Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewcia34

którego wybrać?

Polecane posty

nie jest przykładem przedmiotowego podejscia do człowieka ,tak tylko spytałam bo spać mi się nie chce a wiedziałam że wielu napisze i będę mogła sobie popisać :)

Tyle, ze ja od tych dwoch napewno lepszy jestem. Jak Ty tez, to zaslugujesz na cos wiecej niz oni. Na przyklad na Józka. Poka foto :)

Gość po pierwszej juz
to za idiotka, aż mnie mierzi juz :(

Gość po pierwszej juz
mam 26 w tym roku ;)

Gość antypsycholog
szczerze i powaznie, to my ich nie znamy, i nie wiemy, ktory jest lepszym czlowiekiem, ty ich znasz, i mozesz ocenic i znalezc to, co cie bardziej w czloweiku urzeka, np czy wolisz ,zeby mial duzo kasy czy zeby byl troskliwy, czy lubi dyskoteki czy dlugie spacery, ja cie nie znam, ich tez nie,wiec co ja czy inni obcy ludzie moga ci poradzic? a teraz zart, jak juz naprawde sama sobie nie odpowiesz ktorego wolisz, to zadzwon do wrozki czy jak

Gość po pierwszej juz
A ty ile masz? Bo sie oświadczyłem i nie wiem komu :P

do:po pierwszej juz , dziwny jesteś piszesz że się oświadczyłeś już a przedtem napisałeś ''co za idiotka''

Gość po pierwszej juz
nie wiesz o co chodzi nawet wiec nie komentuj, problem w tym że ty podchodzisz do swoich pytan poważnie i na serio a dla mnie to jest szczyt dziecinady

Gość ciumek
o co chodzi? kto jak podchodzi?

"do Józka : Pierwszy pokarz fotkę bo nie wiem czy warto" Za to dobrze wiesz, ze styl mych wypowiedzi nie wskazuje na kogos na kim bys sie zawiodla, wiec slij. Jezeli jeszcze nie jestes pewna to umiem Cie namowic :)

depeche15 ciekawe jak możesz mówić że jestem brzydka jak mnie nigdy niewidziałeś

a po drugie wysmarowane na twarzy paszteciary zawsze mówią że są ladne na forach, przedwczoraj mi jedne taki kit juz wcisnęła na pewnym czacie

po pierwszej - dlugo jestes na forum? bo kiedys w stopce mialam moje prawdziwe zdjecie, ale zdjelam bo mnie zlinczowali. :P

do popierwszej już : ale się boję o jejku gdzie mam teraz się schować hahahaha

"do Józek : ile dokładnie masz lat ??" A czy ja sie Ciebie pytam ile dokladnie wazysz i przy jakim wzroscie ? Gdzie twoja kobieca intuicja ? Zgadnij :)