Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama Bartka

mamusie malych dzieci...

Polecane posty

mam nadzieje ze znajda sie tu mamy malych dzieci,ktore beda chcialy sie wymienic doswiadczeniam itp... wszedzie sa topiki ale juz dziewczyny pisza miedzy soba,znaja sie i ciezko wejsc w temat... wiec mam nadzieje ze tu sie uda!!:)

czesć :) mam syna Zenonka ma 4 miesiace :) no i siedzę z nim teraz na macierzynskim :) a ty pomarańczo spadaj- dziecko to skarb :) a kupa-owszem jest ale to zupełnie naturalne ;)

Hej, tu mama 4miesiecznej dziewczynki! Wrzesniowa czesc!!!

Fajnie, mamy dzieciaki w tym samym miesiacu!

Moja mala wlasnie spi... ja udaje ze pracuje bo meza jeszcze nie ma, tez pracuje do pozna.

mama Bartka Moj maz stale tak wieczorami pracuje. Ja tez cos powinnam dorabiac w domu ale czesto te wieczory spedzam jak teraz...

no i faktycznie jest z nim wesoło :D mały gada jak nakrecony i ma miliony pomysłów dokładnie w 21 lutego bedzie miał 2,5 roku

:) no to ławtego porodu ja się z moim szybko uwinęłam ale łożysko' rodzić " prawie 2 godziny muisałam nie wiem czemu :) a tak ogólnie to mały śpi sobie w łóżeczku ,ja piję herbatkę i marzy mi się porcja frytek :D

tesknisz tez czasem za tym zeby spedzic czas razem z mezem...? moj maz w wiekszosci ma nocki w weekendy uczelnie... i zwykle jestem sama :(

Gość ANITKA300
witam ja mam dwojke jedno prawie 4mc-e drugie 21 mlodszy to anioleczek ale starszy nadrabia za 2

a imie juz wybralas dla corci?:)) mama Zenonka-ja od 6 rana do 16 na porodówce a o 17 zrobili mi cc :P myszka83-fajnie musi byc z takim skarbusiem :) juz sie nie moge doczekac kiedy moj maly zacznie chodzic,mowic :))

Oj, ja podobnie jestem sama. Czesto zaczynam wariowac. Na szczescie moja mama wpada do mnie raz w tygodniu a czasem dwa i ide wtedy na fitness. No i w piatki rano mam swoj slynny hiszpanski. Moj porod byl bardzo skomplikowany i zakonczony cesarka.

Gość ANITKA300
roznica jest ale starszak przyjal maluszka bardzo pozytywnie myslalam ze bedzie gorzej swiata poza nim nie widzi tuli caluje glaszcze po glowce