Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhjknm

Czy podoba sie wam figura tej pani ???

Polecane posty

Gość bhjknm
nie ???????? ja stwierdzilam, z emusze sie wziasc za cwiczenia

Gość bhjknm
no ladna, ale mi sie wydaje ze troszke przesadzila :) np z ramionami, troszke nogi tez sie kryja w tych czarnych getrach, ale na innych filmach wdac, ze tez troszke odchodza od kobiecych realiow . Brzuch ladny, tyle ze brak tali:) No i piersi b. ladne, ale zatsnawiam sie czy takie wycwiczone, czy podneisione przez te topy , czy moze przeszly jakies poprawki . Podziwiam ta pania za to co robi :) tyle enrgii , wytrwalosci i samozaparcia

Gość ja bym chciała mieć dokładnie
takie ciało jak ona. Z tym że poniżej biustu. Ramiona wolałabym takie chude nieumięśnione jak moje.

Gość bhjknm
no tak, ramiona mi sie wlansie etz nie podbaja , ich sie nawet z abardzo nie ukryje bo jak ;/

Gość bhjknm
miesnie to tam jescze nic, najgorsze jest to jak ktos ma troche tluszczyku na brzuszku . Jak sie go mozna pozbyc , bo brzuszki nie pomoga , miesnie beda, ale pod tluszczem :(( i co ???

taaaaaaa nie wierzę[co się tak jaracie...] ....:o [niedługo to jej kutas wyrośnie] :D :O

Gość bhjknm
nie no pisalam wyzej , ze troszke przesadzila :) ale widac, ze to lubi :) moglanbym miec taka figurke tylko troszke w mneijszym wydaniu :) i bez ramion to moz eubeirz sie juz i wyszykuj na ta uczelnie, przespij sie troszke , a potem tylko budzik zadzwoni , wstaniesz , bedziesz juz ubrana, umyjesz tylko twarz , zemby, i w droge :P

ja jak chodzilam na silownie to mialam zastaw cwiczen cardio, powiedzialam ze chce schudnac tak z wszystkiego po trochu i nabrac jakies wiekszej energii do zycia a nie czuc sie jak babcia stuletnia jak wstaje, ale potem jak rozmawialaam z drugim trenerem o tym moim to powiedzial mi ze cardio sa zle dla mnie ze nie pomagaja mi osiagnac tego co chce ze powinnam miec cwiczenia typu cios tam cos tam nie pamietam nazwy

Gość zemby z gemby
:o

obecnie sobie robie przerwe na 2 miesiace od silowni, no ale to siedzenie na kafe to chyba mi nic nie pomaga:o juz zaraz ide spac, tylko sie spakuje, kurdee nawet nie wiem co mam jutro..

Gość bhjknm
sorry ;/ nie wiem czemu ale daje ci cos ta silownia, czy zadnych efektow nie widzisz ?? ja wlansie nei chce chudjnac jedyne gdzie to z brzucha, poza nim jestem wrecz chuda. Jedyne po co bym cwiczyla to dla meisni, jestem dosc delikatna, wiec bym sobie troszke wzmocnila to i owo, no i oczywiscie nie wygladalabym tak chudo ;/ Przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość bhjknm
rzecz gustu

po miesiacu cwiczen przytylam troszeczke, poniewaz podobno miesnie mi zaczely rosnac czy cos takiego, ale potem zaczelam chudnac w szybkim tempie 2.0 schudlam na BMI czytniku w nastepny miesiac, ale potem stalam w miejscu, acha no i od poczatku zaczelam jes hehe duzo ale warzyw itd takei same porcje jak przedtem, ale zdrowego jedzenia.

no i bieganie jest najlepsze na wszystko na brzuch tez, ja w swoim treningu mialam 3/4 biegania

Gość bhjknm
aha a znasz mzoe jakis sposob jak spalic tluszcz z samego brzucha ??? bo same brzuszki mi nie pomoga ;/ bede meic meisnie z tluszczem, to nie smaczne ;/

Gość bhjknm
:P to mnie bys nie polubila hehhe

brzuszki pomagaja tylko musisz przetrwac ta faze pierwsza gdzie miesnie zaczynaja pracowac, a tluszcz sie nei spala az tak, potem i tluszcz bedzie sie spalal naprawde, a probowlas maszyny takie ze sie owijasz pasem i sie trzesiesz jak wlaczasz, nie wiem jak sie nazywa to bo to tez pomaga

niee, nie podoba mi sie taka figura, wole jednak szczuple baby bez widocznych miesni

Gość RozwodnikNiePoRazPierwszy
Fajna dupeczka:) Ma ładną bużke. Na innym filmiku jest w dzinsach, ma zarabisty tyłeczek, na jeszcze innym zajebisty biust:) Śliczna:) Ale to prawda, jest troche za bardzo umieśniona na dziewczyne. Ale takto jest piękna. Chciałbym mieć taką dziewczyne:)