Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paragon

Byłam wczoraj z moim facetem w centrum handlowym...

Polecane posty

Gość Paragon

Po ruchomych schodach jechały dwie dziewczyny, typowe nastolatki, wiek ok. 15 lat. Mój facet się śmiał,że to galerianki, jadą na parking, bo przecież nie mają samochodu... Mówie mu "a przecież Ci się takie galerianki podobają" Na co on "No tak, ale co z tego że mi się podobają, jak pstro w głowie" Myślałam, że się przewróce:O Nie sądziłam, że takie dzieciaki mogą mu się podobać:O Rozumiem jakies zadbane młode kobiety, ale takie gówniary:O Jestem w szoku:P:O

nic, bo jesteś bydlakiem, co leci na kawał mięsa, bo niestety nie jest w stanie znaleźc sobie kobiety z klasą :P

>>bo niestety nie jest w stanie znaleźc sobie kobiety z klas Po co mi do rżnięcia kobieta z klasą? :o Mam 32 lata.

Gość bydlak pokazuje genitalia
w necie. slawny ci on z tego. opierdziale gacie to tez on. i jak on moze cokolwiek znalezc jak jest typowym podstarzalym ekshibicjonista?

Nie zmieniajmy tematu:D Tylko według mnie takie coś podchodzi pod pedofilstwo:P Przecież tym dziewczynką dopiero piersi rosną:O

>>Przecież tym dziewczynką dopiero piersi rosną Ale już sie rżnął :o Pedofilia, jak już, to dymanie dzieci, a czy 15 latki to w sensie ficzynym dzieci? nie 🖐️

Gość taki jeden koleś
nie rozumiem tego zdziwienia takie 15stki to fantazja niejednego faceta. to żadna pedofilia jak dziewczyna ma już cycki i miesiączkę to jest młodą kobietką ,a prawda jest taka ,że do 18 roku życia w organizmach dziewczyn jest podwójna dawka żeńskiego hormonu i dlatego one są takie śliczne, dziewczęce ,sexy. Zboczeniem by było gdyby taka 15nasta się nie podobała.

Gość rosołek -
a w dniu tych 18 urodzin urzedowo ta podwójna dawka jest redukowana - i już jest stara babą :) ło matko - kazdy zbok znajdzie jaieś wytlumaczenie dla siebie .....

A ja sądzę, że niekoniecznie mogą się podobać... Wytapetowane, spalone na solarce, ubrane jak ruskie prostytutki... Wyglądają o wiele starzej

Gość pfffffffffffffffffffffffffff
O ja pierdolę, o czym wy ludzie gadacie? Podwójna dawka homonu żeńskiego....Ty sobie załatw setną dawkę rozumu ....:classic_cool:

Gość Bydlak oszukaniec ma
18 albo 19 wcześniej pisał

>> A ja sądzę, że niekoniecznie mogą się podobać... One mają dobrze ssać kuutasa i miętosić wory, do tego zostały powołane 🖐️

Dla facetów myślących główką zamiast głową może i tak :D

Gość taki jeden koleś
ło matko to Ci wytłumaczę. podwójna dawka estrogenu wydziela się z gruczołów od dojrzewania do około 18-20roku życia. potem jest w normie i kobieta POWOLI się "starzeje".

Gość rosołek -
Ty bydlak tak sie nie podniecaj swoimi slowami- no chyba ,,że tylko do tego zostałeś powołany - i tylko to potrafisz .

Gość pfffffffffffffffffffffffffff
Niektorych za ich poglądy , to powinni rozstrzelać

Gość rosołek -
Ty od hormonów - jesteś chyba " amerykańskim uczonym " - tylko oni potrafią robić takie " badania "

Gość taki jeden koleś
hormony nie hormony 15-16latki zawsze będą ładniejsze od 20latek pozatym są młode naiwne słodkie i to jest piękne no takie są fakty ..widać niektórzy wola ryczące 40 no spoko ..

Gość rosołek -
faszysta ---- pedofil

taki jeden koleś chyba sobie żartujesz :D Niektóre piętnastolatki nigdy nie będą tak ładne jak niektóre 20-latki :D Uroda jest wrodzona. Wszystko zalezy od tego, czy dziewczyna ma ładne rysy twarzy.

"Pedofilia – rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym" Pedofil, głupku? :classic_cool:

Gość taki jeden koleś
poważnie ?? no olśniłaś mnie .. a ja myślałem że każda 15tka będzie ładniejsza od każdej 20tki no popatrz....przecież to nie trzeba być geniuszem żeby w domyśle zauważyć że dana dziewczyna w wieku 15lat będzie ładniejsza od samej siebie w wieku 20 lat bez tapety itp . są oczywiście wyjątki ,ale w rozmowach zazwyczaj się GENERALIZUJE !!!

Gość rosołek -
ok - pomyłka - jesteś pół pedofilem - pól erotomanem gawędziarzem

Gość rosołek -
koleś - nie gorączkuj sie tak - bo Ci żyłka pęknie i papki od pupki nie odróżnisz Ciekawe czy swoje córki - o ile je macie - też uważacie za atrakcyjne seksualnie i co Wy na to żeby possaly komuś wora ?