Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawości...

czy wg Was powinno być referendum w kwestii legalizacji aborcji w Polsce?

Polecane posty

wg mnie powinni zrobić referendum, ale się boją bo wiedzą jakie byłyby wyniki...

Gość byly by na nie

Gość referendum to juz dawno
powinno być, ale się boją,że czarnokiecaki by przegrali :P:P:P:P

Gość byly by na nie
referendum bylo by na nie, wszystkie mohery i inne nawiedzone berety oddaly by glos na nie ;) tych mlodych jest za malo tym bardziej ze spora czesc emigrowala na zmywaki, to kto mialby oddawac te glosy na tak :P

mnie się jednak wydaje, ze większość byłaby za... Myrevin doceniam Twoje poczucie humoru, ale wypowiedz się proszę czy wg Ciebie powinno być takie referendum... taaa władza zawsze ma rację, dlatego ten kraj tak wygląsa:(

Gość referendum to juz dawno
ale to referendum powinno być na takich zasadach jak wybory tzn. w Polsce i dla Polaków za granicą , wyłączając Polonię hm hm hm z USA

Gość byly by na nie
Zebys sie nie zdziwila ;) nie widza to czego nie chca widziec. W radiu maRyja juz by zrobili odpowiednia propagande przed referendum, mohery by biegly oddac glos na nie az by sie plyty chodnikowe zwijaly.

Gość pytam z ciekaowści...
wypowiadajcie się!

Gość powinno tylko po co
jak wiadomo jaki bedzie wynik w tym ciemno-mohero-klero-kaczo-grodzie.

Gość ale jaki wy macie problem
??? chcesz sie wyskrobac,to jedz do Czech i sie skrob!!! a nie lepiej sie zabiezpieczyc??? czy jestescie tak ograniczeni ze nie wiecie ze tak trzeba???? Ateista.

co za ignorant...po co się rozwodzisz nad antykoncepcją skoro nikt o to nie pytał? a dlaczego kobiety mają jechać do Czech? bo tam jest bardziej cywilizowany kraj? nie bądź żałosny...

Gość ja uważam że tą sprawą
w ogóle nie powinno zajmować się prawo. Bo czy jakimkolwiek innym zabiegiem operacyjno-szpitalnym zajmuje się prawo? To sprawa wyłącznie osoby poddającej się zabiegowi szpitalnemu

Gość Tevionka
Powinno być, jak najbardziej! Ale wiadomo, że i tak by nie przeszło... W końcu w naszym kraju KOŚCIÓŁ wtrąca do wszystkiego swoje 3 grosze... Piekło by się rozpętało hehe :)

Tevionka, ale nie możemy wiecznie żyć w terrorze KK:O to się w końcu musi skończyć...

Gość Tevionka
Ojj tak - musi. Tylko to też mało prawdopodobne, przynajmniej w najbliższym czasie :o

serio? a mi sie wydaje, ze w ostatnim czasie wiele się zmieniło...mniej ślubów kościelnych, mnie chrzczonych dzieci, mniej ludzi w kościołach....

powinno dojsc do legalizacji - marihuany -aborcji ( oczywiscie kobieta przed zbiegiem romowa z pschologiem

ja uważam, ze do 12 tyg. bezsprzecznie powinna być legalna...myszko a dlaczego marihuany? i co sądzicie o legalizacji eutanzaji?

Gość Tevionka
To jest kropla w morzu... A władza kościoła jest na prawdę potężna... Ja bym to nazwała sektą :o

no wiesz...moim zdaniem to coś więcej niż kropla, to zapowiedź zmian, wreszcie ludzie się zbuntowali, okazują swoje niezadowolenie...może być tylko lepiej:)

bo lubie:P a t ak serio, wiadomo jak legalne to pdatki i pastwo zyskuje jeszcze koscol opodatkowc!

Gość Tevionka
Nasze pokolenie jest juuż na NIE, dalsze pewnie tez beda... Wiec moze, moze... Jak Ci wszyscy sluchacze radio maryja poumieraja hehe to kosciol upadnie :P Ja bym chciala zeby wlasnie eutanazja byla zalegalizowana. Tak samo jak sterylka... Bo dlaczego my - wolni ludzie nie mozemy decydowac o sobie? Dlaczego o moim ciele i o tym co z nim moge a co nie decyduja inni?

o tak! kościól opodatkować, jak najbardziej. myślę, ze to jeden z największych absurdów w Polsce-nieopodatkowany KK:O

myszka nie martw się, wyginą jak dinozaury:p to smutna, ale prawda taka, ze te wszystkie nawiedzone babcie z radia Maryja mysza powymierać zeby to się skończyło:O

o mojej duupie ma jaki pajac w sukni decydowc??? atykonepcja dla kscola jest zła, aborcja tez piwo wypiesz-alkoholik