Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Gość beksaalala
Dziękuję Ci bardzo Caryco :) Z tą pracą to mnie troszkę zmartwiłaś. Bo ja ze względów zdrowotnych - musiałam odejść z pracy (tak jak napisałaś). Mogę póki co pracować tylko w domu. Próbuje swoich sił we własnej działalności - jednak póki co los mi sprzyja i o dziwo dostałam nowe zlecenia... A w miłości...hmm..może to dziwne, ale powiem, że mało jest tak aangazowanych w związek facetów jak mój. To ja jetsem ta zła...wiec ciekawe dlaczego u Cie na odwrót karty mówią...hmm... w kazdym bądź razie bardzo dziękuje, na dniach przygotuje dla Ciebie niespodziankę. :)

Ta karta Twojego mężczyzny niby nie jest najgorsza, zaangażowanie jak najbardziej. Tylko, że ona mi często leci na takich czarusiów: więcej mówią niż jest w rzeczywistości... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/53/RWS_Tarot_16_Tower.jpg To była Twoja pierwsza karta na pracę, ale następne strasznie dobre... Za to tak kończy się Twoja działalność wg kart choć pierwsza karta była dobra...: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/02/Swords03.jpg

Gość beksaalala
kurcze..takie mrożące krwe w żyłach te karty. pierwsza ta wieża - wypadające z niej duszyczki. kolejna- serce przebite sztyletami ;( Z moim chłopcem jestem od 7 lat, czarusiem nie ejst, wiem, mogę na nim polegać, tyle ze juz troszkę stagnacji się pojawiło. Co do pracy - może wróżby nie najlepsze, ale musze póki co jakoś zarabiać.:) więc nie poddam sie..nawet kartom :) Pozdrawiam serdecznie - będę chciała Ci coś Caryco przesłać - czy na stronie Twojej znajdę namiary na jakiś adres priv?

Gość beksaalala
a może z tapraca to takie straszne karty wychodzą...bo ja mam mieć operację? i dlatego zrezygnowałam. hmm...:/

Namiary są na blogu a co do kart. To nie wyrocznia :) Napisałam o wg nich będzie powodem 3. karty, bądź bardziej roztropna a... :)

Gość Czeeeeeeeeeekoladka
Skończyłaś?? A ja chyba mnie pominęłaś:)

a będziesz jeszcze kiedyś wróżyła?:) zależy mi :) pozdrawiam

Ewcia >> A wystarczyło przeczytać co pisze w linku w stopce... Zresztą przed chwilą na Kafe zamknęłam nową kolejkę :)

Gość aggaaacia
agata 30,04,1974 co dalej z moim zwiazkiem

przeczytałam stopkę i napisane jest,że temat zamknięty,i zastanawiam się czy na chwile czy już forever :)

Gość aggaaacia
nie docztałam mam nadzieje że jak będziesz miała czas to wrócisz do mnie bardzo proszę

Gość aggaaacia
a gdzie mogę cie znależc ,czy mogęliczyc ze wrócisz jutro ???

Gość kasieńkabasieńka
Kochana Caryco Dziękuje ci ślicznie to już na mnie skączyłaś:) Zgadzam się z twoją wróżbą jestem tak troszkę gadułą nie możliwą i fakt dużo rzeczy się boję wolę trzy razy dotknąć niż się sparzyć hihihi.a co do tego mężczyzny Mam nadzieje że własnie tak to się poukłada,i że on czuje to samo co ja:). A z resztą bede się starać by było dużo lepiej ponieważ własnie teraz mam duże wsparcie od rodziny i nie moge tego ignorować a być wdzięczna i to z całego serduszka ani powodować sprzeczki.Postaram się by było oki. A co do nałogów waśnie dojrzewam do tego by rzucić papierosy w końcu:):):) Kochana jeszcze raz Wielkieeeee Dziękujeee :)

Gość KasieńkaBasieńka
I czekam hmmm może liczę na to że w końcu to się z Nim spotkam i bedziemy mogli sobie spokojnie pogadać,a nie tylko smski i gdzies tam przelotem sie widzieć:):):)

Gość Czeeeeeeeeeekoladka
Jestem na 20 stronie:)

Czeeeeeeeeeekoladka >> Ale ja temat ZAMKNĘŁAM na 13. stronie i odpowiadałam tylko i wyłącznie na posty do tamtego momentu napisane... Przykro mi.

Gość Czeeeeeeeeeekoladka
aha nok ok;) a jak bym Ci na e-meila wysłała to w wolnym czasie postawilabys mi tarota??

Gość Taka jedna Anka
Witam. Piszę bo chciałabym skorzystać z Pani usług. Męczy mnie sytuacja w której obecnie się znajduje.Byłam i jestem zakochana w facecie który mnie opuścił.Wyjechał do innego kraju. To uczucie soadło na mnie jak grom z nieba.Czułam że on czuje to samo.Mieszkaliśmy w jednym domu.To działo sie w Anglii.Nagle on sie wyprowadził do innego miasta.Rzuciłam wszystko dla niego i poszłam za nim.Był blondynem ok 30.To uczucie było tak silne że teraz ciagle jest we mnie nie potrafie przestać myśleć o nim...Boje sie że już tak zawsze będzie.Czy on też ma mnie w sercu jak ja jego? Czy spotkam go jeszcze kiedyś? a może czeka mnie coś innego w życiu...Bardzo prosze o pomoc.Jak wspomniałam nie prowadze normalnego życia zamykam sie na ludzi, ogarnęła mnie pustka i rozpacz.To już 3 miesiac po rozstaniu.Czuje że nic dla mnie niema sensu...Dziękuje i czekam na pomoc:-) Moja data ur. 1.01.1986

Gość Taka jedna Anka
Witam. Piszę bo chciałabym skorzystać z Pani usług. Męczy mnie sytuacja w której obecnie się znajduje.Byłam i jestem zakochana w facecie który mnie opuścił.Wyjechał do innego kraju. To uczucie soadło na mnie jak grom z nieba.Czułam że on czuje to samo.Mieszkaliśmy w jednym domu.To działo sie w Anglii.Nagle on sie wyprowadził do innego miasta.Rzuciłam wszystko dla niego i poszłam za nim.Był blondynem ok 30.To uczucie było tak silne że teraz ciagle jest we mnie nie potrafie przestać myśleć o nim...Boje sie że już tak zawsze będzie.Czy on też ma mnie w sercu jak ja jego? Czy spotkam go jeszcze kiedyś? a może czeka mnie coś innego w życiu...Bardzo prosze o pomoc.Jak wspomniałam nie prowadze normalnego życia zamykam sie na ludzi, ogarnęła mnie pustka i rozpacz.To już 3 miesiac po rozstaniu.Czuje że nic dla mnie niema sensu...Dziękuje i czekam na pomoc:-) Moja data ur. 1.01.1986

Gość serduszkokate
proszę napisz coś o mnie. ok ????

Gość elwiranatec
witam. Czy możesz mi powróżyć jeśli tak to napisz jakich danych potrzebujesz będę Ci za to bardzo wdzięczna:)))

Gość studentka222
czy sprawdzily sie Wam te wrozby carycy? Bo mnie nie...

Kochana wróżko jesteś? ... Jak masz ochotę to proszę, sprawdź i odpowiedz na moje pytanie. Będę bardzo wdzięczna! czy moj obecny chłopak mi się oświadczy i kiedy weźmiemy ślub? I...czy to on na całe życie, naprawde mnie kocha i nie ma przede mną tajemnic? Z góry dziękuję i Pozdrawiam Mam nadzieje, że się odwdzięcze ;-) ja Justyna 01.07.1992 on Robert 29.04.1989