Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

drugs >> Można, ale poczekasz. Dopiero skończyłam odpowiadać na wróżby z 1 strony tematu...mamy 5... Jak pisałam nie jestem maszynką do kart, nie mam też tak wielkiego doświadczenia, żeby działać szybko...muszę pomyśleć, pokontemplować karty, że tak to ujmę ;)

Gość SandraSandra.
Witam 🌼 Czy ja bede miała mojego dzidziusia? kiedy? ja ur 22.07.1990. i czy wszytsko bedzie dobrze w moim zwiazku? on ur. 23.06.1983. Buziaczki:)

Gość SandraSandra.
Witam Czy ja- sandra bede miała mojego dzidziusia? kiedy? ja ur 22.07.1990. i czy wszytsko bedzie dobrze w moim zwiazku? on- marcin ur. 23.06.1983. Buziaczki

Kameleon111 ********************************************* Dużo arkanów wielkich, coś się dzieje...szczerze to mam tutaj mieszane uczucia. Bardzo proszę abyś się do tego odniosła, zwłaszcza jeśli Twoim zdaniem nie pasuje. Ewentualnie odpisz na maila zaznaczając, że to Ty :) Mam wrażenie, że odsunęliście się trochę od siebie, tak jakby "każdy sobie rzepkę skrobie"...coraz bardziej jesteście obok siebie niż z sobą, choć chyba nie ma otwartych konfliktów. Ty pragniesz stabilizacji i bezpieczeństwa, on chyba trochę od Ciebie ucieka. W ogóle mam wrażenie, że on jest większym żywiołem niż Ty, bardziej aktywny a Ty zdecydowanie "spokojniejsza"...w najbliższej przyszłości widać jakieś problemy, z którymi się zmierzycie, wszystko wskazuje jednak na to, że uda się Wam je przezwyciężyć.

Gość franka11
Witam, Również proszę o wróżbę. Od kilku miesięcy źle się czuję i żaden lekarz nie potrafi postawić trafnej diagnozy, bo wszystkie wyniki wychodzą prawidłowo. Czy w najbliższym czasie mój stan sie polepszy? Ewa ur. 02.08.1982

dziekuje :D nie wiemjakie pytanie, ale moze zapytam sie czy gdzies na horyzoncie pojawia sie moje droga polowka:P data : 13/02/1983

Gość do quicksand
jesteś serio taka tępa, czy tylko udajesz? :-o

Gość afisia fisia
Czy ukończę moje obecne studia?

Gość afisia fisia
data urodzenia 16.08.1986, imie Sylwia

Gość i kolejna tępota...
:-o

Gość do carycy
Może dla "równowagi" odpowiedz teraz na kilka maila, które dostałaś?

do pomarancz>>> na wrozby zawsze sie patrzy z przymrozeniem oka, co nie znaczy ze nie mozna sie zapytac :o

do carycy >> A wiesz, ile ich dostałam? :o Nie wspomnę już o tym jakich "powróżysz?" i chyba czekanie aż zgadnę :o Quicksand >> I słusznie, do wróżby TRZEBA mieć dystans a mam wrażenie, że niektórzy to jak wyrok odbierają...a wszystko można zmienić, poza tym jak gdzieś pisałam...karty nie mylą się nigdy, to tylko wróżkom podwija się noga przy interpretacji :D

Gość Aneta 07.03.1985
Czy z mim mężem spędzę resztę swojego życia? Ile będziemy mieli dzieci i czy kupimy wreszcie dom? :P

Gość Aneta 07.03.1985
a i jeszcze jedno pytanko, bardzo ważne... gdzie jest nasze miejsce na ziemi?

gabi5555 ewa 16.04.1985, łukasz 10.07.1984 czy bedziemy jeszcze razem? czy on jeszcze coś czuje do Mnie? ******************* A czy to Ty nie doprowadziłaś do rozstania albo odeszłaś? Obecnie widać chłód i dystans, więcej rozumu niż uczuć ale to może efekt tego, że nie macie teraz kontaktu. Jeśli jest to tak jakby jedno czekało na krok drugiego. W tym związku było chyba dużo namiętności, seksualności i to zostało, po obu stronach ją widać. Szansa na przyszłość wspólną jest, ale obecnie niepewna. Widać więcej żywych emocji niż głębokiej miłości. Na pewno należałoby związek zbudować na nowo, może na zupełnie innych warunkach.

Gość 235425
Caryca a mozna wysłać ci prosbe o wróżbe na mail? Wtedy na odp mozna czekac do skutku jesli nie ma sie komputera wystarczy czasem sprawdzić poczte..mozna?

Gość 235425
Ok to zaraz wysle i bede czekac :) dziekuje za odp wysle i do lozka wiec dobranoc

Dziękuję i wzajemnie 🌼 Idę spać, jutro wrócę do kart, ale i tak proszę się ogółem uzbroić w cierpliwość, szczególnie Ci którzy napiszą po tym poście :P _______________________