Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa mama124

Ile placicie za obiady szkolne dla Waszych dzieci?

Polecane posty

Gość ile te wasze bachory wpieprzaj
normalnie rozwijajce sie dziecko czy nastolatek nie wpieprza tyle, chyba ze ma rozepchany zoladek

Gość nfkrp
Dziecko powinno jeśc 5 posilkow dziennie. Moje jedza śniadanie w domu, druie śniadanie w szkole, obiad w szkole, obiad w domu, czsami jeszcze kolację, chociaż najczęsciej juz nie To jest i tak najczęście 4 razy. To dużo?

Gość nfkrp
Dodam że sa szczupłe i bardzo wysokie

Gość nfkrp
W porównaniu do nas, rodziców. Starszy ma 161cm i waży 80kg, a corcia 155cm 76 kg.

Gość martaaa30.....
miasto Pisz obiady 2 daniowe czasami owoc lub soczek +kompot. miesiecznie jakies około 60 zł zalezy ile dni za styczen płaciłam 43 zł

ja jadłam obiad w szkole, a drugi w domu i byłam chuda jak patyk. no ale to było dawno temu, a w szkole na ogół tylko podziubałam, poza tym dużo biegałam po dworze. nie wierzę, że dzieci w szkole pałaszują wszystko co mają na talerzu więc dodatkowy posiłek w domu jest wskazany. lepiej dać dziecku dwa drugie dania niż batona... na mojej uczelni w zeszłym roku były obiady po 8zł + zupa po 2zł. na ogół 3 dania do wyboru i jedno wegetariańskie. niestety w tym roku zamknęli stołówkę, bo nie przynosiła zysku :( a jeszcze 2-3 lata temu można było zjeść obiad za 5 zł... do jacobs --> nie dziwię Ci się, że nie masz ochoty gotować. w końcu za 10 zł nie zrobisz obiadu w domu...

Gość ja płacęęęęęę
2,50 za dwudaniowy obiad , niezależnie od tego czy jest kotlet czy naleśniki :) to w szkole podstawowej nr 7 Cieszyn Krasna :) Obiady są pyszne. Syn chwali a to niejadek :)

Gość a u nas tak......
a widzisz. tu jest cena za sniadanie, obiad i kolacje. czyli sam obiad 4,5 zl na warszawe nie wychodzi tak drogo.

Gość ja płacęęęęęę
u nas za mleko się nie płaci. Dziecko dostaje 1 kartonik dziennie 0,25 ml

Gość mrągowianka
W naszej szkole obiad kosztuje 3 zł w tym zupa, drugie danie, kompot i deser - owoce, jogurt lub batonik. Tylko w piątki dzień bezmięsny, obiady bardzo smaczne, zupę można jeść bez ograniczeń, bez ograniczeń również są surówki - codziennie 2-3 rodzaje. Nauczyciele płacą 6 zł. Za kucharki, prąd, gaz płaci szkoła. Transport artykułów spożywczych gratis - dowożą hurtownie.

Gość uppppppppppppppppppppp

Gość u nas jak u
mrągowianki. 2,50 za całośc, dla nauczycieli a 4,50. Dwa dania i deser. Wisła

Gość mrągowianka
ciekawa mama - U Ciebie tak drogo, bo obiady sprzedaje firma cateringowa. Tam, gdzie stołówki podlegają szkole koszt obiadu = wsad do kotła. Pozdrawiam Wisłę

Gość ciekawa mama 124
dzieki ;)

Gość 3532523
8,50 to jest rozbój.... Ja płacę 4 zł za obiad jednodaniowy - czasem jak jest tańszy - np. na słodko - to wtedy jest do tego zupa. - w Poznaniu Dotąd wydawało mi się że i tak to dość drogo bo znam kogoś co ma w innej szkole obiady za 2,50... Na mc to wychodzi ok. 70-80 zł. Jak dziecka nie ma - to odliczają.

Gość ciekawa mama 124
8,50 za drugie danie plus 2,50 za zupe !

Gość mmmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
U nas w szkole w Warszawie obiad -zupa + drugie +deser=5zł Catering jest droższy

Gość jenk
nfkrp-uwazasz,że twoja corka przy wzroście 155cm i wadze 76 kg jest szczupła i wysoka?

Gość bimbam
A u nas tak-pozdrawiam Rejowiec fabr.Rodzina męża tam mieszka.

Gość borysdadej
Szczecin zupa-1.50 drugie danie-7zł stołowke dzierżawi prywatna osoba więc niema dofinansowania od miasta Ale obiady są pyszne sam często się tam z żoną stołuje A dzieciaki uwielbiają a straszne z nich niejadki

Gość ciekawa mama 124
Borys Dadej- zazdroszcze ;)

Gość borysdadej
ale nalesniki albo ryż z jabłkami tez raz w tyg są Dzieciaki lubia i ja tez Ale najpyszniejsze panie kucharki robia pierogi ruskie

Gość a u nas tak......
bimbam ---- dzieki i nawzajem.

Gość okolice wawy szkola podst
3 zl jeden obiad z dwoch dan

Gość violettteee
ok 35 zł/miesiac. - dwa dania-mozliwosc dogadania sie z Pania kucharką o dokladkę dania głownego a zupkę jesz do oporu :) pt-danie bezmięsne:)

Gość violettteee
aha dodam ze chodzilo o Szczecin :)