Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omia

Mój syn pobił mojego ojca!!!!

Polecane posty

pamketaj jeszcze ze jezeli chcesz umiescic rodzicow razem to musisz poszukac domu koedukacyjnego a takich jest malo, wiecxej jest ogolnie dla kobiet niz dla mezczyzn ale na pewno cos znajdziesz...i pamietaj ze na pewno rodzice beda na ciebie krzyczec, mowic ze ejstes wyrodnia corka itp ale nie daj sie! nie daj sie szantazowa emocjonalnie

Gość Jeszcze nie znudzilo ci sie
zakladanie tych prowokacji?! raz jestes tym niby wnukiem, dzis znów mamuśką a ciekawe kim jutro będziesz? moze swoim ojcem? :O:O:O:O

Gość twoj syn dobrze zrobil ze
wpierdoli twojemu staremu:D

Gość jusaa
pamiętam tamten topic co z ciebie za matka:/ i widać po kim to masz! a ludziom którzy nie znają tej historii radzę powstrzymać się z ocenianiem syna.

Gość widocznie wszyscy
pasujecie do siebie w tej rodzinie:P

Gość ja bym wyrzucił syna
podniesienie ręki na starszą osobę jest haniebnym zachowaniem, pozbawionym jakiegokolwiek honoru. nigdy, ale to nigdy tego bym nie wybaczyl swoim dzieciom, a wybaczyć mogę wiele. Nie tego. Syn wszedł na złą drogę. Drogę, która prowadzi do WIĘZIENIA. A dziadek powinien oskarżyć wnuka o naruszenie jego nietykalności cielesnej.

co wy mowiecie? Dlaczego ja krytykujecie. Rodzice mieli ja gdzies, wyzywali, jej dziecko tez, a mimo wsyztsko to wlasnie ona a nie pozostale rodzenstwo, ktore bylo dorbze traktowane , przyjela rodzicow...a teraz ciagle za to placi...jak mozecie ja krytykowac? Oddaj rodzicow i juz! Bo inaczej ejszcze ze 20-30 lat sie tak mozesz meczyc

ja bym wyrzucil syna - tak mowisz bo nie znasz calej historii, ktora byla opisna w poprzednim topiku...sytuacji takiej i swiety by nie wytrzymal a co dopiero nastolatek. To wnuk powinien zaskarzyc dziadka o znecanie sie psuychiczne

Gość jusaa
ja bym wyrzucił syna a jakby ktoś poniżał i traktował jak śmiecia twojego syna to przyjąłbyś go do waszego domu i pozwalał mu go niszczyć dalej??? skoro nie czytałeś poprzedniego topiku to powstrzymaj się z taka oceną!

Gość mementoo
WKURWIA MNIE JAK LUDZIE WCHODZĄ NA TOPIK I WYPOWIADAJĄ SIĘ NIE CZYTAJĄC CAŁOŚCI I NIE MAJĄC POJĘCIA O SPRAWIE!!

Gość omia
Tylko moj ojciec pierwszy zaczal go obrazac. Rodzice ponizali mojego syna ponad 10 lat, a on juz tego nie wytrzymal. Powinnam wczesniej zrobic to o co prosil mnie syn, oddac rodzicow do domu opieki. Wlasnie przymierzam sie do rozmowy z nimi.

Gość tłenti-fajf
a dajcie link do poprzedniego tematu bo nie moge znaleźć

tak i nie daj sie zwiesc@ jak juz mowilam na pewno beda na ciebie rkzyczec, zwalac wine ze ejstes zla corka ze to wszytsko rpzez syna, pozniej bedzie rbanie Cie na litosc ale nie daj sie!!! nie daj sie bo zle sie to skonczy! oddaj ich i juz! zasluzyli sobie na to!

Gość izabelka a cos ty taka
zacietrzewiona? czyzby osobiscie dotknąl cie ten temat, ze tak emocjhonalnie reagujesz?

Gość powiedz ojcu żeby przeprosił
Twojego syna! i synowi powiedz to samo:) może się pogodzą ;)

Gość wspulczuje i ojca i syna

Gość i ducha swietego amen

Gość lepeij sie samej wyniesc
i zostawic ojca i syna razem:P

a tak jakos....jak juz mowilam pracowalam kiedys w domu opieki i widzialam jak niektorzy potrafili byc okropni i jak ich dzieci byly psychzicznie zniszczone! Dlatego ten temat mnie tak dotknal. Poza tym moja przyjaciolka ma podobna sytuacje z dziadkami tylko ze oni nie mieszkaja z nimi ale w domu obok i tez ciagle zle traktuja wnuki

Gość ale chya wiecie ze zlosliwosc
u starszych ludzi bierze sie czesto ze zmian miażdżycowych?:O

Gość lepeij sie samej wyniesc
acha no i oczywiscie na rynku od ruskich kupic karton Kalasznikov r. 67 + kulke radioaktywna z Kazachstanu w promocji :P

ale chyba wiecie ze zlosliwos c- ja doskonale o tym wiem, ale tu jest inny przypadek, jej rodzice nie maja miazdzycy a jje synowi i jej zatruwaja zycie od kilkunastu lat czyli odkad ona urodzila syna...ile mozna?

aż nie chce mi się czytać tych komentarzy. Ciesz się, że pobił ojca, a nie sam rzucił się z balkonu. Wywal ich jak najszybciej. Nie wiem jak mogłaś pozwolić, żeby Twoje dziecko przez tyle lat było tak traktowane. Załatw mu wizytę u psychologa, na pewno ma skrzywioną psychikę przez taką popieprzoną sytuację w domu.

Gość Do usranej śmierci

Gość do ja bym wyrzucił syna
Syn jest u siebie w domu! Jego dziadek mieszka u niego!

Gość jusaa
ja też jestem "zacietrzewiona" jak to czytam bo tez pracuje w domu opieki i wiem ile cierpliwości to wymaga, i nie mówię tu o przypadkach kiedy ludzie mają demencję starczą czy inne schorzenia ale o zwykłym okrucieństwie! Ostatnio jednemu z moich szefów zmarł brat, miał wypadek.Jedna rezydentka powiedziała mu że szkoda ze to jego brat zmarł a nie on! i innej koleżance że dobrze Bóg zrobił że nie może mieć dzieci bo na nie nie zasługuje (jak nie zrobiła tego co chciała) Wiek tu nie jest wytłumaczeniem, to zwykła ludzka nienawiść w nich siedzi, a twój syn cierpi.

Gość pitolan
Do ja bym wyrzucił syna -> tak, ale starsi mają pierwszeństwo :O a obowiazkiem mlodszych jest ustepowac starszym

Gość ja chyba bym popełniła
samobójstwo przy takiej rodzinie.. :(

Gość dobreee
Czyli syn autorki ma sie wyniesc z własnego domu by jej tatuś miał dach nad głową:D:D wolne żarty:D

Gość stylowa
jeśli osiagasz niskie dochody,możesz zostać zwolniona z dopłaty do domu opieki