Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewcia34

którego wybrać?

Polecane posty

do Józek : a jak mam zgadnąć jak twojej foty nie widziałam ,ja mam 164 wzrostu i ważę 50 kg więc nie jestem pasztetem :) jak to ktoś wcześniej powiedział,ile masz lat?

eee ;) ide spac, pa przyszła żonko, jeszcze o sobie dam znać! :D trza bedzie ustalic te wszystkie imiona no i sie zabrać do roboty wreszcie bo człowiekowi lat przybywa nie ubywa :P pa o piękna ;) pa reszta bessensych :P

"ja mam 164 wzrostu i ważę 50 kg więc nie jestem pasztetem" W koncu jakies pozytywy. A jak z twarza ? "jak to ktoś wcześniej powiedział,ile masz lat? " Pisalem juz, po 20 stce. Ile bys mi dala ?

do Józek : ja mam 18 lat a ty nie wiem trudno powiedzieć widząc tylko opis Józek i twoje wypowiedzi ,no to ile na prawde masz lat ???

Ewcia, skonczmy juz pisac o wieku. Nie odstaje az tak za bardzo od Ciebie. Lepiej napisz z ktorego regionu Polski jestes i kiedy sie zobaczymy, oczywiscie powiedz karolowi i markowi, ze wam nie wyjdzie. Wymyslisz cos, na przyklad nie ma miedzy wami chemii, czy ze traktujesz go jak brata albo, ze nie chcesz psuc przyjazni ;)

Mam. Napisz mi na maila swoj numer to sie odezwe do Ciebie. I zalacz jakas fajna foteczke. Pozno juz.