Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poed

Ojciec mojej koleżanki odmówił jej-własnej córce usuniącia ciąży!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość to są także sprawy facetów
Twoja koleżnka trafiła na drania, to niech go pozwie teraz o alimenty. Dziecko jak przypuszcza będzie i tak miało kochają rodzine:) Całe szczęście że trafił na takiego dziadka:D

Gość MotylkiemJestem
i dobrze zrobił!! głupia to jest Twoja kolezanka że zaszła w ciazę z jakimś dupkiem który ja olał

To że ma takie życie to przede wszystkim jej wina a nie jej ojca-ginekologa :/ Chyba cos Ci się pomieszało. Poza tym lekarze to tez ludzie. Ja jestem za aborcja, za wolnoscia wyboru i przekonań ale tak samo jak kobieta powinna miec wybó tak samo lekarz moze odmowic aborcji....Niech Twoja kolezanka sama bierze odpowiedzialnosc za to co robi a nie obardza nia jeszcze ojca..... :/

"jeśli go córka o to prosiła powinien jej załatwić przynajmniej lekarza to jej życie a nie jego" - jak go poprosi o ogiera, bo akurat lubi duże penisy to też jej powinien kupić, kretynko? :)

Gość asonsi
1) jesli dziewczynie tak zalezalo na aborcji mogla sie zwrocic do innego lekarza 2) ojciec tak hurtowo to chyba raczej nie usuwa - juz nie przesadzaj 3) ktos napisal ze innym kobietom usuwa zawodowo ale prywatnie moze miec inne zdanie - tez tak sadze. ja bym np nie umiala usmiercic swojego wnuka 4) samotne macierzynstwo to nie koniec swiata 5) moze i beda pomagali jej rodzice - i co z tego? 6) wyobraz sobie ze sa ludzie, ktorzy nie maja swiatopolgladu 'nigdy nie zwiaze sie z kobieta ktora ma dziecko'

Gość tylko dlaczego ojciec który
jest ginem ma skrobać własną córke??:D ubawiłam się na maxa:D

Gość aborcja to nie są sprawa dla
Uważam tylko że ojciec powinien pomóc w takiej sytuacji. W dodatku własnej córce w niechcianej ciąży! Ale to on będzie miał problem gdy córka poprosi go o to by został na godzine czy dwie z jej dzieciakiem:D

Gość ccdfsd
zajebista prowokacja po drugie jak kobieta chce usunac to usunie obojetnie czy ma ojca ginekologa czy kij wie kogo ;]

Gość nononnoonono
I bardzo dobrze, że urodziła. Dziecko nie jest niczemu winne. To ten jej były to kawał ciula. A 2500 tyś. jak najbardziej jej wystarczy by sobie poradziła.Nie uważam żeby sobie zmarnowała życie, bo i dlaczego, że nikogo nie znajdzie? Ja znam przypadek że, facet związał się z taką co miała 3 dzieci. I są szczęśliwi. A to że ty byś usunęła to twoja sprawa. Bardzo dobrze że tego nie zrobiła, a nie tak jak chciał ten *uj. Da sobie radę. Nie jest dzieckiem 26 lat to całkiem dobry czas na macierzyństwo. Powinnaś wspierać koleżankę a nie biadolić że tatuś nie pomógł jej zrobić tak straszną rzecz, po której dopiero mogła by mieć problemy i zdrowotne i psychiczne.

"Uważam tylko że ojciec powinien pomóc w takiej sytuacji" - ale twierdzisz, że aborcja to nie sa sprawy dla facetów. Mówiąc delikatnie jesteś troszkę niekonsekwetna...

Kurwa zal takie cos czytac.26 lat i ona idiotka rozpacza ze została matką. Jak nie chciała,mogła pojechac do innego miasta,kupic tabletki poronne,a nie przed wlasnym ojcem nogi rozkładac i jeszcze winic go za to,ze skazał ją na taki los.A ty autorko to jestes debilem do kwadratu.Samotna matka to taka sama kobieta jak kazda inna i tak samo ma prawo do szczescia i rodziny.Ale ktos taki jak ty i z twoja inteligencja raczej tego nie zrozumie... A zarabiajac 2500zł stac ją na utrzymanie siebie i dziecka!I nie rób z niej takiej biednej męczennicy,bo sama jest za siebie i za swoje decyzje/poczynania odpowiedzialna.Jest dorosła i wiedziała co robi.

Gość aborcja to nie są sprawa dla
Chodziło mi o co innego! Decyzja należy tylko do kobiety! Jeśli córka prosi ojca tylko o coś takiego to on niech jej w tym pomoże. W końcu on jest jej ojcem i nie ma właściwie z tym dzieckiem nic wspólnego... Jeśli ten topic to nie prowokacja to ja na miejscu tego ojca tak bym postąpiła!

A co on jedyny w Polsce? jak tak jej zależalo mogła jechać do innego gin. Obrzydliwe przed własnym ojcem nogi rozkładać i jeszcze prosic o coś takiego :(

Gość nie którym ludziom zależy by
wszystko zalatwic dyskretnie:D a tutaj dziewczyna miala pecha w zyciu ze na takie "zlego" ojca trafila :D

Gość ja patrze na to inaczej
Dziewczyna ma dziecko a faceta nie musi mieć czasami lepiej być panną z dzieckiem niż żyć z kimś kto Ciebie nie kocha Więc po co Twojej koleżance facet? ma dziecko i to powinno jej wystarczyć! mężczyźni są i tak do niczego:(

"Decyzja należy tylko do kobiety! Jeśli córka prosi ojca tylko o coś takiego to on niech jej w tym pomoże" - ciekawe co powiesz jak Twoje dziecko przyprowadzi burka sąsiadów twierdząc, że chce mieć z nim dzieci:) To też będzie jej życie, rozumiem, że przygotujesz huczne wesele? ;) "W końcu on jest jej ojcem i nie ma właściwie z tym dzieckiem nic wspólnego..." - pomyślałaś zanim to napisałaś?

Gość asonsi
autorko usunelabys dziecko gdyby facet zagrozil ze odejdzie? facet, z ktorym planowalabys przyszlosc? jak mozna z kims takim planowac zycie? i dobrze ze ojciec-ginekolog nie zaltwil jej skrobanki! barzo dobrze! 26 lat to nie jest jakas malolata tylko dorosla kobieta. dziecko to zadna tragedia. przynajmniej nie wtedy kiedy ma sie prace, rodzine ktora pomoze itd! a ze faceta przy niej nie ma? a co to za facet ktory dal noge jak gowniarz!?!

Gość wwrrr
aborcja to nie są sprawy dla - Ty weź już nic nie pisz lepiej

Gość asonsi
"aborcja to nie są sprawy dla facetów.. to jesty decyzja należąca tylko do kobiety i nawet ojcu dziecka gówno do tego co zrobi matki z tym pasożytem.. " -ze co slucham?? facetowi nic to 'pasozyta' ktory jest tez jego?? no tak. ale jak urodzi to nagle dzieciak znajdzie tatusia zeby brac od niego alimenty, co? wtedy nagle bedzie wspolnym 'problemem'

Gość aborcja to nie są sprawy dla
Ja się tam życiem swoich dzieci nie mam zamiaru przejmować:D oczywiście pomyślałam nad tym co napisałam i wiem że ten facet dlatego dziecka jest dziadkiem! a może by on pomyślał również o innych płodach które usuwa?

Gość dziecko to pasożyt
?

Gość asonsi
aborcja to nie są sprawy dla to moze po prostu nie miej dzieci?? jak to ma byc dla ciebie kula u nogi i tak straszny balast to po prostu nie miej ich

Gość a ona choc obiecala ojcu ze
zaplac za zabieg, co ona myslala ze ojciec to zrobi jej to gratis? teraz pewnie cala jej rodzina cieszy sie z potomka:)

Gość sama sobie pokrzyżowała plany
rozkładając nogi przed chłopakiem, który z nią nie wiązał żadnej przyszłości. cierp ciało coś chciało.

Gość chyba bym sie ze wstydu spalil
a prosząc ojca o coś takiego. aborcja to nie są sprawy dla - A Ty pomysl,jak mozesz w ten sposob mowic? Mało stanowczy ma racje;)

Gość aborcję to on powinien zrobić
ale mózgu!!!!tobie,twojej koleżance i innym tego typu popaprańcom zakładajacym tak durne,prowokatorskie topiki!nie masz co robić? ulice do odśnieżania!!!!!!