Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flortgrhdgah

trafiłam na prawdziwego dupka..takiego jakich mało..

Polecane posty

ma na myśli to że jesteś bucem/ imbecylem / poczwarą albo kimś podobnym odstraszającym kobiety. Mówi to chyba z własnego doświadczenia

haha! ale czy on ma na czole to napisane że jest prawiczkiem? no chyba nie! więc jakąś może zbajerować, że doświadczony, dojrzały ewentualnie po przejściach itp itd ;)

Gość flortgrhdgah
nie mam męża..on nie jes młodszy tylko w tym samym wieku mamy po 26 lat

to stara jesteś, łap go odrazu bo to może Twoja ostatnia szansa na stanie się chodzącym inkubatorem ;) jejku... jestem w szoku... nie spodziewałem się że kobiety są gotowe umawiać się z mieszkającym dalej niż 120 km internetowym zboczeńcem i mówić "to wcale nie taka wielka odległość" zainspirowałaś mnie ;) od jutra wkraczam w karierę internetowego zboczeńca ;)

Gość flortgrhdgah
nie jestem stara nie przesadzajmy,,, a odległosc 120 km wcale nie jest taka straszna.jakby chciał to by przyjechał chociaz raz w tyg.raz ja raz on. nie zamierzam na niego polowac,i nie zamierzam być jeszcze przez pare lat inkubatorem.bawie sie ucze i pracuje nie mam na to czasu ale chciałabym go zrozumiec dlaczego tak robi. i skoro tyle panieniek w necie poznaje to po co do mnie pisze ?ja w ogole sie nieodzywam,a on sam pisze i rozmawiamy o różnych sprawach,rzeczach o życiu i takie tam, jak sie widywalismy wczesniej to bardzo miło spedzalismy czas,smialismy sie czały czas opowiadalismy o zyciu czułam sie jakbym znała go całe życie.

Gość maciej prawiczek
Nie masz do konca racji .Przeciez mnie nie znasz

Gość SANDI123456
TO DLACZEGO JESTEŚ PRAWICZKIEM?? BARDZO MNIE TO CIEKAWI, BO NIE JESTEM W STANIE WYMYŚLIĆ LOGICZNEGO POWODU. MNIE OSOBIŚCIE TO NIE PRZERAŻA, ALE DLA WIELU KOBIET TO MA ZNACZENIE

Gość flortgrhdgah
bezkitu..ile on wysyłał wiadomosci do panieniek.. po 30 pare dziennie...to chore jest i oczywiscie wszystkim pisał to samo! koniec koniec kurwa jak tu wierzyc facetom?!!!! jeden mnie po 3 latach zdradził a ten umawia sie z kazda i pierdoli wszystko co na drzewo nie ucieka!!!!

Gość dr. Evil
dupki lgną do dup jak muchy do g...

Gość do autorki opiku
A czy moglabys mi powiedziec, w jakiej wyszukiwarce wpisalas jego adres email ??? Ja wlasnie tez mam takiego faceta - tzn mialam - wpisalam jego email w google i nic mi nie wyskoczylo - ale wiem , ze podobnie jak Twoj jest zarejestrowany na kilkunasu takich portalach..........Poza tym skad wiesz ile wiadomosci i do ilu kobiet wyslal emaile????

Gość autorko tematuuuu
znalam (znam) kogos podobnego do twojego "faceta". tez ma 26 lat bardzo lubi dziewczyny ma tez ciagaty do starszych kobiet, potrafi mydlic oczy itp. na imie ma Pawel.

Gość autorko tematuuuu
wpisz w google a jak nic to nie daje to na poszeczegolnych portalach randkowych wpisuj. a moze kozysta z maila ktorego ty nie znasz

Gość flortgrhdgah
nie nie to nie paweł. nie moge podac jego imienia,bo on czesto jest w sieci nie mam pewnosci ze nie siedzi tez i tutaj. a skad wiem co wysyłał do tych kobiet..hmm cóz popisałam z kilkoma które miał w "ulubionych" i wyszło szydlo z worka..sorry mowi sie zeby nie sprawdzac..miec zaufanie..ale jak nie sprawdzisz to obudzisz z reką w nocniku zakochana moze z dzieckiem i zdradzana albo złapiesz jakas chorobe!@!!! kurwa musze sie przebadać..!!!

Gość flortgrhdgah
up.

Gość ehhh życie
tak to niestety jest... ja tez poznalam faceta najpierw wpisalam jego nick w wyszukiwarke. okaqzalo sie ze ma portla na sex protalu. zrobilam awanture, zerwalam z nim. blagal, mowil ze tylko ja sie licze i takie tam bzdety. wybaczylam. pozniej byly jeszcze perturbacje z tym kontem ale skonczylo sie na tym ze prawie przestal tam wchodzic. ale to co odkrylam pozniej to po prostu mnie zwalilo z nog. ja, zakochana gowniara, odkryłam ze moj ksiaze ma zone i dziecko! a wiecie jak? poszukalam go na nk... :]

Gość ehhh życie
że ma KONTO na sex ...* tak mialo byc

Gość flortgrhdgah
no wąłsnie zycie,,najgorsze jest to ze na prawde go lubie..nawet moge powiedziec ze cos wiecej dlatego trudno mi z tym..staram sie go odpychac,powoli przestaje odpisywac na smsy,nie odpowiadam na gg musze tak zrobic bo on nie wie ze ja wiem o tych pannach.. jak tu uwierzyc w facetów? jak mam sie zakchac..no jak zaufac.... coraz czesciej mysle o tym ze najlepiej byc samemu.. ale z drugiej strony juz mi tak cholernie brakuje zeby ktos mnie przytulił zebym poczuła sie bezpievzna.. ciezko czasami jest...tak jak dzisiaj..

Gość ehhh życie
zapomnij o nim, to najlepsze co mozesz zrobic, na pewno poznasz kogos lepszego niz on. dobrze ze nie zdarzylas sie zakochac, ja nie mialam tego szczescia.

Gość nionionioja
no no widze nie tlyko ja wpadam na dupków z neta

Gość filozoffffka
co do tematu-wcale nie mało.takich kretaczy pełno tylko większość potrafi się lepiej kamuflować

Gość dziwne hymm
zapytaj w koncy kim dla niego jeste si o co w tej znajmosci chodzi, mysle ze szczerosc jest naj bardziej trafna w tej stuacji po co sie sciemniac i udawac....

Gość flortgrhdgah
pytałam kiedyś napisał mi że sam nie wie jak to nazwać.. raz pisze mi ze gdyby nie odległosc to moglibysmy byc razem potem wysyła do 50 panieniek maila na sympatiii i tak w kółko. mamgo dosyć urwałam kontakt

Gość buba125
kobieto, przeciez jemu na tobie nie zalezy:/ po co sie zadreczasz zamiast kopnac w dupe zboczenca?;/

Gość flortgrhdgah
przeciez napisałam ze urwałam konktak.. pisze do innych zeby wiedziały jakie kwiatki siedza na necie.. nie mowie ze wszyscy..ale...no ja aurat na takich trafiałam..

Gość flortgrhdgah
urwałam i kontakt i wtyczkę;)