Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkol

A co! ja też założę temat. ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość Scubi Du
o jasny tyłek najbardziej obawiam się tego że mi cycki klapną !

Gość Scubi Du
Gdzie jesteście !!!!!!! wara od pączków !!!!

Gość kkkol
cycki mogą klapnąć, niestety! ja ćwiczę bardzo dużo na tę część ciała i póki co nic nie klapnęło:)a wygląda o niebo lepiej, właściwie 95cm w biuście mogłoby już zostać.

Gość Scubi Du
Gdzie jesteście ? nie DOCHODZIĆ do pączków !!

Gość Scubi Du
JA po ciąży mam takie rozwleczone trochę jak by jeszcze to klapło to normalnie flaki mi zostaną , Może masz racje że cwiczenia by poprawiły ich wygląd

Gość kkkol
zdecydowanie! jeśli masz płytki z ćw cindy crawford czy jak jej tam, to naprawdę warto to ćwiczyć, gdyż zestaw na ramiona i biust są rewelacyjne! na początku nawet mięśnie cycków mnie bolały:) i to bez hantli ćwiczyłam. teraz mam hantelki 1kg i myślę, że to wystarczające obciążenie. Albo jakieś inne ćw z net też penie będą dobre.

Gość kkkol
chciałam wysłać linka ale mi za spam go uznali. w każdym razie na str wdzięk.info jest zakładka fitness a tam ćw na biust.

Gość Scubi Du
Ok kuknę tam ! my się mamy z tymi cycami !

Gość Scubi Du
Jak bolały po ćwiczeniach to super znak !

Gość Scubi Du
Piszcie czasem co jecie - w ten sposób poddamy sobie na wzajem pomysł ! ja zrobiłam szpinak !

Gość Scubi Du
Zrobiłam 20 brzuszków !!! Kładę się na plecach , mój 6 letni syn siada mi na nogach blisko stóp i robię skłony . Jak on tak siedzi to jest łatwiej . O MOJE zastane MIĘŚnie !

Gość Scubi Du
Kupiłam maślankę i hula hop - będę hulać

Gość Scubi Du
A warzywa na parze mi się parują - tylko nie wiem czy mąż będzie zadowolony :)

Gość kkkol
ja zjadłam ok 13 wegetariańskiego, domowego i zdrowego kebaba-poza kupną bułką i do teraz jest mi niedobrze. fuj. ble. warzywka na parze byłyby zdecydowanie lepsze.

Gość Scubi Du
Były okej tylko że dodałam pyrki też ! Głupia !!! :(

Gość kkkol
chyba dziś jeszcze faworki zrobie: kurka wodna... mam nadzieję, że tym obżarstwem nie przerwę dobrej passy diety. Mam nadzieję, że jutro Kwietulinka mnie zarazi swoim optymizmem i znów wrócę na dobre tory:) z resztą mam zamiar zrobić coś złego, mianowicie wypić na noc senes. kurde. przeczyści mnie rano i będzie git. wiem, wiem, że tak nie można ale już dawno tego nie stosowałam, bo biorę tabl. anty i boję się że przez sraczkę:) nie zadziałają. ALE teraz mam przerwę 7dniową więc chyba sobie na to pozwolę. o! W końcu tłusty czwartek jest. gorzej jak nie zadziała....

Gość Scubi Du
A ja jem kolacje , chlebek chrupki z jajkiem i czosnkiem bo zaziębiona jestem na fest

Gość Scubi Du
KKKol ! chyba nie kukałaś na mój poprzedni link . http://nadziany.pl/p ,U2N1YmkgRHV1dXV1fDI=

Gość kkkol
hahaha scubi du, hehe się uśmiałam:) ale to i tak mnie nie uchroni przed zjedzeniem faworków:D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Scubi Du
No próbowałam ! Ale to tak ( żartem ) nie obrażajcie się czasem ! :)

Gość Scubi Du
💤 gdzie jesteście ??? co jadłyście Dobrego a lekkiego ??? :)

Gość Scubi Du
Nie ma nikogo - pączki wcinacie ?

Gość kkkol
ja się obżerałam, niestety. ale co się stało to się nie odstanie. a lekkie to teraz jem-twarożek wiejski z pomidorkiem, ogórkiem, cebulką, oliwkami i szczypiorkiem:) i to na dziś koniec:) Scubi du , fajnie że zaglądasz i piszesz, bo powoli ten topik umierał. Niestety ostatnio rzadko tu zaglądałam, bo czasu nie miałam a dziś miałam wolne:) miłego wieczoru:)

Gość Scubi Du
Jutro na obiadek zupka z warzyw Ale chyba lepiej na skrzydełku niż kostce cooo ? bo w kostce kupa chemii ? co ?

Gość Scubi Du
Witajcie ! wczoraj 0 pączków , dziś chlebek chrupki z twarogiem chudym i czosnkiem i bez soli ale za to z pieprzem .

Gość kkkol
hej! ja też dzis chlebek ryzowy z serkiem, papryką ogórkiem i kiełkami i kawa:) trochę inaczej niż normalne śniadanie, ale płatki owsiane z jogurtem znudziły mi się już. polecam kiełki pyszne i zdrowe:) co do zupy to chyba lepiej z kurczakiem niż kostką, chociaż najlepiej same warzywka. polecam myk mojej mamy mianowicie nie zabielać zupy w garnku tylko na talerzu. Ty możesz sobie dodać odrobinę jogurtu(smakuje pysznie)a mężuś zeby nie narzekał śmietaną. po wczorajszym obzarstwie czuję się fatalnie! suszy mnie i w ogole....bleeee wypiłam senes na noc i dziś rano mnie przeczyściło doszczętnie:D ale to akurat dobrze. teraz znów grzeczna będę. Scubi du a powiedz ile masz wzrostu i ile ważysz i ile chcesz schudnąć?

Gość Scubi Du
Ja mam 162 i ważę 75 kg , no a chcę zrzucić tak ze 7 kg jak to robicie że pod każdym wpisem macie swoją wagę ?

Gość Scubi Du
Na drugie śniadanie czeka kapusta kiszona... :)

Gość Scubi Du
Jak by któraś się łamała TO ... :) :) :) "Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że się czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że jestem głupcem, tylko że mam dość wiary aby próbować. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Porażka nie oznacza, że jestem gorszy, tylko że nie jestem doskonały. Porażka nie oznacza, że straciłem czas, tylko że mogę zacząć od nowa. Porażka nie oznacza, że powinienem się poddać, tylko że muszę bardziej się starać. Porażka nie oznacza, że nigdy mi się nie uda, tylko że muszę mieć więcej cierpliwości."