam ponad 500 aukcji i jak do tej pory bylo ok teraz kupilam fakt-od osoby bedacej na allegro od niedawna-miala same pozytywy- pisze ze konto było od niedawna ale -przeciez kazdy kiedys startuje i okazalo sie wtopa-40zł

Idziecie do banku, prosicie o potwierdzenie przelewu z konta (w przypadku płatności Internetowej - jeśli przelewacie za pomocą blankietu, macie automatycznie) i już :) Sprzedawca musi mieć dowód że wysłał towar A czytać należy też neutrale i pozytywy, bo jeśli widzę 100 opini "towar dotarł po 3 miesiącach, ale jest OK", to jeśli się śpieszę, na pewno nic tam nie kupię :)

Gość nie chce mi sie zdzierac butow
za 28 zł

Gość tak z ciekawosci pytam
Jak cie oszukano? Rozumie ze nie wyslano towaru? Zapewne jesli to oszust bedzie oszukiwal lub oszukal wiecej osob, wiec moim zdaniem powinnas do zglosic, nie wiem gdzxie bo sie nie znam na allegro ale watpie zeby mial na celu pohapic sie tylko na 28 zl od Ciebie