Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkol

A co! ja też założę temat. ODCHUDZANIE

Polecane posty

Nie dojadłam się obiadem , bo mi nie smakował ...i.... bym się skusiła na czekoladę ALE jakoś dałam radę i popijam maślankę. :)

:) ja wczoraj wieczorem przejechałam na rowerku stacjonarnym 10km i miałam dość potem smarowanie i masaż ( kupiłam taką gumową jak by rękawice z wypustkami ) no i już nie miałam siły.

Śniadanie jedz jak król, obiad jak książę, a kolację jak żebrak! :-D

Gość kkkol
hej dziewczyny! nie pisałam tak długo bo nie miałam o czym!! cóż w niedziele sie zwałąyłam i było 80kg:( poracha jakaś...co prawda okres mialam i spuchnięta byłam ale jakoś i tak nie sądzę zebym dużo schudłą. no więc od tłutego czwartku niezbyt mi szło(zjadłam codziennie jakies pieczywo albo makaron) i z dietą i z wiczeniami i ze wszystkim ogólnie! i dupa blada. wczoraj postanowilam znow się za siebie zabrac...kupilam zeszyt i teraz bede zapisywac wszytsko co zjadalm aby miec nad tym jaks kontrolę.. wczoraj moje obwody były nastepujące: cyc-95cm talia 81cm pod pępkiem-109 biodra-120 udo-69 nie mam czasu na pisanie codziennie ale bedę się stara, bo jednak w grupie raźniej:) pozdrawiam~!!!!

Kkol...No to nie poddawaj się tylko dalej do przodu ...i fajnie że zaglądasz. 🌼 ja już po kawie,

Na obiadek zupka warzywna i do tego gotowane kawałki kurczaczka! :) A na drugie śniadanko zjadłam Activię z otrębami .Teraz herbatka .Po obiadku grejfut Ale mi smakuje bez tej błonki a mąż mówi że mam jeść z tą błonką bo tam są witaminy co myślicie ?

Witajcie ! dziś przesadziłam e słodkimi owocami podjadłam winogron, mandarynek, banana oj chyba za dużo cukru w nich ...:)

Oj za dużo wczoraj było tych owoców :) dziś tykol grejfut. Rano do miasta lecę pozałatwiać sprawy a na obiadek pierś z kurczaka :) jakaś surówka i gotowe.

Po śniadaniu był grejfut , na obiad gotowana pierś z kurczaka i tona surówki z kap.pekińskiej ,marchwi , pory , zalane sosem koperkowo - ziołowym z kapką maślanki.

Mam hula hop - nawet mi idzie . kolacyjka: 2 waza z serkiem pomidorem ogórkiem, cebulką Teraz popijam sok pomidorowy z pieprzem i sosem chili ... SUPER !!! :-D

Więc trochę pohulałam , herbatkę wypiłam , teraz szykuje się na rowerek , i musiała bym się posmarować a wieczorem jestem taka zmęczona że mi się nie chce !

Po śniadanku trochę surówki , potem trochę soku pomidorowego, z chili , a teraz kawa , i ... skusiłam się na 1 herbatnika pełnoziarnistego do kawy .

Obiadek : gotowany plaster selera, 2 łyżki kaszy gryczanej z marchwią , surówka,