Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gruba bela

Wspólne odchudzanie - 17.01.2010 r. - ZAPRASZAM

Polecane posty

Witam ! Mam 158 cm , i 56 kg ;/ niestety , zbędne kg są :( Niby waga nie duża ale brzuch tak! chcę od jutra się odchudzić : Moja Dieta: I śniadanie: Płatki Musli ( z czekoladą ) II śniadanie: Jogurt jogobella truskawkowy + chleb kruchy wasa Obiad : 2 kartofle Kolacja: Jogurt

na początek chciała bym zrzucić 6 kg :) moja wymarzona waga to 48 kg. Daję sobie czas do wiosny , myślę że schudnę trochę do kwietnia :) i oczywiście zapraszam :)

hej:) Można się przyłączyc? Topik na którym się udzieliłam chyba umarł:/ W każdym razie ja tez mam zamiar schudnąc i to nie bagatela bo ok. 10 kg. Czasu daję sobie na to dużo - chcę otrzymac stały efekt i zmienic swoje paskudne nawyki. Paskudne nawyki to pochłanianie słodyczy i tony kanapek. Kanapką obiadu nie zastąpię... juz się o tym przekonałam:P A co z cwiczeniami? planujesz jakieś? U mnie w grę wchodzi fitness - sama się w życiu nie zmobilizuję żeby cwiczyc w domu. Po materiał na śniadanie muszę się wybrac do sklepu:)

No jasne ! Zapraszam :) Miło że dołanczasz :) Na ogół to robie brzuszki ,skręto skłony , i te podstawowe , Oprócz tego jeżdżę uprawiam sport jazda konno , raz w tygodniu :) ^^ A na dziś to taki plan jak wymieniłam :)

no nie mogę :) koniara:) Uwielbiam konie!!! Sama jeździłam przez parę ładnych lat. Teraz praca...praca...zycie pracą dosłownie. Trzeba to zmienic:) Całe wakacje chodziłam na basen po pracy,a teraz leń śmierdzący. Na fitness dopiero od lutego. Potem i ja zdam relację co zjadłam.

ooo , to supr :) ja miałam we czwartek pierwszy zamierzony galop :) było exstraaaa ; D jasne , możesz nawet wieczorem pisac co w ciągu dnia zjadłaś

ekstra sprawa:) wiesz co narobiłaś mi chęci takiej, że szok:) Dzisiaj sie podowiaduje jakie stajnie sa w moim poblizu i w jakie dni są otwarte:D Galop w terenie to jest dopiero szał:) Zmykam, ale oczywiście wieczorem sie zamelduje:) pozdrawiam:)

Gość NieIdealnaa1777
Witajcie :) To moze i ja dołacze, o ile moge ? hehe :) Zalozylam swoj temat, ale echo. Co tak konkretnie macie w planie ?

hej , jasne że możesz :) W planie mamy odchudzanie , takie jak wyżej pisałyśmy sobie , dałam nawet przykładowy jadłospis , i ćwiczenia , i zrezygnować z paskudnych , fast food , chipsów , kolorowych i gazowanych napoji , słodyczy , ciasteczek , lizaków itp . Aha , i możemy 1-2 razy w tygodniu zjeść batonika fittnes, jakiego chcemy :) My sobie dajemy czas do końca marca :) żeby w kwietniu kupywać nowe letnie i wiosenne ubrania , i się nie wstydzić :)

Gość NieIdealnaa1777
Aha :) Moj cel jest taki, zeby do czarwca, albo i szybciej wygladac ''idealnie'' tzn plaski umiesniony brzuch, jedrny i kragly tyleczek no i szczuple nogi, bez celuitu.. Do tego cudowna brazowa opalenizna :) Na razie chce diete ok 1000 kcal, a potem stopniowo znizac kalorie i przy tym cwiczyc.. Na dzien dzisiajszy waze hm.. ok 54 kg.. :/ mam 163 wzrostu.. Wiem, ze niby wage mam dobra, ale to nie jest to co mnie satysfakcjonuje, jeszcze niedawno wazylam 46, 47 kg.. No i do tej wagi wlasnie chce wrocic :) Mam 17 lat :)

Gość NieIdealnaa1777
I planuje ok 3 posilkow na dzien ostatni i to malo kaloryczny np jablko o godzinie 17 do tego duzo wody.. Chce zrezygnowac z objadow to akurat nie problem, no i slodyczy a z tym bedzie trudniej, bo jem ich strasznie duzo.. :/ No a po za tym to chce zrobic wszytsko zeby schudnac i osiagnac to co chce.. A jesc bede glownie owoce, platki z mlekiem i bulke i to by bylo tyle

ja mam 14 lat , i 158 wzrostu , i 56 kg :/ moja waga też źle nie mówi , ale mam bęben zamiast brzuszka , dokładnie mam identycznie jak ty , nawet też chcę zrzucić 8 kg :) My dajemy sobie czas do wiosny , ale nie mówię że to ostateczny termin, bo też jeszcze może być tak że nie osiągne celu :(;( Ale mam nadzieję że będzie odwrotnie ;) Damy radę laski :)

Gość NieIdealnaa1777
Uda sie, trzeba tylko przestrzegac zasad, i trzymac sie planu, no i nie panikowac jak sie zje o ''kostke'' czekolady za duzo.. :) Jutro podam swoje konkretne wymiary i wage

Ja będę jadła , tzn od dzisiaj 4 posiłki , zero słodyczy itp. jedyna słodycz to moje owoce i musli z czekoladą :) Kocham je :)

Gość atoatoato
A dziewczynki mam pytanko nie macie problemow z rozstepami, albo sie ich nie obawiacie? stosujecie cos na to?

Gość NieIdealnaa1777
hm.. ja mam :/ i niestety nie da sie tgeo pozbyc, chyba ze zna ktos jakis sposob ?

Ja mam rozstępy na udach , ale nie widoczne , takie przezroczyste ja stosuje perfekta exstra slim , serum koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów - przyśpiesza spalanie tk. tłuszczowej -niweluje rozstępy - ujędrnia i rzeźbi syletkę DZIAŁANIE UDERZENIOWE : * Widoczne efekty już po 1 tygodniu * po 4 tygodniach 52 % redukcji rozstępów , jest bardzo dobry , jestem zadowolona i widzę efekty :) to jest taka duuuża tubka :) 250 ml + 50 ml gratis

Gość NieIdealnaa1777
Tez mam na udach :/ I to takie bardziej widoczne :/ :/ No i na posladkach ale tams a troche lepsze, a ile za ten krem placisz ? I czy serio cos to daje na rozstempy ?

Gość atoatoato
Co na opakowaniu jest napisane to mozna przypuszczac, a czy daje jakies efekty??

efekty daje! i to widoczne!! Napewno wam znikną od tego kremu .. jakoś do 20 zł ten krem kosztuje :) jest idealny , perfect poprostu

Cześć dziewczyny!! Przyłączam się również do Was:) Zaczynam od dzisiaj:) pozdrawiam Sel :)

Gość zawsze wredna
Ja tez chce do was dziewczynki dołączyć! Gruba bela mam tyle samo kg... i 4 cm mniej wzrostu, wiec mi równiez dietka sie przyda :) nie mam teraz czasu ale później cos jeszcze napiszę! Oby mi sie teraz udało wytrwać... :) Mam nadzieję, ze pomożecie mi ;)

No no , Witamy :) Miło , jasne że pomożemy :) Napewno gdy się będziemy wspierać , to nam się uda :)

Gość atoatoato
bella,bella nie sluchaj tych bzdur! ziemniaki tucza?????to MIT!!! ziemniaki nie tucza,tylko sosy i tluszcze ktorymi sa polewane. Najlepiej gotowac je bez soli i jmozna spokojnie wcianac...