Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkol

A co! ja też założę temat. ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość Scubi Du
Jem otręby śliwkowe , łyżkę i łyżkę musli zalałam maślanką ! Super :)

Gość Scubi Du
na obiadek pierś kurczaka z rożna .

Gdzie te kobiety ? maślaneczkę popijam .... ALE się cieszę że jestem na DIECIE ..... wiecie ...:)

na kolację activia , coś zle się czuje , :( słabo , zawroty głowy jakiś wirus czy co

Oj ! ani zakaszleć nie mogę , bo mięsnie od brzuszków bolą -to super! :)

na drugie śniadanie była actiwia a teraz 2 kromki Waza z ogórkiem kiszonym i kiełkami bambusa i posypane czili i czosnkiem ! :)

jem kolacyjkę ! twaróg z ogórkiem pędami bambusa kosteczkami cebuli i czosnku , chili ,

KKOLLL !!!! jak tam ? co fajnego podjadasz ! podrzuć pomysł ! ja na jutro na obiadek bym chciała kotlety sojowe ugotuję na odrobinie kostki, i nasypię koperku , -coś pokombinuję ! :)

kkkkol - > jak ci idzie ? : > ile juz schudlas ; d bo widze ze jestes tu od początku ; DD ja tez zaczelam diete nieszczęsną ; D sprawdzalam jak sie tu trzymacie na forum ; >

JUŻ po śniadanku , 3 waza z serkiem i twarożkiem , i herbata miętowa. Na obiadek wątróbka pieczona w rękawie. :) a wy ?

chyba sie dolacze, wczoraj stanelam na wadze i az krzyknelam nie wazylam sie ponad rok czasu, czulam ze ciuchy mam coraz ciasniejsze. no i masz, 57 kg. to moze nie jest duzo, mam 165cm, ale ostatni raz rok temu kiedy stalam na wadze wskazywala 48kg:( !!!!!!!! czuje sie ze soba oblesnie po prostu i od 3 dni zapieprzam codziennie na rowerku, stepperze, z hantlami i robie brzuszki, i rezygnacja ze slodyczy czipsow itp. jestem w dole wagowym. chce zrzucic 10 kg!

a dodam jeszcze ze zadnych diet nei zamierzam stosowac gdyz po obserwacji znajomych widze niezmiennie powracajacy efekt jojo. ja uwielbiam jesc, i jesc bede tylko ze zaczne sie wiecej rzusza i cwiczyc i zrezygnuje ze slodyczy i tlustego smazonego jedzenia. ot i co.

Witaj mucha nie siada . Ja też lubię co jakiś czas coś przekąsić dlatego TERAZ żeby nie pochłaniać tyle jak mnie chwyta głód na słodkie czy coś zakazanego to idę na spacer.:)

Obiadek : 3 kotleciki sojowe (smażone na patelni tylko wypędzelkowanej olejem + surówka.

Od rana sprzątanie . Rower stacjonarny wrócił do pokoju, :) poijam maślankę,

Hejka Długo u Was nie byłam!!!!!! Ale czytam Was w między czasie w pracy!!!!!!!!! U mnie powoli, ale było już 74 kg w weekend. Zobaczymy za tydzień. Widzę że u Was też laseczki kilogramki uciekają!!!!!!!!!!!!

Witaj bingooo ! staramy się , ile wejdzie , od rana zaabieram się na rower stacjonarny i ... jeszcze nie wsiadłam :)

na obiadek pieką się papryczki faszerowane sercami drobiowymi , zmielonymi kotletami sojowymi, cebulką, przyprawy.

No nie smakowały mi te papryczki miały smak płynu do naczyń ! a teraz myślę co zjeść :)