Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Gość ciekawwwwaaaajaa
jeszcze jedno: Czy pomyślnie skonczę swoje studia? Wioleta 2.06.1989

Gość kooteek
ja 29 09 1975 i jak bedzie układało sie nasze małżeństwo w przyszłości on 02 02 1966

Witam :) prosze o wrozbe Co w moim zyciu uczuciowym sie wydazy w tym roku ? Czy bede z kims w zwiazku uczuciowym ? Kasia 82 .04.04

Gość PULPFIKSZYN
co mam zrobić, czy mam pozostać przy tym, co jest, czy odejść i wyjazdy za granice, czy to dobry pomysł?

wysłałam maila :) z niecierpliwościa czekam na odpowiedz:) :P

a ja powiem tak......... >> Skąd wynikają te kłopoty finansowe głównie? Karty pokazują, że jest jakiś bardzo wyraźny czynnik o tym decydujący i z tego powinnaś się wycofać. Może to być zbyt małopłatna praca, jakiś interes w który jesteś uwikłana. Zdecydowanie musisz od czegoś odejść. Powinnaś też zacząć działać a nie tkwić w miejscu i czekać na przysłowiową mannę z nieba... karty wręcz każą podjąć działania, dobrze organizować czas i działać skrupulatnie. Okazja do poprawy finansów (np. nowa lepiej płatna praca, okazja do zarobienia większej kwoty) pojawi się już niedługo, między 20 stycznia a 20 lutego. ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| JA NIE WIEM CZY PISZE DO ŚCIANY, NIE JESTEM TAROTOWYM KOMBAJNEM...NA PEWNO NIE ODPOWIEM DZIŚ NA WIELE PYTAŃ, NIE DAM RADY. POMIJAM TEŻ WSZELKIE POSTY GDZIE CZEGOŚ BRAK (IMIENIA, DATY LUB PYTANIA...BO I TAK BYWA). WYSTARCZAJĄCO DUŻO OSÓB STOSUJE SIĘ DO MOICH ZALECEŃ BYM TRACIŁA CZAS NA DOPYTYWANIE SIĘ...PRZYKRO MI. PROSZĘ TEŻ NIE PISAĆ DO MNIE NA MAILA WIĘCEJ, TAROT TO NIE MOJA PRACA...MAM WIELE INNYCH OBOWIĄZKÓW I NIE SPĘDZĘ 24H PRZY TALII :) ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Gość ulcia123
witam ,bardzo prosze o wróżbę URSZULA 12.10.1972.CZY MAM SZANSĘ NA WSÓLNE SZSZESLIWE ŻYCIE TAK DO KOŃCA Z OBECNYM PARTNEREM ,ZAZNACZAM ZE OBOJE JESTESMY PO PRZEJSCIACH,POZDRAWIAM I CZEKAM NIECIERPLIWIE

Gość pineapleboobs
zapomniełam dodać imienia : justyna Czesc 14.05.1991 Jak potoczy sie moj teraźniejszy zwiazek ??? Jezeli istnieje mozliwosc: Moja mama jestpowaznie chora jak los zwiaze moje i jej życie?

Gość ciekawska aaa
caryco jestem po a powiem tak czy rozłożysz karty czy już nie masz ochoty ?:)

******************************************************************* Jejku, nie piszę, że kogoś pominę, ale litości... Mam sesję za pasem, muszę zarabiać pieniążki bo z nieba mi nie lecą :P Nie mogę sobie pozwolić na 10h przy kartach jak wróżki, które z tego żyją...Logiczne chyba, że jak tu jest 30 próśb to nie dam rady dziś (a mimo trąbienia dopisują się kolejne osoby...) - więc chronologicznie niektórzy dostaną wróżbę jutro, za 2-3 dni...jak się wyrobię! ************************************************************

Gość ciekawska aaa
To jest zrozumiałe tylko chciałam wiedzieć czy dzisiaj jeszcze się dostanę :P

Gość pojutrze
ludzie poododajdzie ten wątek do ulubionych i zerkajcie co jakiś czas. i skonczcie teraz dodawac nowe prosby, bo tylko chaos wprowadzacie :/ Na maila tez do niej nie piszcie, bo juz pewnie mnostwo osob to zrobilo. odczekajcie kilka dni i wtedy ją 'zaatakujcie'

Gość eeewwweee
czy moj obecny partner bedzie juz tym na stałe? Ewelina 4.09.1987

Gość iwa242424
co mnie czeka w miłości czy wyjdę na prostą po nieudanym związku? 06.06.1985

Gość natallkaaaa
czy bedziemy ze soba dlugo?? on10.07.91 ja 10.08.91 dzieki z gory :)

Gość pojutrze
boże...do ludzi to jak do ściany :-o

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ciekawska aaa Również poproszę o rozłożenie kart Mam pytanie czy chłopak, który mi się bardzo podoba również darzy mnie uczuciem i czy będziemy razem ? Izabela 08.10 1985 r ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Co on o Tobie myśli? Postrzega Cię jako bardzo kobiecą osobę, tak wręcz trochę stereotypowo...ciepłą, łagodną. Na pewno go pociągasz seksualnie także. Iskrzy :) Jak potoczy się przyszłość? Obecnie Was do siebie ciągnie, relacja się zacieśni, bardzo możliwe że będzie miała na to wpływ jakaś impreza, no ogólnie jakieś wydarzenie "grupowe" lub ktoś Wam w tym pomoże. Ostatnia karta bywa dwojaka, ale w kontekście wcześniejszych chyba w końcu połączycie się w fajny, dobrze działający związek :)

Gość do cacrycy
caryco powiedz tylko, czy odpowiedz na te maile, ktore do tej pory dostalas? bo nie chce pisac tutaj na forum..

Gość iwa242424
iwona 06.06.1985poprzednio zaponiałam dodać imienia przepraszam jak mi się ułoży w miłości w tym roku po nieudanym związku? czy wyjde na prostą .Dziękuje i czekam cierpliwie

pojutrze >> dziękuję za pomoc 🌼 do cacrycy >> Tak, ale nie wiem czy dziś i dotyczy to tych sprzed prośby. Te maile gdzie ktoś pyta "powróżysz?" i ani daty ani imienia ani pytania pominę... Naprawdę nie jestem jasnowidzem :P

Gość natallkaaaa
czy bedziemy ze soba dlugo?? on-RAFAŁ 10.07.91 ja-NATALIA 10.08.91 dzieki z gory JESZCZE RAZ BO NIE PODAŁAM IMION.. CIERPLIWIE CZEKAM NARAZIE

Gość piotrmaly
czesc bardzo Cie prosze odpowiedz na moje pytanie moja data urodzenia 12. 02.1982 imię Piotr pytanie: co mnie czeka w miłości. czy uda mi sie znalezc odpowiednia partnerke czy moize wroce do poprzedniej dziewczyny. prosze odpisz bo mam dylemat

ciekawska aaa >>>> bo mi zjadło :) On widzi jakiś dystans między Wami, tzn z Twojej strony. Może jest nieśmiały i czeka na Twój ruch albo przynajmniej sygnał, że może "ruszyć" :)

Gość aleale...
Anna 23.12.50r.co mnie czeka w przyszłości?

Quicksand >> korzystam z tarota. Zgłębiam również numerologię i może niedługo będę te dwie sprawy łączyć, bo fajnie się moim zdaniem uzupełniają. Natomiast na tę chwilę korzystam tylko z kart :)

martynkaaa200991999 Marta 10.11.1984, Marcin 13.06.1984.Co karty mowia na temat naszego zwiazku?Jaka jest przyszlosc naszego zwiazku? ******************************************************** Marto, czy ten związek to małżeństwo albo traw długo? Karta na stan obecny pokazała mi spokój, harmonię ale w stosunku do następnych kart mm wrażenie, że to takie wypracowane...jakbyście osiągnęli jakiś kres, ale nie wiadomo co właściwie dalej. Twoja karta pokazuje przesyt, takie "mam to co chciałam ale czy na pewno tego pragnęłam?", uczucia chyba przygasły, może minęło zauroczenie a weszłaś na ten spokojniejszy etap miłości, bez porywów serca, tego Ci brakuje? Albo zastanawiasz się czy to ten... U Twojego partnera pokazało się więcej żywych uczuć, może nawet wysoka seksualność albo pragnienie dziecka. On chce iść do przodu. Jeśli chodzi o przyszłość to jakieś ważne kroki. Formalizacja związku, planowanie dziecka bądź skupienie się na zapewnianiu materialnego bytu, bezpieczeństwa finansowego. To raczej nie namiętne porywy, ale budowanie domu, rodziny.