Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Gość to i ja poprosze
Caryca komu teraz wrozysz?

Do osób dopytujących się czy sie zgadza...ja też jestem ciekawa, jak pisałam...karty mają wiele znaczeń. One się nie mylą, mogę pomylić się JA przy interpretacji :) Uczę się i ten wątek jest po to bym mogła lepiej rozmawiać z kartami, odczytywać to co do mnie mówią...

Gość ciekawskaa aa
Caryco czy mogę jeszcze liczyć że rozłożysz dla mnie karty ? Wpisałam się wcześniej

ja również w sprawie milosnej czy ja ur 6.041977 i on ur27.08 1979 będziemy jeszcze razem.z calego serca dziekuje

Gość łabadibadubu
a ja byłam pierwsza:P a ze nie było uwzględnione ze mam podać imie i daty to powinnam zostać potraktowana poza kolejnościa:P hihi

Gość właśnie wróciłam
Ojej, dziękuje bardzo! Zgadza się, że mieliśmy niedawno konflikt. Opis mojego związku bardzo trafny! To przejście z jednego etapu wdrugi bardzo by się nam przydało. Oboje mamy nadzieje, że właśnie w tym roku uda się zrobić krok na przód. Jeszcze raz serdecznie dziękuję 🌼 Mam nadzieję, że się spełni :)

Gość to i ja poprosze
super!! czekam niecierpliwie na swoja kolej :D

Gość gabi5555
ewa 16.04.1985, łukasz 10.07.1984 czy bedziemy jeszcze razem? czy on jeszcze coś czuje do Mnie?

margaretko >> Karty niestety nie są dobre...obecna sytuacja mówi o takim lekkim związku, czasami wskazuje na wakacyjną miłość. To taki trochę młodzieńcze uczucie, są nadzieje ale to zdecydowanie nie karta glębokiej relacji. Ty wypadłaś w wisielcu,ta karta mówi niemal dosłownie o zawieszeniu ale i bierności. Ty czekasz, ale nie działasz. Nie jest przypadkiem tak, że Twój partner "dyktuje warunki?", czyli np. Ty się już zdeklarowałaś względem uczuć, planów i czekasz na jego ruch? On niestety żyje przeszłością, albo inną kobietą albo tym co było między wami, miłym początkiem, tym co już za wami. Ostatnia karta bardzo ostrzegająca, mówi i dwulicowości i tajemnicy... ten pan coś ukrywa przed Tobą i niestety może to być inna kobieta.

Gość ble ble ble 345
ja tez czekam z niecierpliwością 🌼

Gość popular
Paulina 26.01.1992

Gość to i ja poprosze
a potem moja kolej :)

łabadibadubu >> Karty pokazały jasno, że w tej relacji są osoby trzecie. Obecnie chyba jest dużo napięcia i wycofania, konspiracji... raczej Wasi partnerzy nie wiedzą o tym związku lub się domyślają i to powoduje napięcie. Twoja karta bardzo smutna, mówi o zmęczeniu i przytłoczeniu sytuacją, często donosi się do partnera tyrana, choćby psychicznego, kogoś kto obarcza Cię winą, swoimi problemami. Po prostu zrzuca coś na Twoje barki. Rozkład jest ogólny więc trudno mi się odnieść do tego kim on jest (partner czy kochanek). Jego karta niestety...mówi wyraźnie o tym, że dla niego to skok w bok. On nie wiążę z Waszą relacją większych planów. Buduje na niej swoje poczucie wartości, męskości...jednocześnie to karta brama, więc on czasem sam może mieć wrażenie, że to coś więcej. Nie jest to jednak to co ma na stałe w sercu. Karty radzą działać racjonalnie, obiektywnie i przede wszystkim rozumem. Karta bardzo silna, możesz nawet potrzebować kogoś trzeciego, kto spojrzy na to z boku bez emocji. Musisz przywiązywać teraz dużą wagę to każdego kroku jakie podejmiesz.

Gość i ja proszę
iza 27-11-1985 czy coś z tego będzie? (nie wiem czy pytanie może być tak enigmatyczne?)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwaga do niektórych: prosiłam o nieumieszczanie nowych próśb, nie wiem czy teraz dam radę ze wszystkimi ani kiedy znajdę czas i siłę na karty. Poza tym proszę o pytania...nie będę zgadywać czego chcecie od kart. Poza tym...im dokładniejsze pytanie tym dokładniejsza odpowiedź. to samo tyczy się informacji, im bliżej opiszecie sytuację tym lepiej będę mogła się odnieść do tego. I JESZCZE JEDNO: Jak uzupełniacie dane to wszystko proszę umieszczać w jednym poście, nie mam ochoty tu szukać daty tu imienia a tam pytania. Poświęcam swój czas, więc proszę o to samo...przepisanie wszystkiego razem nie boli :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to i ja poprosze
teraz ja, teraz ja :)

i ja poproszę >> nie...z czego ma być? Ze związku, z pracy, ze studiów? Ja naprawdę nie jestem jasnowidzem :( Jak zadaję ogólne pytanie kartom to one mi tak samo odpowiadają, pytanie jest bardzo ważne.

Gość łabadibadubu
dziekuje ci, wiele rzeczy jest prawdziwych w tym co napisałaś, tylko to co pokazała karta o tym ze dla niego to skok w bok troche cos tu nie pasuje bo to on mnie błaga o to zebym rzuciła partnera bo mnie kocha, ale pozatym wszystko pasuje i sie zgadza, dziekuje Ci dobra kobieto🌼 no i pioseneczka dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=EsIEjpQi83w

Gość popular
Paulina 26.01.1992 chciałam wiedzieć czy coś się w moim życiu zmieni? W rozumieniu ogólnym

Gość chupachups
Patrycja 1.05.91 r Piotr 20.03.90 r Chciałabym wiedzieć czy tworzyliśbyśmy zgrana pare i ogólnie czy nam sie uda coś więcej niż przelotne 'koleżeństwo' ? Dziękuje z góry ;)

Gość byłam w zwiazku z mężczyzna o
witam, poproszę o wróżbę, ewa. 2.10.79 moje pytanie dotyczy przyszłości z mężczyzna sporo ode mnie starszym, czy przeprowadzi się do mjego miasta, czy będziemy razem, z góry dziękuję za odp.

Gość to i ja poprosze
dziekuje caryco! w niedalekiej przyszlosci sie okaze :)