Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czambałamba

myślicie juz o wakacjach?

Polecane posty

Wiem, że jest dopiero styczeń, ale lepiej zaczać planować wcześniej, żeby później nie robić wszystkiego na łapcu capu nie sądzicie? Zaczęłam od wybierania walizki :P

No wiem, że prawie pół roku, ale zawsze tak mam, że robie wszystko na ostatnią chwilę, dlatego chcę tego uniknąć :P

Gość Richard Alpert
Jeszcze dobrze po Sylwku nie wytrzeźwiałem, a Ty o wakacjach??

Jeszcze nie. Ale na wiosnę zamierzam pojechać na kilka dni do krakowa :)

o wakacjach... pfff, my juz myslimy o Sylwestrze:classic_cool:

jak zaczniesz już planować wakacje, to do lata zapomnisz gdzie miałaś jechać:classic_cool:

nie ,bo lato spedzam nad morzem gdzie mieszkam wyjeżdzam zawsze pozna jesienia lub zima

Gość Martynkoska_23
pewnie, że planuje, wakację będą dla mnie najważniejsze ponieważ w czerwcu wychodzę za mąż, lęce na Hawaje, w sierpniu przychodzi na świat pierworodny mojej siostry więc po raz pierwszy w życiu będe ciocią. 1-go stycznia zaczęłam ćwiczyć, jeżdzę na rowerku, biegam, pływam, zapuszczam paznokcie i włosy właśnie z myślą o tegorocznym lecie :))

Gość Martynkoska_23
zapomniałam dodaćw czerwcu bronię pracę magisterską od września (też lato ;) zaczynam pracę w przedszkolu językowym..ojjj będzie się działo

Gość tragedia w pięciu aktach
jak to wakacje potrafią zmotywować ja biegam, ćwiczę i stosuję dietę bez względu na porę roku czy zbliżające się okazje o wakacjach nie myślę myślę o sesji :O

Gość Martynkoska_23
ja diety nie stosuje na szczęście nie ma takiej potrzeby, po prostu unikam alkoholu, kawy, tłustych potraw i słodyczy, ale to są moje stałe nawyki żywieniowe. A zbliżający się ślub uwierz może zmotywować i to bardzo.

Martynkoska_23, skoro lecisz na hawaje to jakie walizki ze sobą zabierasz? czy wolisz torby? Poleć mi coś, bo nie wiem czy zamawiać Sansonite'y z royalpoint.pl czy nie... Wyglądają solidnie, ale chciałabym przeczytać opinie na ich temat.

Samsonite'y sa drogie, a poza tym to nie jedyna firma produkująca walizki na swiecie. Ja ostatnio planuję kupić taką czerwoną http://royalpoint.pl/Walizka_mala_Ciakroncato_Treff_773-1765.html Strasznie mi sie podoba, a poza tym ma idealne wymiary. taka wlasnie walizka jest mi potrzebna na lot do Stanów w tym roku :) Podoba wam się? :)

Gość kamila.k
Już od stycznia mam zaplanowany urlop a wszystko to zasługa mojej siostry, która namówiła mnie na wspólny wyjazd. A tak dokładniej to wybieramy się na wczasy do Turcji z biurem Itaka. Lekki stres mam bo będą to moje pierwsze tak dalekie wakacje i jeszcze ten lot samolotem... ale podobno to nic strasznego :)