Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flortgrhdgah

trafiłam na prawdziwego dupka..takiego jakich mało..

Polecane posty

Gość flortgrhdgah

kłamca,lubi podymać starsze babki po 40 .ma z 20 kont na różnych portalach towarzyskich i erotycznych.. a ja myslalam ze to porządny facet, najgorsze ze zaczeło mi zależeć..... kuurrrwwaa!!!! gdyby nie mały przypadek to nigdy bym sie o tym nie dowiedziała......

Gość flortgrhdgah
ostatnio spotykam samych dupków..bez urazy ale może ja mam takiego pecha?

Gość flortgrhdgah
tylko dlaczego akurat on jest taki..ktoś kto mi odpowiadał pod każdym względem.pod każdym..długo sie broniłam przed tym uczuciem a kiedy mnie złapało to takich rzeczy sie dowiaduje....fuck!!!!!!!!

Gość flortgrhdgah
kurcze musze sie wygadać bo przeciez nikomu nie powiem że ten moj ideał to taki typ.teraz od dwóch miesiecy i tak mamy tylko kontakt przez gg,telefon i to on zawdze pierwszy sie odzywa. wczesniej sie spotykalismy trochę i potem był mały przestój.ciągle mamy kontak a ja nie wiem jak teraz to skonczyc.. wrr...

Gość jedyne słuszne zakończenie
definitywne wywal go z kompa, komórki, póxniej z serca pójdzie łatwiej

Gość flortgrhdgah
to nie takie proste,on i tak napisze pierwszy..a nie moge mu powiedzieć że wiem o tym jaki jest bo zle by wyszło.. muszę jakoś inaczej to zakonczyc.. no prosze własnie do mnie napisał..ciekawe..

ehhh kopnij go w dupe , nie ma nad czym sie zastanawiac !!!!! faceci są dziwni :-( i jak poźniej mamy wierzyć ze zdarzają sie inni faceci , jak wiekszosc to kłamcy........

Gość flortgrhdgah
piszemy teraz na gg..nie moge mu niczego zabronic bo to nie jest związek przynajmniej raczej lużna znajomość ja i on mamy prawo spotykac sie z innymi ludzmi.. zapytałam sie czy umwia się z wieloma jeszcze kobietami oprócz mnie i ze pytam tylko z czystej ciekawości.,. napisał ze kilka razi z kimś tam sie spotkał ale że to nic poważnego . kiedyś tez napisał mi ze moglibysmy byc razem tylko kilometry go przerażaja..raptem 120 wiec chyba nie ma takiej tragedii z właszcza ze oboje mam samochody ja własciwie nie wiem czego o n chce ode mnie po co pisze do mnie pierwszy skoro ja milcze? nie widzielismy sie juz dawno z róznych przyczyn...i wiele razy juz mówiłam sobie w dchu ze to nie ma sensu ze nie mam sie co łudzic bo gdyby chcial to byłby przy mnie kazdego dnia albo chociaż w weekend czuje sie jak koło zapasowe. mówi mi że mnie bardzo lubi,pisze na koniec rozmowy no to pa kochanie,..skarbie,..itp..miesza mi w głowie..

Gość nionionioja
niezle..wiesz on sie raczej nie zmieni..wiec ja bym dała spokój

Gość nionionioja
upp;)casanova,,

Gość miałam podobnie
Po dwóch miesiącach luźniej znajomości z ciekawości wpisałam jego email w wyszukiwarkę. To co tam znalazłam mnie przeraziło. Tak samo konta na chyba wszystkich stronach randkowych i erotycznych. Najgrorzej z tymi erotycznymi. Bo nie dość, że szukał bezobowiązującego seksu z kobietami to jeszcze do tego faceci dochodzili. Istna masakra. Żeby nie było złudzień wstawił tam swoje zdjęcie w samoch majtkach z czarnym paskiem na oczach. Następnym razem jak przyjechał zachowywałam się jak zwykle. Poprowadziłam tor rozmowy na temat portali randkowych mówiąc że moja koleżanka się tak spotyka. Zapytałam jakie ma zdanie na ten temat - zaprzeczył - on w życiu by czegoś takiego nie zrobił. Wiedziałam już, że nie dość że luj to jeszcze kłamca. Powiedziałam mu, że wybitnie źle trafił, wygarnęłam co o nim sądzę i na koniec odpaliłam mu na kompie tą właśnie stronę. Wyszedł bez słowa:)

Gość miałam podobnie
wyślij mu najgorszą stronę jaką znalazłaś na jego temat na maila, albo wszystkie naraz mu wklej i napisz co o nim sądzisz

Gość feeema
facet szuka swojego ideału, o co Ci chodzi? Jak szukasz pracy to wysyłasz CV do 100 firm i w każdej mówisz, że to właśnie u nich chcesz pracować, nie?

Gość ccdfsd
sciemniaczom i klamcom mowie stanowcze nie po takim nr co on odwalil to od razu bym mu wygarnela wszystko w twarz i won!!

Gość nionionioja
szukałysmy z kolezanka striptizera na pannienski przyjaciołki i wchodziłysmy na rózne portale.. a tam jego profil i fotka bez twarzy..ale od razu wiedziałam ze to o n dobrze ze kumpela nie poznala... a jeszcze cos jak mozna porównac wybrór partnera do wysyłania cv? przeciez ja mam uczucia,moge sie przywiązac a on mozę mnie zranic.. zostawiajac cv w pracy i nie wracajac tam juz nigdy nikogo sie nie krzywdzii.wiec porównanie bezsensu

Gość flortgrhdgah
to wyzej to ja zapomniałam o nicku bo pisałam do kogos innego;)

Gość maciej prawiczek
Ja mam 35 lat i jestem prawiczkiem .Czy tez jestem dupkiem dla ciebie .

ee zaraz dno, przynajmniej moze byc normalny, i ta ktora z nim bedzi enie bedzie sie zalic na kafeterii ze ja gosc zdradzal pare lat...

Gość maciej prawiczek
Do offermy dlaczego uwazasz ze jestem dnem

Gość flortgrhdgah
no ale to kim ja dla niego jestem??zabawka przyjacioka? kim? tylko kolezanka? sama sie juz w tym gubie.. raz mi mowi skarbie,kochanie,potem milczy dwa di.potem zowu pisze całymi godzinami.. a w miedzyczasie wyrywa panny na róznych potralach.. jestem zła.

Gość flortgrhdgah
35 letni prawiczku..nie jestes dupkiem jeżeli nigdy nie skrzywdziłęs kobiety..

Gość r4d
Pewnie, ze nie jestes dnem. Kobiety marza o takich facetach. 35 letni prawik to ideal.

jesteś dupkiem tylko w oczach facetów ;) spróbuj przekuć to na zaufanie u kobiet a niedługo to Ty będziesz patrzył na resztę męskiego stada z wyższością jak na nieudolnych dupków ;)

Gość maciej prawiczek
Nie skrzywdziłem kobiety .To raczej one mnie skrzywdziły i upokarzały .Chociaz wiem ze miały powód

Gość maciej prawiczek
Bez przyczyny co masz na mysli