Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Jak w temacie :) Zaznaczam, że się uczę, nie mam kilkuletniego doświadczenia. Przypominam też, że tarot nie jest wyrocznią! WSKAZUJE JEDYNIE KIERUNEK W KTÓRYM IDZIEMY, RADZI, PODSUWA ROZWIĄZANIA. To nie jasnowidzenie. Nie odpowiadam na pytania dot. osób trzecich. Tzn "co słychać u koleżanki bo jestem ciekawa?". W takim wypadku polecam wziąć komórkę i zadzwonić do niej z tym pytaniem :) ZA WRÓŻBĘ TRZEBA ZAPŁACIĆ, choć niekoniecznie gotówką :) Może to być podziękowanie, miłe słowo, przepis na dobre ciasto czy piosenka z dedykacją dla mnie. Musi po prostu dojść do wymiany. Czasami skieruję do kogoś dodatkowe pytania, bo jak pisałam karty to nie jasnowidzenie. Mają wiele znaczeń i czasami będę potrzebować informacji by się ustosunkować. Osoby chętne do tzw. "Sprawdzania kart"...dobrej zabawy i radzę poczytać początek postu. BĘDĘ WDZIĘCZNA jeśli się odniesiecie do wróżby, dacie znać jak się później sprawy miały 🌼 Mój mail: caryca.katrina@gazeta.pl

Gość łabadibadubu
mam faceta i go zdradzam z kims kto ma tez partnerke, chcemy spróbować razem [ ja i kochanek] mamy szanse?

Gość miałam podobne
Agnieszka18 07 1972 kiedy wyjde za maz i czy za obecnego partnera? dziekuje z góry

laurent >> pytanie, imię, data urodzenia :P miałam podobne >> Nie odpowiem na pytanie kiedy wyjdziesz za mąż. Mogę Ci rozłożyć karty na obecny związek i jego dalsze losy jedynie.

Gość miałam podobne
poprosze:-)

Gość ciekawa aaa
Caryca czy możesz mi również powróżyć?

Gość właśnie wróciłam
Klaudia 07.06.1988 Ja też bym chciała się dowiedzieć jak się potoczą losy mojego związku :)

Gość maggggietkka
to ja poprosze malgorzata 14.03.1970 Lee 29.03.1968 jaka przyszlosc w naszym trudnym zwiazku?

Gość łabadibadubu
ja: 27.09.1986 on:28.03.1979

Gość to i ja poprosze
Urszula 16 05 80 bedzie corka czy syn?

Gość to i ja poprosze
no i jak idzie??

miałam podobne >> Obecnie w waszym związku jest harmonia, chyba dobrze się dogadujecie. Łączy was silnie coś poza sercem, może wspólne zainteresowania a może chęć stabilizacji? W tym związku jednak Ty otrzymujesz więcej niż dajesz. U partnera widać zagubienie, które niekoniecznie musi okazywać...karta mówi o żebractwie, zarówno uczuciowym jak i finansowym. Jeśli nie macie kłopotów finansowym ani nie zarabiasz więcej od niego radziłabym Ci się skupić na potrzebach partnera, bo na pewno jest coś czego mu brakuje... Jednak na pewno między ami jest miłość, przyszłość (przynajmniej najbliższa) maluje się pięknie :) Spełnienie, porozumienie i harmonia.

laurent >> karty to nie rzucanie monetą...i nie trwa 10 sekund. Jeśli przyszedłeś kpić to droga wolna...mnie to nie rusza :)

Gość to i ja poprosze
mialam podobne- zgadza sie??

Teraz rozkładam karty dla Klaudii, proszę o chwilowe niedopisywanie nowych próśb, nie jestem maszynką do kart :) Nie dam rady... PROSZĘ O PODAWANIE: IMIENIA, DATY I PYTANIA. No bez tego kart nie kładę...

Gość ble ble ble 345
czy zdam mature i dostane się na studia? monika 16.12.1991

haloo ja jestem kobietą :) nie chciałam kpić po prostu myślałam że to kolejny pic na wodę.

Gość nie chłopak
od jakiegoś czasu nic mi nie wychodzi, studia mi się zaczynają walić, ciągle jestem zmęczona, boję się co będzie jutro, możesz mi napisać kiedy to się zmieni?

Gość łabadibadubu
to jeszcze raz: 29.07.1986 -ja 28,03,1979- on czy mamy szanse być razem, obecnie jesteśmy z innymi partnerami ale chcemy sprobować razem bo z obecnymi partnerami nam sie nie układa... czekam na swą kolej;)

Gość ciekawska aaa
Również poproszę o rozłożenie kart Mam pytanie czy chłopak, który mi się bardzo podoba również darzy mnie uczuciem i czy będziemy razem ? Izabela 08.10 1985 r

Gość miałam podobne
tak zagadza sie!!!!! Autorko napisałam Ci @ i w wolnej chwili odpisz

Gość martynkaaa200991999
Marta 10.11.1984, Marcin 13.06.1984.Co karty mowia na temat naszego zwiazku?Jaka jest przyszlosc naszego zwiazku?

Klaudio>> Czy nie było tak, że zdobywałaś swojego partnera albo mieliście konflikt niedawno? Karty pokazują obecnie szczęście, ale stabilne...więcej uczuć niż namiętności, co nie znaczy że drugiej nie ma. Po prostu bardzo ciepła i uczuciowa relacja. Twoja karta pokazuje spełnienie wskutek ciężkiej pracy, stąd moje pytanie :) Możliwe też, że w obecnym związku znalazłaś ukojenie po wcześniejszym związku...Twój partner chce coś budować, przejść dalej w Waszej relacji. Dodatkowo na końcu wypadła śmierć (nie bać się!)...ona mówi o zmianach, przejściu z jednego etapu w drugi. Może pierścionek zaręczynowy, przedstawienie rodzinie? Na pewno coś co pozwoli Wam zrobić krok w przód :)

Gość to i ja poprosze
Klaudia i jak? pasuje?

PROSZĘ NIE DOPISYWAĆ PRÓŚB!!! Ja naprawdę nie dam rady rozłożyć tylu kart :( A nie chcę by ktoś potem czuł się oszukany...