Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omia

Mój syn pobił mojego ojca!!!!

Polecane posty

jusaa - dokladnie pracujemy ze starszymi ludzmi wiec wiemy o czym mowa... a ten jak mu tam pilotan - wolne zarty to co mowisz! czyli gdybys mial syna- w sumie dobrego chlopaka, ktorego cale zycie Twoj ojciec by ponizal, wyzywal od bekartow itp itd i tak dzien w dzien to kazalabys sie wyniesc synowi? aha dobry z ciebie rodzic

Gość na szacunek trzeba sobie
zasłuszyć:D trza było rodziców wypierdolić wcześniej😡

bo ludzie pisza komentarz bo nie znaja calej historii bo nie czytal poprzedniego topika...i mysla ze gowniaz sobie zasluzyl na kare...a to nie tak...

Gość twój syn jak byłby mądry to by
go nie bił tylko wystawił za drzwi!

ale jak 17 latek ma zareagowac? skoro unikanie ich, nie odzywanie sie nic nie daje....w koncu po 17 latach uderzyl.....duzo osob by tak zrobilo bedac wyczerpanym psychicznie ....

Gość ja bym wyrzucił syna
Na miejscu syna autorki sam bym się wyprowadził z domu w którym mnie nie chcą!

no wlasnie gdzie pojdzie 17 latek, skoro ojca wlasciwie nie ma, dziadkowie go nienawidza i ma tylko mame? gdzie pojdzie? ludzie zastanowcie sie zanim cos napiszecie

Gość ja bym wyrzucił syna
Chociaż by do szkoły z internatem! jeśli jest niechciany to niech nie zawraca innym głowy swoją osobą. Szkoda autorko że nie usunełaś ciąży,współczuje Twoim rodzicom.

Gość ojciec jest ważniejszy od syna

Stuknijcie się, chyba nie macie dzieci, bo gdybyście mieli, w życiu takich bzdur byście nie pisali ;/ A dlaczego on ma się wyprowadzać, skoro to jego dziadkowie pomieszkują u nich w domu? Oni mają inne dzieci, i wnuków, których tak ubóstwiają, to niech sie tam przeprowadzą. A biednego chłopaka niech zostawia w spokoju.

Gość co im ta biedna chłopaczyna
zawiniła? ojca nie ma dziadków nie ma ma tylko matke

Gość współczuje twojemu synowi
ja już po tym powiedziałabym ojcu spierdalaj!

Gość za pewien czas beda mowili o
tym w interwencji:D

Gość pewnie będzie głośno o tym nie
długo w mediach:D

Gość synusia masz odważnego

Gość drodzy kafeterianie
powiem tylko : SZACUNEK I RESPEKT dla starszych... a jak ktoś starszy jest niebezpieczny to też???? :o pierdolenie!

Gość drodzy kafeterianie
ja bym wyrzucił syna Chociaż by do szkoły z internatem! jeśli jest niechciany to niech nie zawraca innym głowy swoją osobą. Szkoda autorko że nie usunełaś ciąży,współczuje Twoim rodzicom. jestes podla i glupia oby los cie pokaral srogo!!!!!!!!

Gość każdy ma prawo walczyć o swoje
szczęście i bezpieczeństwo we własnym domu:)

Gość obserwuję na kafe jakieś
fatalistyczne przepowiednie mające na celu ostrzec rodziców przed grzechami wobec dzieci: zrobiłaś aborcję - nigdy nie będziesz mieć dzieci, nie akceptujesz tego że syn jest gejem - odda Cię do najgorszego domu starców na świecie, nie akceptujesz nieślubnego dziecka córki - wnuk Ci to zapamięta, pobije i na pewno też odda do domu starców. Ludzie, naprawdę myślicie, że w życiu tak jest - zbrodnia i kara? Równie dobrze ktoś mógłby założyć topik: "uschła mi ręka bo ukradłam rajstopy w sklepie, ludzie nie kradnijcie" - oczywiście kradzież jest naganna, ale akurat tym, że uschnie od tego ręka nikogo nie przekonacie.

Gość skoro pobil zawsze mozna
zglosic na policje. Usuna chuligana, moze pojdzie do poprawczaka. A nawet jak nie to przyjmniej go postraszyc, co to ma byc, zeby starczym podstakiwal! :O

Gość komateusz
Bądz pewna, ze na ciebie kiedyś też podniesie rekę, jacy by nie byli twoi rodzice, to powinnas ich szanować(kochać nie musisz), ale podnieśc ręke na starszą osobę?! to jest karygodne, BO JAK JUZ WSPOMNIAŁEM PODNIESIE I NA CIEBIE RĘKĘ, a w takiej rece może też pojawić sie nóż ,lub coś innego i co wtedy?___ "Zdenerwował się?" Uważaj trochę , nie mówie,że masz syna wyrzucić, ale staraj sie z nim porozmawiać, z rodzicami również... Powiem ci jedno ---"nie ma dymu bez ognia" i to ,że on jest nieślubny to nie jest przyczyna spięć i wyzwisk.. Synuś też musi być dobre ziółko, ale ty nie widzisz wszystkiego,lub nie chcesz. Oddasz rodziców do Domu Opieki, to on tez tak z toba kiedyś zrobi.. Wychowasz sobie takiego Januszka (film "Ballada o Januszku") Tam matka tez była ślepa i ciagle mówiła "to takie dobre dziecko"-- Może ogladałaś,jak nie, polecam. Na koniec napisze, że znam wiele takich matek i synów.

Gość Ja też bym nie wytrzymała
Wiem jacy starzy ludzie potrafią być okrutni.. gdyby trzeba było nawet bym zabiła bym mogła spokojnie żyć we własnym domu. To jego dziadkowie są u niego! Po tylu latach ktoś musiał przywołać starucha do porządku :O a wszyscy co się tutaj wypowiadają pewnie by tak samo postępowali z Twoim dzieckiem:(gdyby byli Twoich "rodziców"

Gość zgadzam sie z komateusz
autorko a nei wydaje cicsie ze przyczyna takiego zachowania twojeego syna moze byc bardziej zlozona niz spiecia z dziadkami? wszystko zwalacie na dziadków ale czy na takie zachowanie syna nie maja tez wplywu inne czynniki, np. koledzy?

Gość komateusz
Bękarty trzeba skrobać, twój ojciec już dawno powinien się pozbyć twoje pomiotu. Wybacz mi, ale gdybym był na miejscu Twoich rodziców postępował bym tak samo z tym wstrędnym bachorem.

Gość obserwuję na kafe jakieś
No pewnie - racje jest po stronie wnuka więc może bezkarnie bić. Dziadkowie postąpili brzydko - spotyka ich zasłużona kara, aż dziwne że nie spodziewali się tego, wszak to pewne jak 2+2 że za winę wobec dzieci każdego spotyka kara po latach. Jak nic dom starców - przeciez domy starców zostały stworzone po to, by karać nimi wyrodnych rodziców jak więzieniem.

Gość to wyzej to podszyw
?????

Gość dokladnie obserwuje na kafe ja
dziecko jest zawsze niewinne...:O teraz jak pobije kogos - to wina dziadków, ukradnie cos - wina dizadków...zawsze swoje naganne postepowanie bedzie usprawiedliwial "zlymi dziadkami"....baaa, pewnie sama matka tak bedzie robic, nawet jak jej sunys przywali to pewnie stwierdzi, ze to nei jego wina tylko dziadków